- 26 Eylül 2017
- 161
- 145
- 33
Canın bence doktorunla görüşmelisin bunun bir çok sebebi olabilir burdan söylenenler olumsuz etkilemesin seniMerhaba kızlar yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum ben (3 kasım )cumartesi günü 5.gün embiriyosu transfer oldum ve ilk gün hiç bişey yoktu 2 ve 3 gün acık pembe az az kanamam oldu sebebi nedir bilen var mı yasıyan basına böyle bişey gelen korkuyrm yardım edin dünden beri kanama yok ama dun gece adet olacak gbi kasık ve bel agrım oldu arada hafif ağrı var sizce tutunmusmudur bebeğim teste daha 6 gün var
~
aradım ama bişey denediler test günü gelmeden bişey yapamayız dedilerCanın bence doktorunla görüşmelisin bunun bir çok sebebi olabilir burdan söylenenler olumsuz etkilemesin seni
İnşallah öyledir ben fitil kullanıyorum iğne verdi fitil alerji yaptıgı için iğne vuruyorum karnmdan ayrıyttn kan sulandırıcı kullanıyrm Dr aradm ama test yapana kadar bişey diyemeyiz dediInşallah yerleşme kanamasidir. Doktorunu arayıp söyleseydin keşke yada kullandığın fitil falan varsa ondan da olmuş olabilir .Inşallah tutunmustur bebisin sana.
Dur hemen olumsuz düşünme bi dkka sakin ol bebeğin yerleşmesiyle alakalı olabilir belki yada tahriş olmuştur kıyamam üzülme hemen bekleyelim test gününe kadar kaçıncı günün transferden sonraİnşallah öyledir ben fitil kullanıyorum iğne verdi fitil alerji yaptıgı için iğne vuruyorum karnmdan ayrıyttn kan sulandırıcı kullanıyrm Dr aradm ama test yapana kadar bişey diyemeyiz dedi
Bugün 4. GünDur hemen olumsuz düşünme bi dkka sakin ol bebeğin yerleşmesiyle alakalı olabilir belki yada tahriş olmuştur kıyamam üzülme hemen bekleyelim test gününe kadar kaçıncı günün transferden sonra
Erkenmiş ama on günü geçmeden bir belirti olmaz demişti benim doktorum regl tarihin ne zamandıBugün 4. Gün
15 kasım bnmki 5.gün embiriyosu Vr iki tane bide değişe biliyoms kişiden kişiye bnde korkuyorum acaba ne kanamasıyfı diyeErkenmiş ama on günü geçmeden bir belirti olmaz demişti benim doktorum regl tarihin ne zamandı
İnşallah tutunmuşlardır bitanem ne diyeyim bakılmadan fikir yürütmek olmaz15 kasım bnmki 5.gün embiriyosu Vr iki tane bide değişe biliyoms kişiden kişiye bnde korkuyorum acaba ne kanamasıyfı diye
İnşallah canım Rabbim isteyen merkeze nasıp etsin içinde babada inşallah senin var mı bebişin :)İnşallah tutunmuşlardır bitanem ne diyeyim bakılmadan fikir yürütmek olmaz
Yok kuzum benim transferim dün oldu iki embriyo transferi test tarihi 15 kasım doktor sen 13 gibi yap bi bakalım dedi Salı’ya kadar bekleyeceğimİnşallah canım Rabbim isteyen merkeze nasıp etsin içinde babada inşallah senin var mı bebişin :)
Benimde iki embriyo kaçıncı gün embriyosu senin ? bnmkide salı günü inşallah güzel haberler akırızYok kuzum benim transferim dün oldu iki embriyo transferi test tarihi 15 kasım doktor sen 13 gibi yap bi bakalım dedi Salı’ya kadar bekleyeceğim
3. Gün canım inşallah ikimizde anne oluruz birbirimize haber verelim allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi bize nasip ederBenimde iki embriyo kaçıncı gün embriyosu senin ? bnmkide salı günü inşallah güzel haberler akırız
Amin canm inşallah3. Gün canım inşallah ikimizde anne oluruz birbirimize haber verelim allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi bize nasip eder
slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınızTest yaptınız mı 8. Gün test yapan çok okudum. Erken gebelik testlerinden. Ben 8 e kadar dayanırsam 8. Gün test yaparmışım gibi geliyor
slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Bana hemşire ufak kanamalar olur endişelenme demiştiMerhaba kızlar yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum ben (3 kasım )cumartesi günü 5.gün embiriyosu transfer oldum ve ilk gün hiç bişey yoktu 2 ve 3 gün acık pembe az az kanamam oldu sebebi nedir bilen var mı yasıyan basına böyle bişey gelen korkuyrm yardım edin dünden beri kanama yok ama dun gece adet olacak gbi kasık ve bel agrım oldu arada hafif ağrı var sizce tutunmusmudur bebeğim teste daha 6 gün var
~
Hayırlı olsun çok sevindim Darısı başımıza inşallah. Kaçıncı günün bugün.slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Allah razi olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız transfer gününüde sayarsak 9.günümHayırlı olsun çok sevindim Darısı başımıza inşallah. Kaçıncı günün bugün.
Amin inşallah Rabbim sizlerede hayırlısını nasip etsin inşallah dua duaÇok sevindim ne güzel bir haber ne güzel bir haber Rabbim bizlere de nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ayyy ne güzel inşallah bizlerde o haberi duyarız heyecanla bekliyorumslm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?