Seninki daha küçüklük allah kolaylık versin kacıncı gunun? Benim 2 günüm kaşıklarımda çok ağrı var çok ayakta kalınca sırtım agrıyor hasta gibiyim resmen piskolojikmi anlamadımTaşımadığın sürece bişey olmaz inşallah
Benimde 3 yaşında oğlum var 24 kilo eşim işteyken korkuyorum ne yapıcam kaldırmak zorunda kalırsam diye
Seninki daha küçüklük allah kolaylık versin kacıncı gunun? Benim 2 günüm kaşıklarımda çok ağrı var çok ayakta kalınca sırtım agrıyor hasta gibiyim resmen piskolojikmi anlamadım
Hayırlı olsun ayni gün transfer ve test tarihimizde aynı Rabbim hepimize bekleyen herkese hayırlısıyla pozitif haberleri aldırsın inşallahbenimde dün transferim yapıldı, ilk denemem tek embriyo transfer edildi
17 kasım test günüm sizlerle bende sayayım burda
İnşallah hepimizinkiside tutar tazeydiDün 16 30 da transferim oldu 24 saat olmak üzere
Valla bende yatmaya alışık değilim arada gezinip yatıyorum daha şimdiden belim ağrıdı
Bende kendimi dinlemeye başladım boşluktan neden kasıklarım felan ağrımıyor diye
Dondurulmuşmuydu senin tazemi
Maşallah kaç çocuğunuz var tekrar tüp bebeğin nedeni neydiİnşallah hepimizinkiside tutar tazeydi
Benimkisi insanın kendisini dinlemesi hiç iyi değilmiş Kadınlar kulubunden cıkmaz oldum Akşam iyi allahtan çocuklar eve geliyor unutturuyorlar bana
Maşallah çevremde ikizden sonra isteyen pek görmedim7 yıl önce aşılamayla ikizlerim oldu sonra birdaha olmadı bizde bir bebegimiz daha olsun izledik dondurluşla denedik olmadı bende sıfırdam başlamak istedim
kızlar bugün 8. gün ve kan testi yaptım <1.2 negatif ve yine hüsran
Öylemi ben bebek kokusu özledim 7 yıldan sonra nasip kısmetMaşallah çevremde ikizden sonra isteyen pek görmedimRabbim gönlünüze göre versin inşallah ikizlere minik kardeş gelir
8.gün erken biliyorum çok zor ama kendini üzme sitres hiç iyidegilkızlar bugün 8. gün ve kan testi yaptım <1.2 negatif ve yine hüsran
kızlar bugün 8. gün ve kan testi yaptım <1.2 negatif ve yine hüsran
evet tarihlerimiz aynı canımHayırlı olsun ayni gün transfer ve test tarihimizde aynı Rabbim hepimize bekleyen herkese hayırlısıyla pozitif haberleri aldırsın inşallah
erken belki bilmiyorum canım dra söylemedim farklı bir yerde yaptırdım 12. gün tekrar yaptırcam ama sonuç değişmiycek gibi geliyor bana8. Gün erken değil mi? 12. Güne test dedi bana doktorum. Doktorun bir şey dedi mi? Daha sonra tekrar yapsan
vallahi hiç bukadar yıkılmadım streste yaptım erken olsada sonuç değişmez bence8.gün erken biliyorum çok zor ama kendini üzme sitres hiç iyidegil
4. gün embriyosuydu canım takdir Allah'tan ama bir daha yaptırmak istemiyorum çok yorucu bu süreç psikolojisi yıpranıyor insanın3.gün embriyosu ise çok erken değilmi
Siz yinede 12.gün tekrar yaptırın inşallah vardır yoksada üzülmeyin Rabbimin imtihanı elimizden geleni yapacağız takdir Allahın
Canım üzülme diycem ama elinde değil biliyorum .keşke erkenden yapmasaydın eğer bi ihtimal varsa da bu stresle kötü etkilersin .4. gün embriyosuydu canım takdir Allah'tan ama bir daha yaptırmak istemiyorum çok yorucu bu süreç psikolojisi yıpranıyor insanın
erken belki bilmiyorum canım dra söylemedim farklı bir yerde yaptırdım 12. gün tekrar yaptırcam ama sonuç değişmiycek gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?