Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

ben en az onun kadar popüler başka bir yerde 2 kez yaptım ama maalesef. bazen düşünmüyor değilim.
Hayırlısı olsun .benim ikinci denemem birinciyi adana acıbademde yaptırdım kimyasal gebelik oldu ikinciyi bülent beyde yaptırıyorum ben beş embriyom var iki tanesi beşinci gün üç tane altıncı gün genetik sonuç bekliyorum inşallah sağlam gelirler çok yoruldum git gelden adanadan geliş gidiş yapıyorum

Merhabalar arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun benimde embriyolarım genetik teste gitti sonuç bekliyoruz çok zor bir süreç ikinci tüp bebek denemem bülent tıraşta tüp bebek yapan varmı
Benim Bülent tıraş doktorum. Ben de genetik test yaptırdım. Umarım iyi embriyolarınız gelir. Kaç embriyonuz gitti.

bana da 6ıncı gün transfer edildi pazartesi günü. hayırlısı inşallah.

Hadi hayırlı sonuçlarını haberlerini bekliyorum genetiktrn ne kadar sürede geldi sonuç
Benim bir de bayrama denk gelmişti. Bundan dolayı da sinir olmuştum. Ama yine de 3 haftaya yetiştirdiler. Teşekkür ederim. Umarım senin için de herşeyin hayırlısı olur. Sadece benim sana tavsiyem. Tedavideki tüm işlemleri yaptır hele de en pahalı olan genetik işlemini de yaptırdıktan sonra yaptırmadığın işlem kalmasın. Bülent hocanın yaptırdığı her bir işlem tutunma ihtimalini arttırabilir.

seyhan karnını seve seve uzat bacaklarını vallahi, psikolojik olarak rahat olmak ne kadar güzel değil mi?

hiçbir zaman tam olarak psikolojik rahat olduğum söylenemez. Sadece sakin ve sabırlı olmaya çalışıyorum. Çünkü ben de çok sıkıntılar yaşadım buradaki eminim her arkadaş gibi. Allah hepinizin hepimizin dileklerini bu zorlu yolda kabul etsin inşallah. Bu arada ben öyle karın sevme gibi duygusal şeyler pek yapamıyorum. Hemen duygulanıyorum, gözlerim doluyor. O yüzden biraz uzak tutmaya çalışıyorum kendimi böyle duygusallıklardan. Bunu yazarken bile gözlerim doldu. Psikolojimi iyi tutmam lazım

seyhan karnını seve seve uzat bacaklarını vallahi, psikolojik olarak rahat olmak ne kadar güzel değil mi?
Arkadaşlar selamm. Esopare arkadaşım benziyor hikayelerimiz özellikle yazmak istedim. Benim de 3.denemem , pazartesi günü 2 adet 6.gün embriyosu transfer edildi. 24ü test günüm. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.. ağrıların normaldir diye düşğnüyorum buarada, her tedavi her bünyeye aynı gelmiyor. Çalışıyorsun sanırım, kendini çok yormayacağın bir işin vardır umarım..
GüZel haberler paylaşacağımız bir süreç olsun inşallah...

Benim Bülent tıraş doktorum. Ben de genetik test yaptırdım. Umarım iyi embriyolarınız gelir. Kaç embriyonuz gitti.
Bülent tıraş da randevu almak çok uzun suruyormu bide kendisi mi bakıyor bende bu sefer olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da .Ama aklımda hep o var turkiyede yaparsam. Ona giderim .

bana da 1 tane 6ıncı gün transfer edildi. ama bu kez değişik şeyler yaşıyorum, işim rahat masa başı ondan sıkıntım yok. ama korkular ve o endişe tuzağına kapılmamak için pazartesi ve salı evde dinlendim bugün işe geldim, elimden geldiğince konsantre olmaya çalışıyorum. çünkü sesi soluğu çıkmayan sol böbreğim ne gördüyse ağrıyor. bu kez transferimde biraz değişik oldu, sonda taktılar ve hala onun acısını çekiyorum. inanıyorum bu kez allah yüzümüze gülücek. benim son embriyomdu, allaha her saniye dua ediyorum. elimden gelen tek şey bu artık.

Y
ben tedaviye başlarken dedim maddi manevi ne yapılması gerekiyorsa yapılsın dedim onlarda tamam dedi ne yapacaklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…