yarın sonuc gunum :))
Allah razı olsun. Ayni dileklerim seninle. Çok teşekkür ederim. İnşallah.Canım hayırlı olsun insallah kandada iyi bir sonuç alırsın Allah devamını nasip etsin
Hayırlısı olsun .benim ikinci denemem birinciyi adana acıbademde yaptırdım kimyasal gebelik oldu ikinciyi bülent beyde yaptırıyorum ben beş embriyom var iki tanesi beşinci gün üç tane altıncı gün genetik sonuç bekliyorum inşallah sağlam gelirler çok yoruldum git gelden adanadan geliş gidiş yapıyorumben en az onun kadar popüler başka bir yerde 2 kez yaptım ama maalesef. bazen düşünmüyor değilim.
Benim Bülent tıraş doktorum. Ben de genetik test yaptırdım. Umarım iyi embriyolarınız gelir. Kaç embriyonuz gitti.Merhabalar arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun benimde embriyolarım genetik teste gitti sonuç bekliyoruz çok zor bir süreç ikinci tüp bebek denemem bülent tıraşta tüp bebek yapan varmı
5 embriyo sizin kaç taneBenim Bülent tıraş doktorum. Ben de genetik test yaptırdım. Umarım iyi embriyolarınız gelir. Kaç embriyonuz gitti.
Hayırlısı olsun .benim ikinci denemem birinciyi adana acıbademde yaptırdım kimyasal gebelik oldu ikinciyi bülent beyde yaptırıyorum ben beş embriyom var iki tanesi beşinci gün üç tane altıncı gün genetik sonuç bekliyorum inşallah sağlam gelirler çok yoruldum git gelden adanadan geliş gidiş yapıyorum
8 tane 5. Gün embriyosu gitti. 2 tanesi sağlam geldi. Sizin sonuçlarınız ne zaman gelecek5 embriyo sizin kaç tane
Sizin iyimiş sayısı çok gerginim geçen hafta gitti 20gün içinde gelir dediler inşallah sağlam gelenler olur transferiniz oldumu kaçıncı gündesiniz8 tane 5. Gün embriyosu gitti. 2 tanesi sağlam geldi. Sizin sonuçlarınız ne zaman gelecek
Oldu. İki tane koydurdum. Bu gün transferin 5. Günündeyim. İçini ferah tut. Bülent tıraş iyi bir doktor.Sizin iyimiş sayısı çok gerginim geçen hafta gitti 20gün içinde gelir dediler inşallah sağlam gelenler olur transferiniz oldumu kaçıncı gündesiniz
Hadi hayırlı sonuçlarını haberlerini bekliyorum genetiktrn ne kadar sürede geldi sonuçOldu. İki tane koydurdum. Bu gün transferin 5. Günündeyim. İçini ferah tut. Bülent tıraş iyi bir doktor.
Benim bir de bayrama denk gelmişti. Bundan dolayı da sinir olmuştum. Ama yine de 3 haftaya yetiştirdiler. Teşekkür ederim. Umarım senin için de herşeyin hayırlısı olur. Sadece benim sana tavsiyem. Tedavideki tüm işlemleri yaptır hele de en pahalı olan genetik işlemini de yaptırdıktan sonra yaptırmadığın işlem kalmasın. Bülent hocanın yaptırdığı her bir işlem tutunma ihtimalini arttırabilir.Hadi hayırlı sonuçlarını haberlerini bekliyorum genetiktrn ne kadar sürede geldi sonuç
Benim bir de bayrama denk gelmişti. Bundan dolayı da sinir olmuştum. Ama yine de 3 haftaya yetiştirdiler. Teşekkür ederim. Umarım senin için de herşeyin hayırlısı olur. Sadece benim sana tavsiyem. Tedavideki tüm işlemleri yaptır hele de en pahalı olan genetik işlemini de yaptırdıktan sonra yaptırmadığın işlem kalmasın. Bülent hocanın yaptırdığı her bir işlem tutunma ihtimalini arttırabilir.
Arkadaşlar selamm. Esopare arkadaşım benziyor hikayelerimiz özellikle yazmak istedim. Benim de 3.denemem , pazartesi günü 2 adet 6.gün embriyosu transfer edildi. 24ü test günüm. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.. ağrıların normaldir diye düşğnüyorum buarada, her tedavi her bünyeye aynı gelmiyor. Çalışıyorsun sanırım, kendini çok yormayacağın bir işin vardır umarım..seyhan karnını seve seve uzat bacaklarını vallahi, psikolojik olarak rahat olmak ne kadar güzel değil mi?
Maşallah inşallah kanda da çıkar hayırlısıyla kucağına da alırsın.Eki Görüntüle 2205705 5.gün idrar testim
Bülent tıraş da randevu almak çok uzun suruyormu bide kendisi mi bakıyor bende bu sefer olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da .Ama aklımda hep o var turkiyede yaparsam. Ona giderim .Benim Bülent tıraş doktorum. Ben de genetik test yaptırdım. Umarım iyi embriyolarınız gelir. Kaç embriyonuz gitti.
Bülent tıraş da randevu almak çok uzun suruyormu bide kendisi mi bakıyor bende bu sefer olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da .Ama aklımda hep o var turkiyede yaparsam. Ona giderim .
Amin en büyük dileğim. Cümlemizin inşallahMaşallah inşallah kanda da çıkar hayırlısıyla kucağına da alırsın.
Arkadaşlar selamm. Esopare arkadaşım benziyor hikayelerimiz özellikle yazmak istedim. Benim de 3.denemem , pazartesi günü 2 adet 6.gün embriyosu transfer edildi. 24ü test günüm. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.. ağrıların normaldir diye düşğnüyorum buarada, her tedavi her bünyeye aynı gelmiyor. Çalışıyorsun sanırım, kendini çok yormayacağın bir işin vardır umarım..
GüZel haberler paylaşacağımız bir süreç olsun inşallah...
ben tedaviye başlarken dedim maddi manevi ne yapılması gerekiyorsa yapılsın dedim onlarda tamam dedi ne yapacaklar bilmiyorumBenim bir de bayrama denk gelmişti. Bundan dolayı da sinir olmuştum. Ama yine de 3 haftaya yetiştirdiler. Teşekkür ederim. Umarım senin için de herşeyin hayırlısı olur. Sadece benim sana tavsiyem. Tedavideki tüm işlemleri yaptır hele de en pahalı olan genetik işlemini de yaptırdıktan sonra yaptırmadığın işlem kalmasın. Bülent hocanın yaptırdığı her bir işlem tutunma ihtimalini arttırabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?