Teşekkür ederim. Darısı sizlerin başınaTebrik ederim. Maşallah
Teşekkür ederim. Yapmazsam çatlardım :)Maşallah,allah bozmasın.
ayrıca cesaretinden dolayı da tebrik ederim. Daha 5inci gün sen testlere başladın.
Teşekkür ederim. Yapmazsam çatlardım :)
Benim doktorumda yurt dışına çıkmış yerine başka bi doktor bakacakmış cumartesiye kadar yarına kaldım benTamamdır takipleşelim . Bende geldim bekliorum doktorum ayrılmış başka doktora kaldım bakalım umarım iyidir kanları verdim bitince yazarım
valla bu benım 3. hıcbırındede bısy hıssetmedım bakalımbende 3üncü denemedeyim. allahım yüzünü güldürsün inşallah. emeklerimiz çabalarımız umutlarımız boşa gitmesin. ne hissediyorsun ?
benımde morartmı. önce tedavıde koladan yapmıstım orasıda çok morarmıstı bunda göbekden yapmıstım yıne aynıKan sulandırıcı iğneler göbeğimi çok morarttı. Sizde de böyle olan var mı?
Inşaallah canım pozitif haberini almak dileğiylegunaydın
benımde yarın sonuc gunum dua edın pozıtıf görelım 3. denemem
Canım hayırlı olsun insallah kandada iyi bir sonuç alırsın Allah devamını nasip etsinKan sulandırıcı iğneler göbeğimi çok morarttı. Sizde de böyle olan var mı?
benım baya bı karın ıcım acıdı son gunlerde yokHİÇ AĞRINIZ SIZINIZ YOK MU ACABA? BEN NEDEN BU SEFER BÖYLE CEBELLENİYORUM YAHU
Günaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
benım baya bı karın ıcım acıdı son gunlerde yok
ınsallah yarın yazarım artık... dusunemıyorum hıc olumlu olumsuzInşaallah canım pozitif haberini almak dileğiyle
Merhabalar arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun benimde embriyolarım genetik teste gitti sonuç bekliyoruz çok zor bir süreç ikinci tüp bebek denemem bülent tıraşta tüp bebek yapan varmı
yarın sonuc gunum :))kaçıncı günündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?