Benimde hep agrım var korkuyorum ağrı olunca benimde solda çok oluyor genelde ama kan verdim iki defa sonuç iyidi bugün bi daha verdim inşallah katlanmistir değerim.sanirim ağrı normal .Kızlar merhaba birşey soracagim transfer gununude de sayarsak 25 gün oldu bugün bi ağrım oldu sol kasıkta hala devam ediyor pozitif çıkan arkadaşlar sizde var mi böyle birsey
2 gun yattim canim. 3.gun kalktim mutfaga girdim. 4.gun odami supurdum hastaneye gittim aksam banyo yaptim ayakta ve cok kisa. 5.gun normal hayatima dondum agir kaldirmadikca yuksege uzanmadikca aniden yere egilip kalkmadikca korkmayin. Veren rabbim tutun dedikten sonra hoplasan ziplasan tutar
Ya hadi be bıktım bu negatiflerden Allah'ım ya hep hayırlısı dedik senin için Rabbim böyle uygun görmüş demekki. Üzüldüm gerçekten
canım yaa Allah güç kuvvet versin. çok aratmasın inşallah.
İmtihanlar bizim için. Hep derim kimi evladın varlığıyla kimi de yokluğuyla imtihan olur... herşey de bi hayır aramak gerek. Allah yardımcın olsun.
Sağolun kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah, vakti var, gelecekler inşallah..Hakkinda hayirlisi olsun canim her zaman. Rabbim tez zamanda mucizesini gostersin bebek sahibi yapsin hemde hic beklemedigin bi anda insallahhhh
Inşaallah canım ya inşallah Allah'ım isteyen herkese anneliği tattırsınSağolun kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah, vakti var, gelecekler inşallah..
Normal korkma 2 gün sonra hcg 5 bin yads 6 bin olur vajinal baktırsın daha iyi gözükür Allah'ın izniyle bebişin seninledir inşallahMerhaba Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim usten baktı ama bebek kesesini göremedi beta hcg 2480 di normal mı duyan bilen var mı
Çok şükür keseyi gördük bu hafta kalp atışı için gideceğiz inşallah boyle kaşık batması gibi değilde sanki yumurtalığım patlıcan gibi bi ağrıydı netten okudum rahim büyürken oluyormuş yazıyor ama bilemedimSen gittin mi kese gormeye kalp atisi icin? Benim en basindan beri kasik batmalarim var hala gecmedi ama hafifledi
Bi cok sebebi var aslinda canim. Toplanan yumurtalarin yerlerinde kucuk kistler olur onlar agri yapar demisti doktorum bazende patlar bicak saplanir gibi olur korkulucsk bisey drgil demisti. Gecnde de arkadas gitti geriden gelen buyuyen yumurtalari varmis onlar agri yapiyormus meger. Valla agrilardan korkar oldumÇok şükür keseyi gördük bu hafta kalp atışı için gideceğiz inşallah boyle kaşık batması gibi değilde sanki yumurtalığım patlıcan gibi bi ağrıydı netten okudum rahim büyürken oluyormuş yazıyor ama bilemedim
Ayy bu arada sabah mahmurlugu kusura bakma hayirli olsun kalp atisi icin ne zaman gidicen duymaya. Benimle olan herkes gitti kede gormeye bi ben gidemedim yaa doktor cok gec cagirdi.Çok şükür keseyi gördük bu hafta kalp atışı için gideceğiz inşallah boyle kaşık batması gibi değilde sanki yumurtalığım patlıcan gibi bi ağrıydı netten okudum rahim büyürken oluyormuş yazıyor ama bilemedim
Yok canım seninle aynı ilerliyoruz banada daha bakmadı cuma günü gidicem kese görmeye.Ayy bu arada sabah mahmurlugu kusura bakma hayirli olsun kalp atisi icin ne zaman gidicen duymaya. Benimle olan herkes gitti kede gormeye bi ben gidemedim yaa doktor cok gec cagirdi.
İnşallah canım Pazartesi bakıcaz hayırlısıylaeNormal korkma 2 gün sonra hcg 5 bin yads 6 bin olur vajinal baktırsın daha iyi gözükür Allah'ın izniyle bebişin seninledir inşallah
Bende gördum utrasyonda kocaman olmuş yumurtalıklar onlar ağrı yapıyormuş ilk zamanlarda ben çok kötuydum ayrıdan yatamıyorum meyer bu yuzdenmişBi cok sebebi var aslinda canim. Toplanan yumurtalarin yerlerinde kucuk kistler olur onlar agri yapar demisti doktorum bazende patlar bicak saplanir gibi olur korkulucsk bisey drgil demisti. Gecnde de arkadas gitti geriden gelen buyuyen yumurtalari varmis onlar agri yapiyormus meger. Valla agrilardan korkar oldum
Hadi güzel haberler verrr:)))Gunaydin,iyiyim bir sorun yok simdilik. Yarin test gunu,11inci gun bugun. Ben aradw test falan yapmadigim icin gunumu bekliyorum. Insallah yarin gorecegiz olani biteni :) sen ne durumdasin?
Sonuçta bu bir tedavi ve elbette yıpratıcı da oluyor ama o bebeği eve götürene kadar umutla devam etmek en güzeli.. umarım bir sonraki seferde olumlu sonuçlanır.Hadi güzel haberler verrr:)))
Benim olmadı malesef canım, 3. kez hayalkırıklığı... ama düşürmedim kendimi, herşeyin bir zamanı vae elbet...
salı günü Rabbim nasip ederseAyy bu arada sabah mahmurlugu kusura bakma hayirli olsun kalp atisi icin ne zaman gidicen duymaya. Benimle olan herkes gitti kede gormeye bi ben gidemedim yaa doktor cok gec cagirdi.
doktor ağrın olur demişti ama bu ağrı değilde boyle yumurtaligim şişmiş gibi hissettim kist de arınamıyor daha önce patlayan bi kostüm olmuştu bu değişikti ama dun oldu sadece çok şükür bugün iyiymBende gördum utrasyonda kocaman olmuş yumurtalıklar onlar ağrı yapıyormuş ilk zamanlarda ben çok kötuydum ayrıdan yatamıyorum meyer bu yuzdenmiş
bugün benim 10.günüm ve dayanamadım test yaptırdım. 3,57 çıktı. doktorumla görüştüm, katlanabileceğini söyledi. cumartesi ve pazartesi tekrar test yaptırcam. ama ben içimi ferah tutuyorum. burada olumsuz yazan olursa da çok dikkate alma. şu anda iyi şeyler düşünmemiz lazım, moralimiz yüksek olmalı ki bebeklerimiz sağlıklı gelişsin. Allah gönlümüze göre versin.
bugün 12.gün ve 1,07'ye düşmüş. hala inanamıyorum o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadım ki... senin ne oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?