Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Ayy hadi inş cnm hayırlı güzel sonuçlar bekliyoruz senden rabbim yardımcin olsun güzel haberlerle donersn inş idrar tsti yapmismydin
Yok yapmadım direk kan testi verdim. Idrar yapınca çıkmıyor moral bozukluğu oluyor o yüzden direk kan daha garanti oluyor. Nasip kısmet son denemem bilmiyorum çok korkuyorum

Yok yapmadım direk kan testi verdim. Idrar yapınca çıkmıyor moral bozukluğu oluyor o yüzden direk kan daha garanti oluyor. Nasip kısmet son denemem bilmiyorum çok korkuyorum
İnş hayırlısı olsun cnm hakkında ya Rabbim korktuguna ugratmasin umudunu kaybetme rabbim hayirlisyla nasip etsn inş ne zman çıkacak sonuç ogleden sonra mı acilden verseydin keske

Merhaba arkadaşlar Rabbim kimseyi korktuğu şeye uğratmasın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. benimde transferim 2 dir erteleniyor sizler test gününü bekliyorsunuz bende transfer gününü. hayırlısı olsun hepimizinde hakkında

Amin cnm allah razı olsun rabbim sana da hayırlı transferler nasip etsin en kisa zamanda inş allah yardımcin olsun kuzum

Canım iiaçları bırakmadan adet olmazsın zaten inşallah hayırlısı olur

Maalesef canlar benden de kötü haber hcg 7.36 çıktı. Cok düşük dedi dr kimyasal olmuş olabilir dedi. 2 gun sonra tekrarla dedi napiyim olmadı yine ağlıyorum valla son denememdi
Üzülme xnm kötü düşünme belli olmaz degeri böyle olup artan çok gördüm ve okudum allahın işi belli olmaz kuzum üzülme 2 gun sonra tekrar et rabbim hakkında hayirlsi neyse onu versin ins

Üzülme xnm kötü düşünme belli olmaz degeri böyle olup artan çok gördüm ve okudum allahın işi belli olmaz kuzum üzülme 2 gun sonra tekrar et rabbim hakkında hayirlsi neyse onu versin ins

Daha 8.gun bugun bence kesınlıkle yukselme sansı yuksek
Keşke kızlar keşke ama cok düşük deger 15 olsa 30 olsa belki umutlanırım. Adet gibi ağrılar başladı üşüyorum bacaklarım ağrıyor Allah büyük hayırlısı olsun inşaallah

Keşke kızlar keşke ama cok düşük deger 15 olsa 30 olsa belki umutlanırım. Adet gibi ağrılar başladı üşüyorum bacaklarım ağrıyor Allah büyük hayırlısı olsun inşaallah
Yok sen merak etme daha 15 gun once ya arkadasımın 7.1 cıktı 4 gun sonra test gunu yanı 140 gbı bıseydı ıkı gun sonrada 525 oldu

Kacinci gunu kan testi yaptin cnm

Benim 8 gün 7.59 çıkmıştı bugün 13. Gün 1.20 çıktı ilk denememdi yıkıldım o kadar uzgunumki , 4 tane 5. Gün dondurulmuş bekliyor dr ara vermeden 2. Ye başlayacak sanırım adetin 2. Günü gel dedi hemen 2. Ye başlamak çok mantikli gelmedi ne dersiniz tecrübeli arkadaşlar baslayimmi hemen

Yok sen merak etme daha 15 gun once ya arkadasımın 7.1 cıktı 4 gun sonra test gunu yanı 140 gbı bıseydı gun sonrada 525 oldu
Canım ya inşaallah Rabbim nasip etsin bebeğim benimle kalır hayırlısıyla bugün 9.gün benim cuma test tekrarı yapacam.
Allah'ım bizim dualarımızı kabul etsin kimseyi evlatsız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…