Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Maşallah Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin:)

Ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yarın da benim transferim var hayırlısıyla. Ben de sizin gibi güzel haberler vermek isterim:)
Amin tesekkur ederim. Transferin guzel gecsin bebisin hemen tutunsun insallahhh. Transfer esnasinda bol bol dua et gozlerini ekrandan ayirma zor da olsa goruyosun

Merhaba
Benim de doktorum folik asiti değiştirdiği zaman kesinlikle troid ilacı ile alma dedi. Sabah troid ilacı öğlen folik asit alıyorum şimdi.

Benim tub bebek doktoru dışında gittiğim doktorda var 8 hafta arayla gittim hamile kalırsan tekrar gel dedi hamilelikte değişiyormuş ilacın dozunu ona gore ayarlarız dedi .
Evet benim doktorum da bu konuda uyardı. Bu doz hamilelikte yetmez tekrar ayarlanacak dedi. Benim en son 1,90 dı.

Selam kızlar
Ben de tüp bebek tedavisine başlamıştım. Adetin 7. Günü yapılan kontrolde önden giden yumurta olduğu küçüklerin ona yetişemeyeceğini düşünen doktorum tüp bebekten vazgeçip aşılamaya geçti. Bende sol kanal olmadığı için tedaviye başlarken aşılama denenmedi, direk tüp bebek tedavisi başlamıştı. Ama yumurta kanal olan tarafta gelişince, sperm kalitesinde sorun olmadığı için aşılamaya geçti. Bugün adetten sonra 9. Günüm, aşılama yapıldı, 7 aralık test günüm. Böyle bir şey yaşayan var mıdır bilmiyorum ama zaten her zaman pozitif olan doktorum bugün aşılama sırasında da o kadar moral verdi ki, kendimi harika hissediyorum. Pozitif olur ya da olmaz. Doktoruma çok güveniyorum. Bu bir tedavi sonuçta, hangi aşamasında bilmem ama sonunda bebeği eve getireceğimize inanmak çok güzel bir şey.

Hayirlisi olsun hakkinda insallahhh. Guzel sonuc alirsinnn. Bende de 6.gun kontrolde soldakiler gelismis sagdakiler kucuk kalmisti dozu biraz arttirdilar ve 2 gun fazladan igne vurmustum. Doktorum 3 olgun yumurta var diyordu. Toplamada 11 olgun cikti sagdakilerde dozu arttirinca gelismis buyumus 9u dollenmisti hepside 5.gune gelebilmisti. Yni benim doktorum tup bebekten vazgecmedi. Vardir doktorunun bi gordugu isik. Insallah hayirli sonuc alirsin

aynen sonucta doktorun boyle bir yol izlemesinin bir nedeni vardir. iki hafta sonra sonucu aliriz.. onumuze bakariz.. bu arada tebrik ederim saglikla kucagina alirsin umarim bebegini

Hayırlı olsun canım bebeğin seninle aynı ilerliyoruz bende 4+6 dayım değerin kaç çıktı acaba .

Ederim tabi:)))Transfer sonrası neler yaptın peki?
ev hanimiyim. Ilk 2 gun sadece yattim wcye kalktim yemegimi bile yatakta yedim.3.gun yavas yavas mutfakta islerimi yaptim fazla ayakta durmamaya ozen gosterdim zaten agrilar giriyordu hemen fazla ayakta duramiyordum.4.gun odami supurdum yavasca hizli hareket etmeden. Ignem vardi hastaneye gittik aksam banyomu yaptim. Sonra normal hayatima dondum yemegimi yaptim temizlik yaptim oyle

Sagol seninkide hayirli olsun canim. 10.gun 824.6 12.gun 1791 15.gun 6990.96 cikti. Senin kac cikti?
Evet seninki çok yüksek ben 14. Gün yaptım 750 falandı 16.günde 1565 di bi daha yarin kan vericem.seninki ikiz olabilir değerin yüksek. Hayırla sağlıkla kucağınıza da alırız inşallah.

Evet seninki çok yüksek ben 14. Gün yaptım 750 falandı 16.günde 1565 di bi daha yarin kan vericem.seninki ikiz olabilir değerin yüksek. Hayırla sağlıkla kucağınıza da alırız inşallah.
Aminnn. Rabbim hayirlisini versin saglikli olsunlar. Ikiz olabilir dedi doktorum da cift embriyo transfer edilmisti. Araligin 4unde bakicaz cift mi tek mi insallah gorunur

Inşallah canım.
Benimde 2 embriyo transfer edildi bende merakla keseyi görmeyi bekliyorum .
Valla degere cok takilmiyorum artik basta sevinmistim ama kiminin dusuk degeri oluyo ikinci keseyi goruyolar kiminin benim gibi yuksek oluyo tek kese oluyo. Rabbim saglikli sekilde gebelik gecirip dogurmak nasip etsin iki yada tek hic onemli degil. Yeterli saglikli olsun her animizzz

Merhaba acaba transferden sonra sürekli yattınız mı
2 gun yattim canim. 3.gun kalktim mutfaga girdim. 4.gun odami supurdum hastaneye gittim aksam banyo yaptim ayakta ve cok kisa. 5.gun normal hayatima dondum agir kaldirmadikca yuksege uzanmadikca aniden yere egilip kalkmadikca korkmayin. Veren rabbim tutun dedikten sonra hoplasan ziplasan tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…