Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Ah canım ya üzüldüm ama şöyle düşün demekki kaliteli değil sonradan üzülmektense başta bunu öğrenmek daha hayırlıdır belki. Birdakine daha iyi hazırlanırsın insaalah canım. Benim transfer oldu ama tutma şansım yüzde 50 tutmasının ah keşke bir garantisi olsa

Rabbim kuvvet versin inşallah, rabbim hayırlısını nasip etsin..

Herşeyin hayırlısı vakit saat seninle durumumuz aynı gibi benimde bu 2. Deneme cuma opu olacak bakalım embriyololar gelişecek mi çok zor bi süreç

Herşeyin hayırlısı vakit saat seninle durumumuz aynı gibi benimde bu 2. Deneme cuma opu olacak bakalım embriyololar gelişecek mi çok zor bi süreç
hakkında hayırlısı olsun benımkıler sımdılık yasıyor da yarın bellı olur 5.gun yarın ama transfer yapılamayacak.inşallah güzel bi süreç olur.

evet normal canım inşallah kalp sesini de duyarsın bambaşka bir duygu hayırlı olsun

Günaydın güzel haberler alanlar hayırlı olsun sağlıkla Allah tamamına erdirsin benimde yârin yumurta toplama var kızlar dua edin bana da Allah burda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşaallah canım seninde yarın bol bol kaliteli yumurtan toplansın hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar.benim 26.11.2018 de transferim yapildi bugün 3.gunum.8 inde test yapıp sonucu ogrenecegim.cok merakli ve heyecanliyim..oyle uzun uzun yatmıyorum ilk gün yattım bugun ayaklandim.

Merhaba arkadaşlar.benim 26.11.2018 de transferim yapildi bugün 3.gunum.8 inde test yapıp sonucu ogrenecegim.cok merakli ve heyecanliyim..oyle uzun uzun yatmıyorum ilk gün yattım bugun ayaklandim.
Aynı tarihte transfer olmuşuz canım bende dün dinlendim bugün yatmıyorum uzun oturuyorum yemek yaptım mutfak topladım öyle kendimi yormuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah pozitif sonuc alırız

Aaa bir kaderdaş bulduğuma sevindim.. insallla hayırlısi olur. Aynen kan dolaşımı olması için hareket et yatma dedi doktorum. Sen de kan s. İgnesi oluyor musun.

Aaa bir kaderdaş bulduğuma sevindim.. insallla hayırlısi olur. Aynen kan dolaşımı olması için hareket et yatma dedi doktorum. Sen de kan s. İgnesi oluyor musun.
Evet canım cleksan igne ve aspirin, vitamin prolutex igne,estrofem,prednol ve jel kullanıyorum liste baya kalabalık her saate ilaç var nerdeyse.Hayırlısı insaalah beraber gün sayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…