Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

İhtimal var. Benim bütün tedavilerimde çift emriyo kondu. Ama olmadı:)
2009 da 3 embriyo kondu teki tuttu. Benden sonra bir arkadaşıma 2 kondu üçüz doğurdu:))
Nasip kısmet Allah sağlıklı evlatlar versin.
Ben iki embriyo koyulabiliyor diye biliyorum.3 yasak ama

Günaydın arkadaşlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim inşallah benimle kalır yavrum. Allah'ım hepimizin kucağını boş bırakmasın. Geri sayım başladı bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı olsun peş peşe sayılırız bende inşallah yarın alacağım. agrın sancın oldumu nasılsın ?

Amin insaalah hayırlısı olsun benim her transferim zor oluyor rahimde şekil bozukluğu var yarım saaten fazla sürdü ama sonunda bebişimi aldım çok şükür hadi bakalım sıra sende. Inşaallah sende sağ-salim transferi atlatırsın

10 gün inşaallah son transferim 1 tane embriyom vardı onu aldım geldim ya nasip ya kısmet. Sana kaç embriyo transfer edilecek
benim şuanda oluşan 2 adet var biri önden gidiyormu biri geriden geliyormuş. doktoruma soracağım ama sanırım birini transfer edecek. bildiğim kadarıyla yasa da böyle çünkü 31 yaşındayım,35 den sonra çift konuluyor diye biliyorum

Yönetmeliğe göre transfer sayısı aşağıdaki koşullar doğrultusunda belirlenmektedir:

• Anne adayının 35 yaşın altında olması halinde birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde yalnızca 1 adet embriyo transferi edilebilmekte, üçüncü ve daha sonraki denemelerde ise bu sayı 2 embriyo ile sınırlandırılmaktadır. Genel olarak birden fazla embriyonun transfer edilmemesi esas alınır.
  • 35 yaş ve üzeri hastalar için tüp bebek tedavi yöntemlerinde en fazla 2 embriyonun transferi gerçekleştirilmektedir.
  • Yardımcı üreme yöntemlerinde 3 ve daha fazla sayıda embriyo transferinin yapılmasına izin verilmemektedir.

merhabalar, benim 10 kasımda transferim oldu. Kanda pozitif çıktı ve güzel ilerliyor. perşembe günü keseye bakılacak ultrason ile. Fakat bugün kasıklarımda oturup kalkarken falan müthiş ağrım var, bu normal midir?

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun

Normal cnm kiminde tutunurken agri batma olabiliyo sen yinede kendini yorma dinlen surekli hayirli olsun bebisin cnm

Normal cnm kiminde tutunurken agri batma olabiliyo sen yinede kendini yorma dinlen surekli hayirli olsun bebisin cnm
Amin canım, sağlıkla büyüsün inşallah... bu kadar çok ağrım olmamıştı bugüne kadar, şimdi öyle ağrı olunca korktum...

Amin canım, sağlıkla büyüsün inşallah... bu kadar çok ağrım olmamıştı bugüne kadar, şimdi öyle ağrı olunca korktum...
Progestan kullaniyosundur zaten ilaclarini duzenli ic cnm korkma Allahin izniyle kalp atisinida gorursun insallah. Eger cok olursa agrin persembeyi bekleme git doktoruna. Ztn kese gorunur artik 2 gun kalmis

Kızlar korktugum donemden kaldım 2 tanem ıstenen sevıyede bolunme gostermıyor suanda ama persembe cumayı bekleyecek yınede embriyolog ama transfer yapılmayacak.kaldım yıne sınıfta . hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…