Korkma canım çatlamaz akıntı normal bende de hep olmuştu zaten baskilayici iğne yapıyorsun bisey olmuyor .Merhabaaa. Ignemde 6. Gunum. Bugun catlama engelleyici igne de basladim. Dun kontrolde bir suru yumurtam vardi buyumus max 12mm. Ilacin dozunu dusurduk. Ama cok akintim oldu gun boyu. Catladi diye korktum. 12mm bir gunde catlar mi?
bence olumlu düşünmek ile cok isteyip negatif olunca hayal kirikligi yasamak farkli seyler selma.. cunku kendimi alistirmayayim sonra uzulurum derken, farklinda olmadan tum negatifligi hayatimiza cekiyoruz. ve olmayacak bu ay derken de henuz gerceklesmemis bir negatifi alip gercekmis gibi yasamis olmuyor muyuz sence de ? ne degisiyor ki o zaman? bu fikir de uzuyor bizi. sonuc ne olursa olsun istedigini alana kadar devam etmekte kararli olmak o gucu kendinde bulmak onemli. icimizde bu olduktan sonra her negatif aşılır.. istenen pozitif bir gun alinir.. kimisi erken kimisi gec alir.. zaman degisir ama mutlaka alinir bence.Gerçekten karmakarisigim kendimi kötüye hazırladım böyle daha az üzülürüm belki .
Haklisin ama inan kendini kontrol edemiyorsun bu dönemde çünkü o kadar şeyden sonra iki katı umut oluyor .bu tedavinin belki en zor yani bu bekleyiş belirsizlik kendimi kandırmak istemiyorum çok yaşadım kendimi hamile hissetiğim zamanlar oldu çok pozitif düşündüğün zamanlar oldu ama daha bi hayal kırıklığı yaşadım. Evet ne kadar kendini hazirlasanda negatif sonuç olunca yine üzülüyorsun .Ama yılmıyor insan daha da güçleniyor. Sonuna kadar uğraşıcaz mecburuz .bence olumlu düşünmek ile cok isteyip negatif olunca hayal kirikligi yasamak farkli seyler selma.. cunku kendimi alistirmayayim sonra uzulurum derken, farklinda olmadan tum negatifligi hayatimiza cekiyoruz. ve olmayacak bu ay derken de henuz gerceklesmemis bir negatifi alip gercekmis gibi yasamis olmuyor muyuz sence de ? ne degisiyor ki o zaman? bu fikir de uzuyor bizi. sonuc ne olursa olsun istedigini alana kadar devam etmekte kararli olmak o gucu kendinde bulmak onemli. icimizde bu olduktan sonra her negatif aşılır.. istenen pozitif bir gun alinir.. kimisi erken kimisi gec alir.. zaman degisir ama mutlaka alinir bence.
Merhabaaa. Ignemde 6. Gunum. Bugun catlama engelleyici igne de basladim. Dun kontrolde bir suru yumurtam vardi buyumus max 12mm. Ilacin dozunu dusurduk. Ama cok akintim oldu gun boyu. Catladi diye korktum. 12mm bir gunde catlar mi?
aslinda kendini hamile hissedip olmadigini gormek bizlerin beceriksizligi degil ki.. hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzer.. sonucta zaten adet olma nedenin de bu degil mi? rahim bebege hazirlaniyor.. bebek varmis olacakmis gibi hazirlaniyor.. olmayinca da o hazirliklari atiyor. her ay yeniden yapiyor bunu. dusunsene bizim ruh halimize büründüğünü..benim icin derdi ki; "aman iki senedir beceremedi bu ay mi becerecek.? bence yine olmayacak hazirlik falan yok bu ay :) ben de yoruldum.ben de tükendim. her ay hazirla kendini bir bebek yapamadi bunlar. "Haklisin ama inan kendini kontrol edemiyorsun bu dönemde çünkü o kadar şeyden sonra iki katı umut oluyor .bu tedavinin belki en zor yani bu bekleyiş belirsizlik kendimi kandırmak istemiyorum çok yaşadım kendimi hamile hissetiğim zamanlar oldu çok pozitif düşündüğün zamanlar oldu ama daha bi hayal kırıklığı yaşadım. Evet ne kadar kendini hazirlasanda negatif sonuç olunca yine üzülüyorsun .Ama yılmıyor insan daha da güçleniyor. Sonuna kadar uğraşıcaz mecburuz .
Valla benimki lanet okuyordur banaaslinda kendini hamile hissedip olmadigini gormek bizlerin beceriksizligi degil ki.. hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzer.. sonucta zaten adet olma nedenin de bu degil mi? rahim bebege hazirlaniyor.. bebek varmis olacakmis gibi hazirlaniyor.. olmayinca da o hazirliklari atiyor. her ay yeniden yapiyor bunu. dusunsene bizim ruh halimize büründüğünü..benim icin derdi ki; "aman iki senedir beceremedi bu ay mi becerecek.? bence yine olmayacak hazirlik falan yok bu ay :) ben de yoruldum.ben de tükendim. her ay hazirla kendini bir bebek yapamadi bunlar. "
:)
Amin teşekkür ederim.umarim tedavin rahat gecer ve sonucu da pozitif olur.. saglikla kucagina alirsin bebegini.
en guzeli beklemek ve kanda baktirmak ama iste sabredemiyoruz. doktorlarin bu oneriyi daha az yipranmamiz icin yaptiklari kesin. uygulayabilen de rahat ediyor.
cok umutsuz gordum seni.. adet baslayana kadar umut hep olmali.. tamam cok beklenti icine girme belki oyle daha rahat edersin ama negatif de olma cunku s
ben de arkandan gelecegim.. umarim yarin en kotu cumaya kadar reglim baslar diye umuyorum :)
hadi inşallah hayırlı haberler gelsin :)en guzeli beklemek ve kanda baktirmak ama iste sabredemiyoruz. doktorlarin bu oneriyi daha az yipranmamiz icin yaptiklari kesin. uygulayabilen de rahat ediyor.
cok umutsuz gordum seni.. adet baslayana kadar umut hep olmali.. tamam cok beklenti icine girme belki oyle daha rahat edersin ama negatif de olma cunku s
ben de arkandan gelecegim.. umarim yarin en kotu cumaya kadar reglim baslar diye umuyorum :)
Aa oyle mi takipte olalim o zaman :)Aynı gün başlıyoruz bende bugün adet oldum yarın başlıyorum. Süreç şöyle yumurtaların belli olgunluğa gelene kadar iğne yapıyoruz 2 hafta kadar. Sonra yumurtalar toplanıyor döllenme yapılıyor 3 ile 5 gün arasında döllenen yumurta geri sana nakil olur kalanları dondurabilirsin. Özet olarak böyle zor ama güzel bi süreç heycanlı.
aa sen onu bana sor.. kasık agrısından hamile oldugunu ögrenen insanlara hala şaşıriyorum. benim icin imkansiz.. cunku bende kasik agrisi o kadar sık olur ki.. hamilelik nedeniyle kasığım agrisa derim ki işte yine sıradan bir gün adet yaklasti kasığım agriyor :)Valla benimki lanet okuyordur bana3 yıldır uğraşıyoruz ve adet dönemlerim acayip ağrılı sancılı geçiyor benimki.kesin küstü
Aynen valla Bende şuan O yüzden adet olacagimi düşünüyorum adet öncesi ağrılar beni bitiriyor.aa sen onu bana sor.. kasık agrısından hamile oldugunu ögrenen insanlara hala şaşıriyorum. benim icin imkansiz.. cunku bende kasik agrisi o kadar sık olur ki.. hamilelik nedeniyle kasığım agrisa derim ki işte yine sıradan bir gün adet yaklasti kasığım agriyor :)
hic hamile olmadim ama bir cok kisi sikayetler benzer diyor. o nedenle sen o kasik agrisini bir seye yorma simdilik. 1 haftadan az kaldi.. biraz daha oyalanman gerekecek..Aynen valla Bende şuan O yüzden adet olacagimi düşünüyorum adet öncesi ağrılar beni bitiriyor.
Eki Görüntüle 2205705 5.gün idrar testim
Tamamdır takipleşelim . Bende geldim bekliorum doktorum ayrılmış başka doktora kaldım bakalım umarım iyidir kanları verdim bitince yazarımAa oyle mi takipte olalim o zaman :)
Tebrik ederim. MaşallahEki Görüntüle 2205705 5.gün idrar testim
gunaydın
benımde yarın sonuc gunum dua edın pozıtıf görelım 3. denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?