Ben iki embriyo koyulabiliyor diye biliyorum.3 yasak amaİhtimal var. Benim bütün tedavilerimde çift emriyo kondu. Ama olmadı:)
2009 da 3 embriyo kondu teki tuttu. Benden sonra bir arkadaşıma 2 kondu üçüz doğurdu:))
Nasip kısmet Allah sağlıklı evlatlar versin.
Ben iki embriyo koyulabiliyor diye biliyorum.3 yasak ama
Hayırlı olsunMerhaba kizlar azonce sonucumu aldim 12. Gun 317
tabiki var tek yumurta ikizleri oluyor benim bildiğim ve inşallah benim öyle olur :)Peki tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mı?
hadi hayırlısı canım az kalmış.güzel haberlerini alırız inşallahAy zaman gecmiyo kizlar takvim durdu sanki ilerlemiyo test gunu gelmek bilmiyo gece itibariyle 7.gunume girdim
hadi hayırlısı olsun peş peşe sayılırız bende inşallah yarın alacağım. agrın sancın oldumu nasılsın ?Günaydın arkadaşlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim inşallah benimle kalır yavrum. Allah'ım hepimizin kucağını boş bırakmasın. Geri sayım başladı bakalım hayırlısı
inşallah canım kaç gün sayıcaksın ? 10 mu ?Amin insaalah hayırlısı olsun benim her transferim zor oluyor rahimde şekil bozukluğu var yarım saaten fazla sürdü ama sonunda bebişimi aldım çok şükür hadi bakalım sıra sende. Inşaallah sende sağ-salim transferi atlatırsın
benim şuanda oluşan 2 adet var biri önden gidiyormu biri geriden geliyormuş. doktoruma soracağım ama sanırım birini transfer edecek. bildiğim kadarıyla yasa da böyle çünkü 31 yaşındayım,35 den sonra çift konuluyor diye biliyorum10 gün inşaallah son transferim 1 tane embriyom vardı onu aldım geldim ya nasip ya kısmet. Sana kaç embriyo transfer edilecek
Hadi bakalım Allah yardımcın olsunbenim şuanda oluşan 2 adet var biri önden gidiyormu biri geriden geliyormuş. doktoruma soracağım ama sanırım birini transfer edecek. bildiğim kadarıyla yasa da böyle çünkü 31 yaşındayım,35 den sonra çift konuluyor diye biliyorum
sagol canım inş.Hadi bakalım Allah yardımcın olsun
Normal cnm kiminde tutunurken agri batma olabiliyo sen yinede kendini yorma dinlen surekli hayirli olsun bebisin cnmmerhabalar, benim 10 kasımda transferim oldu. Kanda pozitif çıktı ve güzel ilerliyor. perşembe günü keseye bakılacak ultrason ile. Fakat bugün kasıklarımda oturup kalkarken falan müthiş ağrım var, bu normal midir?
Amin canım, sağlıkla büyüsün inşallah... bu kadar çok ağrım olmamıştı bugüne kadar, şimdi öyle ağrı olunca korktum...Normal cnm kiminde tutunurken agri batma olabiliyo sen yinede kendini yorma dinlen surekli hayirli olsun bebisin cnm
Progestan kullaniyosundur zaten ilaclarini duzenli ic cnm korkma Allahin izniyle kalp atisinida gorursun insallah. Eger cok olursa agrin persembeyi bekleme git doktoruna. Ztn kese gorunur artik 2 gun kalmisAmin canım, sağlıkla büyüsün inşallah... bu kadar çok ağrım olmamıştı bugüne kadar, şimdi öyle ağrı olunca korktum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?