Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Taşımadığın sürece bişey olmaz inşallah
Benimde 3 yaşında oğlum var 24 kilo eşim işteyken korkuyorum ne yapıcam kaldırmak zorunda kalırsam diye
Seninki daha küçüklük allah kolaylık versin kacıncı gunun? Benim 2 günüm kaşıklarımda çok ağrı var çok ayakta kalınca sırtım agrıyor hasta gibiyim resmen piskolojikmi anlamadım

benimde dün transferim yapıldı, ilk denemem tek embriyo transfer edildi
17 kasım test günüm sizlerle bende sayayım burda

Seninki daha küçüklük allah kolaylık versin kacıncı gunun? Benim 2 günüm kaşıklarımda çok ağrı var çok ayakta kalınca sırtım agrıyor hasta gibiyim resmen piskolojikmi anlamadım

Dün 16 30 da transferim oldu 24 saat olmak üzere
Valla bende yatmaya alışık değilim arada gezinip yatıyorum daha şimdiden belim ağrıdı
Bende kendimi dinlemeye başladım boşluktan neden kasıklarım felan ağrımıyor diye
Dondurulmuşmuydu senin tazemi

benimde dün transferim yapıldı, ilk denemem tek embriyo transfer edildi
17 kasım test günüm sizlerle bende sayayım burda
Hayırlı olsun ayni gün transfer ve test tarihimizde aynı Rabbim hepimize bekleyen herkese hayırlısıyla pozitif haberleri aldırsın inşallah

İnşallah hepimizinkiside tutar tazeydi
Benimkisi insanın kendisini dinlemesi hiç iyi değilmiş Kadınlar kulubunden cıkmaz oldum Akşam iyi allahtan çocuklar eve geliyor unutturuyorlar bana

İnşallah hepimizinkiside tutar tazeydi
Benimkisi insanın kendisini dinlemesi hiç iyi değilmiş Kadınlar kulubunden cıkmaz oldum Akşam iyi allahtan çocuklar eve geliyor unutturuyorlar bana
Maşallah kaç çocuğunuz var tekrar tüp bebeğin nedeni neydi
Benimki dondurulmuş o yüzden hiç bir belirtim yok

7 yıl önce aşılamayla ikizlerim oldu sonra birdaha olmadı bizde bir bebegimiz daha olsun izledik dondurluşla denedik olmadı bende sıfırdam başlamak istedim

7 yıl önce aşılamayla ikizlerim oldu sonra birdaha olmadı bizde bir bebegimiz daha olsun izledik dondurluşla denedik olmadı bende sıfırdam başlamak istedim
Maşallah çevremde ikizden sonra isteyen pek görmedim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ikizlere minik kardeş gelir

kızlar bugün 8. gün ve kan testi yaptım <1.2 negatif ve yine hüsran

3.gün embriyosu ise çok erken değilmi
Siz yinede 12.gün tekrar yaptırın inşallah vardır yoksada üzülmeyin Rabbimin imtihanı elimizden geleni yapacağız takdir Allahın

Kızlar selam. Ben de iğnelerin 7.günündeyim. Bugün kontrolüm vardı. E2 değerim 204. Oysa cumartesi günü bile 253 tü. Değer düşük ama ultrasonda durumu beğendi doktor. Yine de içim içimi yiyor. Yarın yeniden kontrol var. Ne dersiniz, düşük E2 ile yumurta toplansa çok az mı çıkar acaba

8. Gün erken değil mi? 12. Güne test dedi bana doktorum. Doktorun bir şey dedi mi? Daha sonra tekrar yapsan
erken belki bilmiyorum canım dra söylemedim farklı bir yerde yaptırdım 12. gün tekrar yaptırcam ama sonuç değişmiycek gibi geliyor bana

3.gün embriyosu ise çok erken değilmi
Siz yinede 12.gün tekrar yaptırın inşallah vardır yoksada üzülmeyin Rabbimin imtihanı elimizden geleni yapacağız takdir Allahın
4. gün embriyosuydu canım takdir Allah'tan ama bir daha yaptırmak istemiyorum çok yorucu bu süreç psikolojisi yıpranıyor insanın

4. gün embriyosuydu canım takdir Allah'tan ama bir daha yaptırmak istemiyorum çok yorucu bu süreç psikolojisi yıpranıyor insanın
Canım üzülme diycem ama elinde değil biliyorum .keşke erkenden yapmasaydın eğer bi ihtimal varsa da bu stresle kötü etkilersin .

erken belki bilmiyorum canım dra söylemedim farklı bir yerde yaptırdım 12. gün tekrar yaptırcam ama sonuç değişmiycek gibi geliyor bana

Çok zor ama biraz bunu kafandan atıp 12. Günü bekle bence tüp bebekte değerler geç yükseliyor diyorlar. Rabbim sana güç nasip etsin. İnşallah güzel haberi en yakın zamanda alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…