Merhaba arkadaslar bende kasimda transfer oldum cift embriyo 5.gun 1.kalite ve sonucumu aldim hamisimmm suan 4+6yizz. nasipse araligin 4unde de kese icin gidicez o zamana 6+4 olucaz. Degerlerim yuksek cikti doktorum ikiside tutmus olabilir dedi. Burda hamis kalmak icin ugrasan ne kadar kardesimiz varsa rabbim emeklerinin karsiligini versin. Hamis anneler varsa da hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsinnnn.
Amin tesekkur ederim. Transferin guzel gecsin bebisin hemen tutunsun insallahhh. Transfer esnasinda bol bol dua et gozlerini ekrandan ayirma zor da olsa goruyosunNe güzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yarın da benim transferim var hayırlısıyla. Ben de sizin gibi güzel haberler vermek isterim:)
Aminnn Allah razi olsunnn. Isteyen herkese nasip etsinMaşallah Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin:)
Ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yarın da benim transferim var hayırlısıyla. Ben de sizin gibi güzel haberler vermek isterim:)
MerhabaÇok geçmiş olsun. 6-7 senedir haşhimato tiroid hastasıyım. Devamlı kullandığımız ilaç başka ilaç aldığımızda etkisini kaybediyor. Ben birkaç yıl önce ramazan sonrası kontrolmde anormal fırlayan değerim sonucu öğrendim. Doktor ilacı mı bıraktın bu nedir dedi. Hayır dedim. Bir şey yapmışın başka ilaç mı aldın dedi. Sahurda midem için ilaçta alıyordum o ilaç tiroidin emilimini engellemişti. O zamandan beri vitamin dahi olsa arasına 5saat koyuyorum. Ve o zamandan beri değerim değişmedi ilacın dozuda.
Bu ay tedavi başlayınca daha dikkatli oldum ilacımı saat ayarlayıp gece içtim. Transferden 2 gün önce baktır dedi doktorum ona göre karar vericem dedi. Yıllardır 2.5-3 olan değerim 1.5 du. İlacı ne kadar erken alırsan emilim daha iyi oluyormuş. Ben genelde 4gibi içtim 7-8 gibi kahvaltı yapıp 9gibi ilaclar neyse kullandım.
Dışarıdan belli olmayan ama bütün sistemimizi etkileyen çok zor bir hastalığımız var Allah yardımcınız olsun her şeyde vardır bir hayır. Sonrası çok güzel olsun.
Evet benim doktorum da bu konuda uyardı. Bu doz hamilelikte yetmez tekrar ayarlanacak dedi. Benim en son 1,90 dı.Benim tub bebek doktoru dışında gittiğim doktorda var 8 hafta arayla gittim hamile kalırsan tekrar gel dedi hamilelikte değişiyormuş ilacın dozunu ona gore ayarlarız dedi .
Hayirlisi olsun hakkinda insallahhh. Guzel sonuc alirsinnn. Bende de 6.gun kontrolde soldakiler gelismis sagdakiler kucuk kalmisti dozu biraz arttirdilar ve 2 gun fazladan igne vurmustum. Doktorum 3 olgun yumurta var diyordu. Toplamada 11 olgun cikti sagdakilerde dozu arttirinca gelismis buyumus 9u dollenmisti hepside 5.gune gelebilmisti. Yni benim doktorum tup bebekten vazgecmedi. Vardir doktorunun bi gordugu isik. Insallah hayirli sonuc alirsinSelam kızlar
Ben de tüp bebek tedavisine başlamıştım. Adetin 7. Günü yapılan kontrolde önden giden yumurta olduğu küçüklerin ona yetişemeyeceğini düşünen doktorum tüp bebekten vazgeçip aşılamaya geçti. Bende sol kanal olmadığı için tedaviye başlarken aşılama denenmedi, direk tüp bebek tedavisi başlamıştı. Ama yumurta kanal olan tarafta gelişince, sperm kalitesinde sorun olmadığı için aşılamaya geçti. Bugün adetten sonra 9. Günüm, aşılama yapıldı, 7 aralık test günüm. Böyle bir şey yaşayan var mıdır bilmiyorum ama zaten her zaman pozitif olan doktorum bugün aşılama sırasında da o kadar moral verdi ki, kendimi harika hissediyorum. Pozitif olur ya da olmaz. Doktoruma çok güveniyorum. Bu bir tedavi sonuçta, hangi aşamasında bilmem ama sonunda bebeği eve getireceğimize inanmak çok güzel bir şey.
Ederim tabi:)))Transfer sonrası neler yaptın peki?Amin tesekkur ederim. Transferin guzel gecsin bebisin hemen tutunsun insallahhh. Transfer esnasinda bol bol dua et gozlerini ekrandan ayirma zor da olsa goruyosun
aynen sonucta doktorun boyle bir yol izlemesinin bir nedeni vardir. iki hafta sonra sonucu aliriz.. onumuze bakariz.. bu arada tebrik ederim saglikla kucagina alirsin umarim bebeginiHayirlisi olsun hakkinda insallahhh. Guzel sonuc alirsinnn. Bende de 6.gun kontrolde soldakiler gelismis sagdakiler kucuk kalmisti dozu biraz arttirdilar ve 2 gun fazladan igne vurmustum. Doktorum 3 olgun yumurta var diyordu. Toplamada 11 olgun cikti sagdakilerde dozu arttirinca gelismis buyumus 9u dollenmisti hepside 5.gune gelebilmisti. Yni benim doktorum tup bebekten vazgecmedi. Vardir doktorunun bi gordugu isik. Insallah hayirli sonuc alirsin
Hayırlı olsun canım bebeğin seninle aynı ilerliyoruz bende 4+6 dayım değerin kaç çıktı acaba .Merhaba arkadaslar bende kasimda transfer oldum cift embriyo 5.gun 1.kalite ve sonucumu aldim hamisimmm suan 4+6yizz. nasipse araligin 4unde de kese icin gidicez o zamana 6+4 olucaz. Degerlerim yuksek cikti doktorum ikiside tutmus olabilir dedi. Burda hamis kalmak icin ugrasan ne kadar kardesimiz varsa rabbim emeklerinin karsiligini versin. Hamis anneler varsa da hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsinnnn.
ev hanimiyim. Ilk 2 gun sadece yattim wcye kalktim yemegimi bile yatakta yedim.3.gun yavas yavas mutfakta islerimi yaptim fazla ayakta durmamaya ozen gosterdim zaten agrilar giriyordu hemen fazla ayakta duramiyordum.4.gun odami supurdum yavasca hizli hareket etmeden. Ignem vardi hastaneye gittik aksam banyomu yaptim. Sonra normal hayatima dondum yemegimi yaptim temizlik yaptim oyleEderim tabi:)))Transfer sonrası neler yaptın peki?
Amin insallah rabbim sizlere de nasip eder hep beraber dogum beklerizaynen sonucta doktorun boyle bir yol izlemesinin bir nedeni vardir. iki hafta sonra sonucu aliriz.. onumuze bakariz.. bu arada tebrik ederim saglikla kucagina alirsin umarim bebegini
Sagol seninkide hayirli olsun canim. 10.gun 824.6 12.gun 1791 15.gun 6990.96 cikti. Senin kac cikti?Hayırlı olsun canım bebeğin seninle aynı ilerliyoruz bende 4+6 dayım değerin kaç çıktı acaba .
Evet seninki çok yüksek ben 14. Gün yaptım 750 falandı 16.günde 1565 di bi daha yarin kan vericem.seninki ikiz olabilir değerin yüksek. Hayırla sağlıkla kucağınıza da alırız inşallah.Sagol seninkide hayirli olsun canim. 10.gun 824.6 12.gun 1791 15.gun 6990.96 cikti. Senin kac cikti?
Aminnn. Rabbim hayirlisini versin saglikli olsunlar. Ikiz olabilir dedi doktorum da cift embriyo transfer edilmisti. Araligin 4unde bakicaz cift mi tek mi insallah gorunurEvet seninki çok yüksek ben 14. Gün yaptım 750 falandı 16.günde 1565 di bi daha yarin kan vericem.seninki ikiz olabilir değerin yüksek. Hayırla sağlıkla kucağınıza da alırız inşallah.
Inşallah canım.Aminnn. Rabbim hayirlisini versin saglikli olsunlar. Ikiz olabilir dedi doktorum da cift embriyo transfer edilmisti. Araligin 4unde bakicaz cift mi tek mi insallah gorunur
Valla degere cok takilmiyorum artik basta sevinmistim ama kiminin dusuk degeri oluyo ikinci keseyi goruyolar kiminin benim gibi yuksek oluyo tek kese oluyo. Rabbim saglikli sekilde gebelik gecirip dogurmak nasip etsin iki yada tek hic onemli degil. Yeterli saglikli olsun her animizzzInşallah canım.
Benimde 2 embriyo transfer edildi bende merakla keseyi görmeyi bekliyorum .
Amin tesekkur ederim. Transferin guzel gecsin bebisin hemen tutunsun insallahhh. Transfer esnasinda bol bol dua et gozlerini ekrandan ayirma zor da olsa goruyosun
2 gun yattim canim. 3.gun kalktim mutfaga girdim. 4.gun odami supurdum hastaneye gittim aksam banyo yaptim ayakta ve cok kisa. 5.gun normal hayatima dondum agir kaldirmadikca yuksege uzanmadikca aniden yere egilip kalkmadikca korkmayin. Veren rabbim tutun dedikten sonra hoplasan ziplasan tutarMerhaba acaba transferden sonra sürekli yattınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?