Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Canın bence doktorunla görüşmelisin bunun bir çok sebebi olabilir burdan söylenenler olumsuz etkilemesin seni

Inşallah yerleşme kanamasidir. Doktorunu arayıp söyleseydin keşke yada kullandığın fitil falan varsa ondan da olmuş olabilir .Inşallah tutunmustur bebisin sana.
İnşallah öyledir ben fitil kullanıyorum iğne verdi fitil alerji yaptıgı için iğne vuruyorum karnmdan ayrıyttn kan sulandırıcı kullanıyrm Dr aradm ama test yapana kadar bişey diyemeyiz dedi

İnşallah öyledir ben fitil kullanıyorum iğne verdi fitil alerji yaptıgı için iğne vuruyorum karnmdan ayrıyttn kan sulandırıcı kullanıyrm Dr aradm ama test yapana kadar bişey diyemeyiz dedi
Dur hemen olumsuz düşünme bi dkka sakin ol bebeğin yerleşmesiyle alakalı olabilir belki yada tahriş olmuştur kıyamam üzülme hemen bekleyelim test gününe kadar kaçıncı günün transferden sonra

Test yaptınız mı 8. Gün test yapan çok okudum. Erken gebelik testlerinden. Ben 8 e kadar dayanırsam 8. Gün test yaparmışım gibi geliyor
slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız

Çok sevindim ne güzel bir haber ne güzel bir haber Rabbim bizlere de nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Bana hemşire ufak kanamalar olur endişelenme demişti

Hayırlı olsun çok sevindim Darısı başımıza inşallah. Kaçıncı günün bugün.

Ayyy ne güzel inşallah bizlerde o haberi duyarız heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…