Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Bugün 20 ye düştü. Kanamam da yoğjnlaştı. Kimyasal demekki.

en azından vakit kaybetmeyeceksin, benim 9 haftallıkken düşmüştü, son seferim için ruhsal olarak 3 ay bekledim, üstüne de hamilelikte geçen günleri ekle. böylesi daha iyi, ben öyle düşünüyorum kendim içinde

5 yıl önce asla olmaz dediler varikosel ameliyatı oldu durum değişmedi, geçen nisanda eşimden ilk tese de sperm bulundu şükür sevindik beklemiyorduk çünkü, bende bişey yoktu, yumurta toplamadan sonra, polip, kist, hidrosalpenks sol tüpüm alındı, endometrisozis çıktı sonra temizlendi ona da şaşırdık nasıl olur diye,
Evet çok ümitlendik doktor ameliyattan sonra bana çok dua edeceksin falan dedi o derece
Toparlanmaya çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Haklısın şu birkaç gün muallak durum bile yıpratıcıydı. Eşim son bir daha deneyelim dedi. Benim pek hevesim yok. Oğluma kavuştuğumuz yerde deneyeceği keşke en baştan oraya gitseydik neyse nasip kısmet. İnşallah bu sefer yüzümüz güler.

Senin yaşadığın daha zor tabiki ama konuşunca rahatlıyorum, kusuruma bakmayın..

Senin yaşadığın daha zor tabiki ama konuşunca rahatlıyorum, kusuruma bakmayın..

Üzüldüğün için kendini suçlu hissetme üzülmek çok nırmal konuş atma içine nasipten öte yol yok o bir gerçek. Rabbim çok aratmasın. Benim ve eşiminde sağlık sorunu yok 5 kez denedik 1 kez hamile kaldım bu kimyasalı saymazsak. Şimdi son 6.denicem yaşım 40 olacak seneye. Son atış:))

Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah, eşimde kızıyor artık neden kendini suçluyorsun diye, o da sinir yapıyor bende şuan..

Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah, eşimde kızıyor artık neden kendini suçluyorsun diye, o da sinir yapıyor bende şuan..

Kendini suçlama kızmakta haklı:)) bütün sebepler yerine getiriliyor ama olmuyor orada nasip giriyor işin içine. Araştır oku incele aklına yatan içine sinen bir doktorlar rahatladığında tekrar dene.

11 kez deneyip 12.de kızına kavuşan arkadaşım var:)

kızlar opu sonrası bugun 3cu gun tranfer için beklemedeyım ama ıstemeden de olsa korkuyorum 5 e gıtmeyecek dıye. bugun transfer kendı ıstedıgımle olabılırdı ama doktorum ve embriyolog arkadasın ongordugu 5i beklemem di ve öyle karar verdim. inşallah 5i görürüm. daha oncekı tüp bebek denememde bu sureçte iptal yaşadığım için korkuyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.

İnşallah iptal olmaz Allah yar ve yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba.bende bugün iğnelere başladım.ilk iğnemi yaptım.fakat kafamda bir sürü soru işareti var.ne yazıkki doktorlar tam bilgilendirmiyor.gittiğim hastanede öğrendimki sadece tek embriyo transferi yapılıyormuş.bu bütün merkezlerde böylemi?tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mı ?

İhtimal var. Benim bütün tedavilerimde çift emriyo kondu. Ama olmadı:)
2009 da 3 embriyo kondu teki tuttu. Benden sonra bir arkadaşıma 2 kondu üçüz doğurdu:))
Nasip kısmet Allah sağlıklı evlatlar versin.

YAŞA VE DURUMA GÖRE KOYUYORLAR DİYE BİLİYORUM. BEN 31 YAŞINDAYIM 1 EMBRİYO KONULUCAK YASA BOYLE DIYE BILIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…