Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

MErhaba ben de aranıza yeni katıldım beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :) 20 kasımda 2 embriyo ile transferim gerçekleşti.. coraspin, bemiks c ve günde 4 adet progestan fitil kullanıyorum.. transferin 4. Günü yapılan tahlilde progesteron hormonum düşük çıktığı için prolutex iğne vurmaya başladım. Bir de o gün çatlatma iğnesi vurdular..Bugün 8. Günüm dün gece acayip şişkinliğim vardı ve hapşırmam ile birlikte yumurtalıklarım inanılmaz acıdı.. ve sabah inanılmaz bir kasık ağrısı ile uyandım ve tüm gün devam etti.. her an adet olacakmışım gibi. Böyle hissedip pozitif sonuç alan varmı? Tahlili 14. Gün yapmamı istediler çünkü iğne sonucu etkiliyormuş.. çok korkuyorum moralim çok bozuldu

Merhaba kızlar bende ignelerimi vuruluyorum ilk tüp bebek deneyimim inş hemen tutar rabbim hepimizin emeğinin karşılığını evlatlarimizi kucagimiza almamizla ödüllendirir inş
Inşaallah canım ilkinde tutar Rabbim seni bizim gibi aratmasın. Hersey nasip kısmet umarım ilk tedavinde bebişini kucağına alırsın

Rabbim sağlıkla verdiyse hiç bir şey olmaz. Yeterki kısmetinde olsun her türlü mucizeyi gerçekleştirir Rabbim. Umarım hepimiz hamileyizdir

Merhaba arkadaşlar.benim 26.11.2018 de transferim yapildi bugün 3.gunum.8 inde test yapıp sonucu ogrenecegim.cok merakli ve heyecanliyim..oyle uzun uzun yatmıyorum ilk gün yattım bugun ayaklandim.
Benımde 27.11.18 de yapıldı hanımlar 6 aralık diyo test tarihi sizinki neden gec acaba tam cıksın dıyemıkı

Benımde 27.11.18 de yapıldı hanımlar 6 aralık diyo test tarihi sizinki neden gec acaba tam cıksın dıyemıkı
Çoğu doktor 12 gün sonra test istiyor benimki 14 gün sonra istedi. Bana 4. Gün çatlatma iğnesi vuruldu onun etkisi 10 güne geçiyormuş sanırım o yüzden 14 gün dediler..

Merhaba bende aranızda yeniyim 22 Kasım'da 12 hücreli 3. Gün embriyosu transferi yapıldı beklemedeyim yalnız rahimde sancı oluyor ara ara bide gogusler aşırı duyarli rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin

İnşallah canım.. çok zor bir süreç başa dönme korkusu çok kötü.. sizin kaçıncı gününüz?
26 kasım transfer oldum çok şükür 10 gun sonra test dediler 5.gun embriyosu aynen beklemek cok zor negatif sonuç almak istemiyorum artık Allah'ım insaalah bu sefer bize nasip etsin

26 kasım transfer oldum çok şükür 10 gun sonra test dediler 5.gun embriyosu aynen beklemek cok zor negatif sonuç almak istemiyorum artık Allah'ım insaalah bu sefer bize nasip etsin
Benim testi transferin 14. Gunune verdiler öncesinde erken gebelik testi yapsammi diye düşünüyorum bilemedim cok korkuyorum aslinda ilk deneme bizimki sizinde ins olumlu sonuclanir

Bnde 26 Kasım da transfer oldum ne gibi belirtilerin var acaba cnm bide kaç embriyo transfer edildi kaliteleri nasıldı

Merhaba arkadaşlar.benim 26.11.2018 de transferim yapildi bugün 3.gunum.8 inde test yapıp sonucu ogrenecegim.cok merakli ve heyecanliyim..oyle uzun uzun yatmıyorum ilk gün yattım bugun ayaklandim.
Canım bnde aynı tarihte transfer oldum belirtin varmı kaçıncı gün transferi oldun ve kalitesi nasıl acaba

Canım bnde aynı tarihte transfer oldum belirtin varmı kaçıncı gün transferi oldun ve kalitesi nasıl acaba
bugun 3. Gün oldu. Bizim 5.gun embriyosu fakat biz iki ay dondurduk hastalık sebebiyle.bugun sol kasigim da agri başladı doktor normal yerlesmeye basliyoe dedi . Bu arada 8 e bölünmüş ve 7e bölünmüş ikii embriyom vardi 8olan icin kalitesi çok iyi dedi ikisinide tranfer ettik..hakkı da hayirlisi insallah.bende vucudumu dinliyorum ay agrkmi var kötü bişi mi oldu normalmi vs. Allah yardımcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…