Biraz önce verdim canım beklemedeyim Allah yardımcımız olsunCnm sen napcan bugün veriyormusun kan inş
Ayy hadi inş cnm hayırlı güzel sonuçlar bekliyoruz senden rabbim yardımcin olsun güzel haberlerle donersn inş idrar tsti yapmismydinBiraz önce verdim canım beklemedeyim Allah yardımcımız olsun
Yok yapmadım direk kan testi verdim. Idrar yapınca çıkmıyor moral bozukluğu oluyor o yüzden direk kan daha garanti oluyor. Nasip kısmet son denemem bilmiyorum çok korkuyorumAyy hadi inş cnm hayırlı güzel sonuçlar bekliyoruz senden rabbim yardımcin olsun güzel haberlerle donersn inş idrar tsti yapmismydin
İnş hayırlısı olsun cnm hakkında ya Rabbim korktuguna ugratmasin umudunu kaybetme rabbim hayirlisyla nasip etsn inş ne zman çıkacak sonuç ogleden sonra mı acilden verseydin keskeYok yapmadım direk kan testi verdim. Idrar yapınca çıkmıyor moral bozukluğu oluyor o yüzden direk kan daha garanti oluyor. Nasip kısmet son denemem bilmiyorum çok korkuyorum
Acilden verdim 1 saate çıkar insaalah canım benim hayırlısıİnş hayırlısı olsun cnm hakkında ya Rabbim korktuguna ugratmasin umudunu kaybetme rabbim hayirlisyla nasip etsn inş ne zman çıkacak sonuç ogleden sonra mı acilden verseydin keske
Hadi ins cnm ya güzel haberler le gel heyecanla bekliyorumAcilden verdim 1 saate çıkar insaalah canım benim hayırlısı
Amin cnm allah razı olsun rabbim sana da hayırlı transferler nasip etsin en kisa zamanda inş allah yardımcin olsun kuzumMerhaba arkadaşlar Rabbim kimseyi korktuğu şeye uğratmasın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. benimde transferim 2 dir erteleniyor sizler test gününü bekliyorsunuz bende transfer gününü. hayırlısı olsun hepimizinde hakkında
amin canım amin inşallahAmin cnm allah razı olsun rabbim sana da hayırlı transferler nasip etsin en kisa zamanda inş allah yardımcin olsun kuzum
Maalesef canlar benden de kötü haber hcg 7.36 çıktı. Cok düşük dedi dr kimyasal olmuş olabilir dedi. 2 gun sonra tekrarla dediHadi ins cnm ya güzel haberler le gel heyecanla bekliyorum
Canım iiaçları bırakmadan adet olmazsın zaten inşallah hayırlısı olurcanım ben karnımda yatay bi çizgi şeklinde agrı hissediyorum bir de sırtım agrıyo ama bence bişey hissetmemek daha iyi sanki... böyle sanki adet olacakmısım gibi düşüncelere kapılıyorum ara ara, korkuyorum. bugun 6. günüm bugüne kadar doğru düzgün düşünmeden geldim çok şükür. gezdim tozdum inşallah bundan sonra da böyle geçer ve inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Üzülme xnm kötü düşünme belli olmaz degeri böyle olup artan çok gördüm ve okudum allahın işi belli olmaz kuzum üzülme 2 gun sonra tekrar et rabbim hakkında hayirlsi neyse onu versin insMaalesef canlar benden de kötü haber hcg 7.36 çıktı. Cok düşük dedi dr kimyasal olmuş olabilir dedi. 2 gun sonra tekrarla dedinapiyim olmadı yine ağlıyorum valla son denememdi
Yaa canm olurmu hıcMaalesef canlar benden de kötü haber hcg 7.36 çıktı. Cok düşük dedi dr kimyasal olmuş olabilir dedi. 2 gun sonra tekrarla dedinapiyim olmadı yine ağlıyorum valla son denememdi
Daha 8.gun bugun bence kesınlıkle yukselme sansı yuksekMaalesef canlar benden de kötü haber hcg 7.36 çıktı. Cok düşük dedi dr kimyasal olmuş olabilir dedi. 2 gun sonra tekrarla dedinapiyim olmadı yine ağlıyorum valla son denememdi
Üzülme xnm kötü düşünme belli olmaz degeri böyle olup artan çok gördüm ve okudum allahın işi belli olmaz kuzum üzülme 2 gun sonra tekrar et rabbim hakkında hayirlsi neyse onu versin ins
Keşke kızlar keşke ama cok düşük deger 15 olsa 30 olsa belki umutlanırım. Adet gibi ağrılar başladı üşüyorum bacaklarım ağrıyor Allah büyük hayırlısı olsun inşaallahDaha 8.gun bugun bence kesınlıkle yukselme sansı yuksek
Yok sen merak etme daha 15 gun once ya arkadasımın 7.1 cıktı 4 gun sonra test gunu yanı 140 gbı bıseydı ıkı gun sonrada 525 olduKeşke kızlar keşke ama cok düşük deger 15 olsa 30 olsa belki umutlanırım. Adet gibi ağrılar başladı üşüyorum bacaklarım ağrıyor Allah büyük hayırlısı olsun inşaallah
Rabbim inşallah hayırlı haberler nasip etsin canımKeşke kızlar keşke ama cok düşük deger 15 olsa 30 olsa belki umutlanırım. Adet gibi ağrılar başladı üşüyorum bacaklarım ağrıyor Allah büyük hayırlısı olsun inşaallah
Kacinci gunu kan testi yaptin cnmslm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Canım ya inşaallah Rabbim nasip etsin bebeğim benimle kalır hayırlısıyla bugün 9.gün benim cuma test tekrarı yapacam.Yok sen merak etme daha 15 gun once ya arkadasımın 7.1 cıktı 4 gun sonra test gunu yanı 140 gbı bıseydı gun sonrada 525 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?