Hayırlısı olsun doktorun ne dedibugün 12.günüm sonuç : 14.80
10.güne göre %50 artmış ama çok düşük
Hayırlısı olsun doktorun ne dedi
Canım taze transferde toplamadan embriyonun durumuna göre 4 yada 5 gun sonra transfer oluyor. Anne adayinda herhangi bir sorun yoksa zaten kullanılan ilaclardan dolayı rahim kalınlaşır doktor her harikulade rahim kalınlığını takip ediyordur zaten. Eger annede problem varsa embriyolar dondurulur bir sonraki adetle başlanır transfer aşamasına. Ben rahim kalınlığı icin adet 2.gün başladım ve 3 kez kontrole gittikten sonra transfer için gün ayarlanıyor. Yani adetle beraber başlanıyor en uzun olarak 22.gun falan transfer gerçekleşiyorkızlar bişey danışıcam ben daha önceki tüp bebek denemem de transfer evresine kadar gidemedim.yarın toplama olucak.aklıma tkılanlar var sizleri okudukca. rahim kalınlaşması falan ne zman bakılıyor nasıl ilerliyor surec? yanı tamam 3 veya 5 gune gıderse yumurtalıklar devamı nasıl oluyor ?
yani yarın toplamada mı bakar doktor duruma yoksa embriyo olusma surecınde mı cagırıp bakar ?Canım taze transferde toplamadan embriyonun durumuna göre 4 yada 5 gun sonra transfer oluyor. Anne adayinda herhangi bir sorun yoksa zaten kullanılan ilaclardan dolayı rahim kalınlaşır doktor her harikulade rahim kalınlığını takip ediyordur zaten. Eger annede problem varsa embriyolar dondurulur bir sonraki adetle başlanır transfer aşamasına. Ben rahim kalınlığı icin adet 2.gün başladım ve 3 kez kontrole gittikten sonra transfer için gün ayarlanıyor. Yani adetle beraber başlanıyor en uzun olarak 22.gun falan transfer gerçekleşiyor
yani yarın toplamada mı bakar doktor duruma yoksa embriyo olusma surecınde mı cagırıp bakar ?
anladım canım tesekkur ederım yarın doktoruma sorarım bendeBana toplamada baktılar
Transfer günü kontrol ettiler ona göre başladılar
Öncesinde çağırmadılar
En doğru bilgiyi doktorun verir herkesin durumu değişiyor
Merhaba.3. Veya 5. Gün dondurulmasına yumurta sayısına göre drunuz karar veriyor. Sonra 3 haftalık bir tedavi sürecine giriyorsunuz rAhimi kalınlaştırmak için. 9 ve üstünü istiyorlar transfer içinkızlar bişey danışıcam ben daha önceki tüp bebek denemem de transfer evresine kadar gidemedim.yarın toplama olucak.aklıma tkılanlar var sizleri okudukca. rahim kalınlaşması falan ne zman bakılıyor nasıl ilerliyor surec? yanı tamam 3 veya 5 gune gıderse yumurtalıklar devamı nasıl oluyor ?
tesekkur ederım inşallah güzel saglıklı bol yumurtam olur :)Merhaba.3. Veya 5. Gün dondurulmasına yumurta sayısına göre drunuz karar veriyor. Sonra 3 haftalık bir tedavi sürecine giriyorsunuz rAhimi kalınlaştırmak için. 9 ve üstünü istiyorlar transfer için
bugün 12.günüm sonuç : 14.80
10.güne göre %50 artmış ama çok düşük
bugün benim 10.günüm ve dayanamadım test yaptırdım. 3,57 çıktı. doktorumla görüştüm, katlanabileceğini söyledi. cumartesi ve pazartesi tekrar test yaptırcam. ama ben içimi ferah tutuyorum. burada olumsuz yazan olursa da çok dikkate alma. şu anda iyi şeyler düşünmemiz lazım, moralimiz yüksek olmalı ki bebeklerimiz sağlıklı gelişsin. Allah gönlümüze göre versin.
Amin inşallah ikimizinde sağlıkla katlanır
Olumsuz yazan yok henüz:)) herkesin derdi ortak halimizi anlıyoruz.
Merhaba arkadaslar bende kasimda transfer oldum cift embriyo 5.gun 1.kalite ve sonucumu aldim hamisimmm suan 4+6yizz. nasipse araligin 4unde de kese icin gidicez o zamana 6+4 olucaz. Degerlerim yuksek cikti doktorum ikiside tutmus olabilir dedi. Burda hamis kalmak icin ugrasan ne kadar kardesimiz varsa rabbim emeklerinin karsiligini versin. Hamis anneler varsa da hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsinnnn.
Ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yarın da benim transferim var hayırlısıyla. Ben de sizin gibi güzel haberler vermek isterim:)Merhaba arkadaslar bende kasimda transfer oldum cift embriyo 5.gun 1.kalite ve sonucumu aldim hamisimmm suan 4+6yizz. nasipse araligin 4unde de kese icin gidicez o zamana 6+4 olucaz. Degerlerim yuksek cikti doktorum ikiside tutmus olabilir dedi. Burda hamis kalmak icin ugrasan ne kadar kardesimiz varsa rabbim emeklerinin karsiligini versin. Hamis anneler varsa da hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsinnnn.
Aminnn rabbim hamis olan annelerin hepsine saglikla bebislerini kucaklamak nasip etsinhayırlı olsun canııım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?