- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Çok haklısın. Benim de rahim kalınlaşmadı bir türlü sonra iyi dediler yapıldı. Hayırlısı bakalım.
Ya levetrion ilacını kullanıyorum zatrn dozu yükselttiler 75 yaptılar bu ilacı kullanmaya devam ediyim mi peki bu tedavi sürecindeBaşlarsın neden başlayamayasın? Ben 6-7 senedir haşimatoyum
İlaç dozunu doktor ayarlar
Tsh yüksek onu düşürüp başla bence.
İyi bir endokrin doktoruyla görüş. Dahiliyeciler pek önemsemiyor.
Kalinlik nekadardi acaba?
Ya levetrion ilacını kullanıyorum zatrn dozu yükselttiler 75 yaptılar bu ilacı kullanmaya devam ediyim mi peki bu tedavi sürecinde
Devlet hastanesinde ücretli olarak yapıldı benimki. Dondurma fiyatları çok uygun senelik 300 liraymış. bence yerleri falan kalmadı çünkü herkese aynı şeyi söylüyorlarmış. senin embriyon dondurulacak kalitede değil diyorlar. başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum ben...
Canm 1 bucukay once yumurtam toplanirken degerim 2 ydi ben ilaclarimi duzgun icerim rahim dinledirdim 32 yumurta toplandi herhalde o hormonlar asiri tepki oldu yarin transfere hazirlanirken gecem gun bakim dedim bi baktik bugun 7 olmus hemen iptal oldu dikkat edin nolurCanım rahim dinlendirme ayında mı yükseldi tsh yumurta geliştirme ayında mı?
Yumurta toplamadan 2gün çnce 6mm di yapılmayabilir dediler. Toplama günü 7yi biraz geçmişti. Transfer günü bakıcaz dediler. O gün 9.5mm olmuş. Yaptılar.
Canim tedaviye baslamak icin 2 ve 3 arasinda olmasinlazim 5 ve 6 ysa zaten transfer bile yapmiolar ki gordugun uzere ilaclardan daha beter oluoo bence ilk olarak onu dusur bi dahiliyeciye git ve transfere kadr ve sonrasi surekli bak gec kalmayin bosuna ilac icmeyin benim gibiCanım bende bu adetim ile tedaviye başlıcam ve yarın başlamam gerek yazını gördüm yazmak istedim benimde tiroid hastalığım var yüksek hep 6 5 felan doktorda bana kullanıcan bu ilacı dedi ama haşemato ddi banada benm aklım karıştı şimdi ben bu tedaviye başlayamıcakmıyım yada nasıl olucak aceba
Ow iyi masaallah...
benim 8,3 idi ama malesef tutmadi...
Insaallah senin tutar canim
hiç canınızı sıkmayın hamilesinizGeçmiş olsunAllah çok aratmasın
İnşallah bakalım yarın 12.gün
10.gün 9.83 dü biraz keyfim kaçtı ama bakalkm
Surekli kontrol et cnm benimde baslarken bakmisti arada kaynior unutuluor kendim bakmak istedim baktm yoksa gidicekti biraz kendi doktorumuZun kendimiz olmasi lazimBenimde tiroid sorunum var bu yüzden değerim düşmeden tedaviye başlatmadı.doktorum ilacın dozunu yükseltti değerim düştü öyle başladım. Ben hep sabah aç karnına içiyorum.
Hiç canınızı sıkmayın ham
hiç canınızı sıkmayın hamilesiniz
Canım benimki pek düşmüyo ki ama anlayamadım vallahi kafam karıştı şimdiCanim tedaviye baslamak icin 2 ve 3 arasinda olmasinlazim 5 ve 6 ysa zaten transfer bile yapmiolar ki gordugun uzere ilaclardan daha beter oluoo bence ilk olarak onu dusur bi dahiliyeciye git ve transfere kadr ve sonrasi surekli bak gec kalmayin bosuna ilac icmeyin benim gibi
Neden transfer yapmıyolar onu anlayamadım canımCanim tedaviye baslamak icin 2 ve 3 arasinda olmasinlazim 5 ve 6 ysa zaten transfer bile yapmiolar ki gordugun uzere ilaclardan daha beter oluoo bence ilk olarak onu dusur bi dahiliyeciye git ve transfere kadr ve sonrasi surekli bak gec kalmayin bosuna ilac icmeyin benim gibi
Canim okdar yuksekkken baslatilmaz ama ya ben daha oncede asilama yaptim o degerler onemliC
Canım benimki pek düşmüyo ki ama anlayamadım vallahi kafam karıştı şimdi
Canim gebe kalabilmek icin o deger 2 ve 3 aralarinda olmali ve gebe kalirsan dusuk ihtimali cok oluoor sana simdiye kadr kimse soylemedimiNeden transfer yapmıyolar onu anlayamadım canım
Yok ya kmse söylemediCanim gebe kalabilmek icin o deger 2 ve 3 aralarinda olmali ve gebe kalirsan dusuk ihtimali cok oluoor sana simdiye kadr kimse soylemedimi
Yok ya kmse söylemedi
Yok ya kmse söylemedi
Benim tub bebek doktoru dışında gittiğim doktorda var 8 hafta arayla gittim hamile kalırsan tekrar gel dedi hamilelikte değişiyormuş ilacın dozunu ona gore ayarlarız dedi .Surekli kontrol et cnm benimde baslarken bakmisti arada kaynior unutuluor kendim bakmak istedim baktm yoksa gidicekti biraz kendi doktorumuZun kendimiz olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?