Çok erken 12. Günü bekle ümitsizliğe kapılma canımKizlar 7.gun kan sonucum 1.2 malesefumarim daha kana karismamistir cuma gunu pozitife doner bir mucize bekliyorum
Ah canım ya üzüldüm ama şöyle düşün demekki kaliteli değil sonradan üzülmektense başta bunu öğrenmek daha hayırlıdır belki. Birdakine daha iyi hazırlanırsın insaalah canım. Benim transfer oldu ama tutma şansım yüzde 50 tutmasının ah keşke bir garantisi olsaKızlar korktugum donemden kaldım2 tanem ıstenen sevıyede bolunme gostermıyor suanda ama persembe cumayı bekleyecek yınede embriyolog ama transfer yapılmayacak.kaldım yıne sınıfta . hakkımızda hayırlısı
Canım bekle derim umudunu kaybetme test gününü bekle Allah büyük her türlü mucizeye sahipKizlar 7.gun kan sonucum 1.2 malesefumarim daha kana karismamistir cuma gunu pozitife doner bir mucize bekliyorum
Kızlar korktugum donemden kaldım2 tanem ıstenen sevıyede bolunme gostermıyor suanda ama persembe cumayı bekleyecek yınede embriyolog ama transfer yapılmayacak.kaldım yıne sınıfta . hakkımızda hayırlısı
Kızlar korktugum donemden kaldım2 tanem ıstenen sevıyede bolunme gostermıyor suanda ama persembe cumayı bekleyecek yınede embriyolog ama transfer yapılmayacak.kaldım yıne sınıfta . hakkımızda hayırlısı
Merhaaba hanımlar biraz önce transferim gelişti bakalım sonuc ne olacak beklemedeyiz
Sagol cnm teşekkür ederimHadi hayırlısı inşallah, stressiz bekleyişler dilerim :)
hakkında hayırlısı olsun benımkıler sımdılık yasıyor da yarın bellı olur 5.gun yarın ama transfer yapılamayacak.inşallah güzel bi süreç olur.Herşeyin hayırlısı vakit saat seninle durumumuz aynı gibi benimde bu 2. Deneme cuma opu olacak bakalım embriyololar gelişecek mi çok zor bi süreç
evet normal canım inşallah kalp sesini de duyarsın bambaşka bir duygu hayırlı olsunmerhabalar, benim 10 kasımda transferim oldu. Kanda pozitif çıktı ve güzel ilerliyor. perşembe günü keseye bakılacak ultrason ile. Fakat bugün kasıklarımda oturup kalkarken falan müthiş ağrım var, bu normal midir?
Amin inşaallah canım seninde yarın bol bol kaliteli yumurtan toplansın hayırlısıylaGünaydın güzel haberler alanlar hayırlı olsun sağlıkla Allah tamamına erdirsin benimde yârin yumurta toplama var kızlar dua edin bana da Allah burda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynı tarihte transfer olmuşuz canım bende dün dinlendim bugün yatmıyorum uzun oturuyorum yemek yaptım mutfak topladım öyle kendimi yormuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah pozitif sonuc alırızMerhaba arkadaşlar.benim 26.11.2018 de transferim yapildi bugün 3.gunum.8 inde test yapıp sonucu ogrenecegim.cok merakli ve heyecanliyim..oyle uzun uzun yatmıyorum ilk gün yattım bugun ayaklandim.
Aaa bir kaderdaş bulduğuma sevindim.. insallla hayırlısi olur. Aynen kan dolaşımı olması için hareket et yatma dedi doktorum. Sen de kan s. İgnesi oluyor musun.Aynı tarihte transfer olmuşuz canım bende dün dinlendim bugün yatmıyorum uzun oturuyorum yemek yaptım mutfak topladım öyle kendimi yormuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah pozitif sonuc alırız
Evet canım cleksan igne ve aspirin, vitamin prolutex igne,estrofem,prednol ve jel kullanıyorum liste baya kalabalık her saate ilaç var nerdeyse.Hayırlısı insaalah beraber gün sayacağızAaa bir kaderdaş bulduğuma sevindim.. insallla hayırlısi olur. Aynen kan dolaşımı olması için hareket et yatma dedi doktorum. Sen de kan s. İgnesi oluyor musun.
Hayırlısı tabi.insallh güzel sonuclar alacağız.alah a emanet ilEvet canım cleksan igne ve aspirin, vitamin prolutex igne,estrofem,prednol ve jel kullanıyorum liste baya kalabalık her saate ilaç var nerdeyse.Hayırlısı insaalah beraber gün sayacağız
Şuan hiç sonuçu düşünmek istemiyorum valla bu 4.denemem 3 negatif aldım endişelenmek istemiyorum. Inşaallah pozitif sonuc alırız bunu çok istiyorum tabi once Allah nasip ederseHayırlısı tabi.insallh güzel sonuclar alacağız.alah a emanet il
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?