Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Tamamdır takipleşelim . Bende geldim bekliorum doktorum ayrılmış başka doktora kaldım bakalım umarım iyidir kanları verdim bitince yazarım
Benim doktorumda yurt dışına çıkmış yerine başka bi doktor bakacakmış cumartesiye kadar yarına kaldım ben

HİÇ AĞRINIZ SIZINIZ YOK MU ACABA? BEN NEDEN BU SEFER BÖYLE CEBELLENİYORUM YAHU

Merhabalar arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun benimde embriyolarım genetik teste gitti sonuç bekliyoruz çok zor bir süreç ikinci tüp bebek denemem bülent tıraşta tüp bebek yapan varmı

Günaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.

rabbim sonuna kadar hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin kuzum. ne mutlu sana. kendine çok dikkat et. hayırlı olsun.

Merhabalar arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun benimde embriyolarım genetik teste gitti sonuç bekliyoruz çok zor bir süreç ikinci tüp bebek denemem bülent tıraşta tüp bebek yapan varmı

ben en az onun kadar popüler başka bir yerde 2 kez yaptım ama maalesef. bazen düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…