Amin amin inşallah hayırlısı ise pozitif haberlerle görüşmek umuduylaAmin cnm simdi test gununu bekliyoruz kardes icin transfer olduk bakalim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bugün 20 ye düştü. Kanamam da yoğjnlaştı. Kimyasal demekki.
benimde ilk denemem de 3.gün embriyosu 2 adet nakledilmişti.negatif, ikinci denemede 5.gün embriyosu 2 adet, 9 haftalıkken düştü. şimdi de 5.gün embriyosu 2 adet negatif, yarın dr ile konuşacağız, ne yapacağımı bilmiyorum, bilmekte istemiyorum. birkaç denemeden sonra insan daha da garip hissediyor. doktorunun olumlu konuşması seni çok umutlandırmış, aslında yanlış yapmış malesef,umutlu olmaya çalış canım benim
en azından vakit kaybetmeyeceksin, benim 9 haftallıkken düşmüştü, son seferim için ruhsal olarak 3 ay bekledim, üstüne de hamilelikte geçen günleri ekle. böylesi daha iyi, ben öyle düşünüyorum kendim içinde
en azından vakit kaybetmeyeceksin, benim 9 haftallıkken düşmüştü, son seferim için ruhsal olarak 3 ay bekledim, üstüne de hamilelikte geçen günleri ekle. böylesi daha iyi, ben öyle düşünüyorum kendim içinde
Senin yaşadığın daha zor tabiki ama konuşunca rahatlıyorum, kusuruma bakmayın..
Üzüldüğün için kendini suçlu hissetme üzülmek çok nırmal konuş atma içine nasipten öte yol yok o bir gerçek. Rabbim çok aratmasın. Benim ve eşiminde sağlık sorunu yok 5 kez denedik 1 kez hamile kaldım bu kimyasalı saymazsak. Şimdi son 6.denicem yaşım 40 olacak seneye. Son atış:))
Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah, eşimde kızıyor artık neden kendini suçluyorsun diye, o da sinir yapıyor bende şuan..
kızlar opu sonrası bugun 3cu gun tranfer için beklemedeyım ama ıstemeden de olsa korkuyorum 5 e gıtmeyecek dıye. bugun transfer kendı ıstedıgımle olabılırdı ama doktorum ve embriyolog arkadasın ongordugu 5i beklemem di ve öyle karar verdim. inşallah 5i görürüm. daha oncekı tüp bebek denememde bu sureçte iptal yaşadığım için korkuyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.
amin inşallah zaman hızlı geçse keşkeİnşallah iptal olmaz Allah yar ve yardımcın olsun
haklısın.nasip bakalım hormonlar zaten tavan süreçç yavaş gidiyor sona yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. rabbim hepimizin yardımcısı olsunNormalde su gibi akar ama bu işte gitmiyor bir türlü
Merhaba kizlar azonce sonucumu aldim 12. Gun 317
Arkadaşlar merhaba.bende bugün iğnelere başladım.ilk iğnemi yaptım.fakat kafamda bir sürü soru işareti var.ne yazıkki doktorlar tam bilgilendirmiyor.gittiğim hastanede öğrendimki sadece tek embriyo transferi yapılıyormuş.bu bütün merkezlerde böylemi?tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mı ?
YAŞA VE DURUMA GÖRE KOYUYORLAR DİYE BİLİYORUM. BEN 31 YAŞINDAYIM 1 EMBRİYO KONULUCAK YASA BOYLE DIYE BILIYORUMArkadaşlar merhaba.bende bugün iğnelere başladım.ilk iğnemi yaptım.fakat kafamda bir sürü soru işareti var.ne yazıkki doktorlar tam bilgilendirmiyor.gittiğim hastanede öğrendimki sadece tek embriyo transferi yapılıyormuş.bu bütün merkezlerde böylemi?tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?