Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Canım çok teşekkür ediyorum bilgiler için bu arada bebeginin tutunamamasına çok üzüldüm Allah ikimize de sağlıklısından nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Kasımında 9.unda transfer olmuştum. Test günü olan 11. Gün yanı 20 kasımı bekleyemedim erken kan testi yaptırdım. 7.gün yanı 16 kasımda 160; 9.gün yanı 18 kasımda 500; 10.gün yanı 20 kasımda (asıl test günümde) değerim 1000 çıktı. Önce 3 kat sonra 2 kat. Sizce nasıl? Ve 1500 değerin olunca kese bakabilir görebiliriz dedi doktor, sizce vajinal bir sakıncası var mı ya da kese görülür mü. Erken mi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Degerlerin gayet normal kafanı karıştırma evet hcg 1500 2000 değerleri geçmesi lazım kese için kalp atışı biraz daha sonra 6 yada 7 haftalıkken dinleniyor genelde. Vajinal bakılsa bir sıkıntı olmaz kanama falan yoksa. Hadi hayırlı olsun inşallah

hayırlı olsun canım, aslında benim de yarın 10.günüm, 5.gün embriyosu, beni de test yaptırmam için motive ettin diyebilirim :) bence vajinal sakıncası olacağını düşünmüyorum. çünkü son hamileliğim sıkıntılı geçtiği için 6.haftadan itibaren her hafta muayene oluyordum. doktorun doğrusunu bilecektir.

Merhaba hanımlar
5 Kasım'da benim de yumurta toplamam yapıldı. Tam tamına 27 adet toplandı. Çok yumurta toplandığı için transfer sonrası da dahil ohss riskiyle 8 gün hastanede yattım. 27 yumurtanın tamamı döllenmiş. 15 kadarı 5. güne gelmiş. buna rağmen dondurulacak embriyon yok dediler. 10 kasımda bir adet 5. gün embriyosu transfer edildi... transferin dokuzuncu günü dayanamadım sağlık ocağında kan testi verdim. 58 çıktı. bugün yani 11. gün tekrar verdim inşallah artar değerim... 58 çok mu az? sıkıntı mı var acaba?

Çok şaşırdım nasıl yani 15 tane 5.güne gelebiliyorsa nasıl dondurulmaz belli bir seviyeye gelmiş zaten. Değerin düşük degil onemli olan ikiye katlanarak yükselmesi inşaallah sağlıkla devam eder hamileliğin

Kizlar benimd trasferim iptal oldu yarindi artk nasip degilmis benim gibi triod hastasi olanlar muhakkak transfer ayi tshina tekrar baksin aldigim ilaclar 2 olan triodimi6-7 lere cikarmis ve tamamen kendi icime kurt dustugu icin test yapip ogrendim ve dr gosterince trasnferimi iptal etti simdi dahiliye kontorulunde bidahki ayi bekliyecem dozum degisti hayrlisi olsun

Devlet hastanesinde ücretli olarak yapıldı benimki. Dondurma fiyatları çok uygun senelik 300 liraymış. bence yerleri falan kalmadı çünkü herkese aynı şeyi söylüyorlarmış. senin embriyon dondurulacak kalitede değil diyorlar. başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum ben...

Çok geçmiş olsun. 6-7 senedir haşhimato tiroid hastasıyım. Devamlı kullandığımız ilaç başka ilaç aldığımızda etkisini kaybediyor. Ben birkaç yıl önce ramazan sonrası kontrolmde anormal fırlayan değerim sonucu öğrendim. Doktor ilacı mı bıraktın bu nedir dedi. Hayır dedim. Bir şey yapmışın başka ilaç mı aldın dedi. Sahurda midem için ilaçta alıyordum o ilaç tiroidin emilimini engellemişti. O zamandan beri vitamin dahi olsa arasına 5saat koyuyorum. Ve o zamandan beri değerim değişmedi ilacın dozuda.

Bu ay tedavi başlayınca daha dikkatli oldum ilacımı saat ayarlayıp gece içtim. Transferden 2 gün önce baktır dedi doktorum ona göre karar vericem dedi. Yıllardır 2.5-3 olan değerim 1.5 du. İlacı ne kadar erken alırsan emilim daha iyi oluyormuş. Ben genelde 4gibi içtim 7-8 gibi kahvaltı yapıp 9gibi ilaclar neyse kullandım.

Dışarıdan belli olmayan ama bütün sistemimizi etkileyen çok zor bir hastalığımız var Allah yardımcınız olsun her şeyde vardır bir hayır. Sonrası çok güzel olsun.

evet canım malesef öyle benim de gecen ay birden tsh 0.9 iken 4,75 oldu hemen endokrin uzm. görüştüm ilacımı yükseltti haftaya bnm de transferim var bu arada tekrar bi baktırcam.günde 8-9 tane hormon ilacı alıyoruz o da şimdilik yarından itibaren 12 tane olacak. hangi değerimiz normal kalabilir ki?

Aminncanim benim icin kotu bi deneyim oldu trasfere 1 gun kala psikolojjikken hazirken okdr ilac icmisken baskasi yasamasin die yazmak istedim

Oyle canm en azindan erken farketmissin benim gibi 2 gun kala degil ama bundada vardir bi hayr kesinlikle surekli bakmak gerekiormus ilaclarin bukdr etkisi olcagini dusunemedim

Hayırlısı olsun zamanı değil demekki Allah büyük vakti saati gelince inşallah bebişini kucağına alırsın

Olabilir ama insanlara çok yazık o kadar emek veriyorsun acı çekiyorsun sonunda elin bomboş. Hayirlisi Inşaallah hamileliğin sorunsuz devam eder

Canım rahim dinlendirme ayında mı yükseldi tsh yumurta geliştirme ayında mı?

Benimde tiroid sorunum var bu yüzden değerim düşmeden tedaviye başlatmadı.doktorum ilacın dozunu yükseltti değerim düştü öyle başladım. Ben hep sabah aç karnına içiyorum.

Oyle canm en azindan erken farketmissin benim gibi 2 gun kala degil ama bundada vardir bi hayr kesinlikle surekli bakmak gerekiormus ilaclarin bukdr etkisi olcagini dusunemedim
Canım bende bu adetim ile tedaviye başlıcam ve yarın başlamam gerek yazını gördüm yazmak istedim benimde tiroid hastalığım var yüksek hep 6 5 felan doktorda bana kullanıcan bu ilacı dedi ama haşemato ddi banada benm aklım karıştı şimdi ben bu tedaviye başlayamıcakmıyım yada nasıl olucak aceba

Başlarsın neden başlayamayasın? Ben 6-7 senedir haşimatoyum
İlaç dozunu doktor ayarlar
Tsh yüksek onu düşürüp başla bence.
İyi bir endokrin doktoruyla görüş. Dahiliyeciler pek önemsemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…