tebrikler umarim saglikla kucagina alirsin bebegini...slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
senin tarih biraz daha uzun nedense.. ama zaten dayanamayip erken ogrenen de cok oluyor. belki sen de benzer bir sey yasayacaksin ve erken ogreneceksin :)Benim de 2 ci günüm test tarihi 19 kasım bana çok geç tarih vermişler ben kesin çatlarım .
yanlis bilmiyorsam iki negatif denemeden sonra yastan bagimsiz iki ebriyo koyabiliyorlar.. ama ilk denemede yasal olarak 35 yas altinda sanirim bir tane konuluyor.Baskentte canim bizdende imza aldı ve istediğimi söylememe rağmen olmaz dediler.
bosver bence evi su an.. esin yapabildigi yetisebildigi kadar yaparsa ne guzel. ama olmuyorsa da olmuyordur. kapat gozlerini, gorme hic bir seyi.. :)Aynen valla Bende çok korkuyorum sabah uyandığımda karnım ağrıyordu oturup agladim korkudan .
Bu defa olmazsa ki inşallah olur bende bi dahakine turkiyede yapicam annem bakar orda bana .biri olmazsa yanında zor oluyor evim şuanda leş gibi ama yapmıyorum bisey .
aslinda yatmak degil hareket onerilmiyor mu? tabiki agir spor, evde dip kose temizlik degil ama ne bileyim gunluk yuruyus yapin diyorlar diye biliyorum.Dün 16 30 da transferim oldu 24 saat olmak üzere
Valla bende yatmaya alışık değilim arada gezinip yatıyorum daha şimdiden belim ağrıdı
Bende kendimi dinlemeye başladım boşluktan neden kasıklarım felan ağrımıyor diye
Dondurulmuşmuydu senin tazemi
Canım HAYIRLI olsun çok sevindim şimdi farkettim mesajını. Darısı başımıza insallah. Inanılmaz bel agrım var benimde birde rica etsem ateşine baksana yüksek olur genelde benim ateşimde normalden yüksek ama test için erken 12 kasımı beklemem gerekiyor :-( 3.gün transferiydi benim 2 kasımda.slm canım geçen konusmustuk 30 ekimde yaptırdım transferi bugün hafif kahverenkli akintım oldu doktor test yaptır dedi az önce sonucumu aldım çok şükür rabbime bin şükür degerim 145.56 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Olabilir benim ilk bu canim.yanlis bilmiyorsam iki negatif denemeden sonra yastan bagimsiz iki ebriyo koyabiliyorlar.. ama ilk denemede yasal olarak 35 yas altinda sanirim bir tane konuluyor.
Hayırlı olsun canimiyi akşamlar kizlar bugün 3. gün embriyosuyla transfer oldum. 3. kalitede ne çok iyi ne çok kotu dedi embroyolog o yüzden pek umudum yok 19 Kasım test gunum. Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin inşallah.
Yeni gelen arkadaşlarda test gününü söylerse buraya yazarız hamilelik haberi aldıkça da bize de umut olur inşallahHerkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğudualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
08.11.2018 kalan 4 gün
@dilekdilek4141 test günü 12 kasım- hamile
@srczb test günü 12 kasım
@Muntezir test günü 15 kasim
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
Selmaal25 test günü 19 kasım
ONEA test günü 17 kasim
@pinarlim test günü 16 kasım
toprakk_kokusuu test günü 19 kasim
Bana doktorum zaten yat demedi direkaslinda yatmak degil hareket onerilmiyor mu? tabiki agir spor, evde dip kose temizlik degil ama ne bileyim gunluk yuruyus yapin diyorlar diye biliyorum.
Doktorun bir sorun görmüyorsa sıkıntı yapma stres olma etkileme yumoşlarıKızlar selam. Ben de iğnelerin 7.günündeyim. Bugün kontrolüm vardı. E2 değerim 204. Oysa cumartesi günü bile 253 tü. Değer düşük ama ultrasonda durumu beğendi doktor. Yine de içim içimi yiyor. Yarın yeniden kontrol var. Ne dersiniz, düşük E2 ile yumurta toplansa çok az mı çıkar acaba
Yani yarın bir kere daha bakılacak,, bir günlük iğne aldırdılar sadece.. Sanki yarın bitecek gibi geliyor iğne kullanma işim. O zaman da bu E2 ile ne kadar yumurtam toplanır bilemiyorum işte.Doktorun bir sorun görmüyorsa sıkıntı yapma stres olma etkileme yumoşları
İğneler zaten 15 gün sürüyor en az
Benimde e2 3000 idi oğlumda tam sınırda o yüzden tek embriyo koymuşlardı karında sıvı birikebilir diye
Hiç bilgi vermedimi yani şu kadar yumoş görünüyor felanYani yarın bir kere daha bakılacak,, bir günlük iğne aldırdılar sadece.. Sanki yarın bitecek gibi geliyor iğne kullanma işim. O zaman da bu E2 ile ne kadar yumurtam toplanır bilemiyorum işte.
6-7 tane diye lafı geçti ama tabi irili ufaklı sanırımHiç bilgi vermedimi yani şu kadar yumoş görünüyor felan
Rabbim hayırlı haberler aldırsın inşallah yarın size duadan başka elimizden birşey gelmiyor
Canım çok toplanması şart değil ki benden 8 tane toplandı. 6 tanesi dollendi. Biri transfer 3 tane donduruldu. 1 tane bile alsa önemli olan döllenmesi ve sağlıklı gelişmesi. O yüzden sayıya kafani takma. Ben burda yazılanları okuduğum için psikolojim bozuluyordu yok 25 tane toplandı 15 tane dollendi. 2 gün 8 kaldı 3.gün bir transfer hiç dondurulmadi falan yazanlar var onları düşününce hiç şansım yok diye düşünüyordum. Ama alakası yok önemli olan döllenen yumurta sayın ve embriyonun sağlıklı olması. Sayılara takılıp kendini strese sokma. Benim.doktorum tek bir yumurta ile hamile kalan hastalarım var dedi bana hep. Haklıymış da korktuğum gibi olmadi bak. 30 tane toplanıp yarısı çöp olmaktansa az ve sağlıklı kaliteli olsun buna şükür.6-7 tane diye lafı geçti ama tabi irili ufaklı sanırım
Evet Çok geç benim .zaten test gününü değilde adet gününü bekliyorum ben gelmezse umutlanicam.senin tarih biraz daha uzun nedense.. ama zaten dayanamayip erken ogrenen de cok oluyor. belki sen de benzer bir sey yasayacaksin ve erken ogreneceksin :)
Aynen valla ne yapayım yapmıyorum sağolsun eltim gelip temizledi bugün. Hafta sonları da eşim yapar herşey belli olana kadar idare edicez .bosver bence evi su an.. esin yapabildigi yetisebildigi kadar yaparsa ne guzel. ama olmuyorsa da olmuyordur. kapat gozlerini, gorme hic bir seyi.. :)
Benim de ilk denemem. 36 yaşındayım ama doktorum tek embriyo koymayı tercih ediyor. Biraz kişiye özel verilen kararlar bunlar sanki.Olabilir benim ilk bu canim.
Test günü mü? Benim tedavi daha haftaya başlayacak. Oldukça uzun bir süre var test günüme :)Yeni gelen arkadaşlarda test gününü söylerse buraya yazarız hamilelik haberi aldıkça da bize de umut olur inşallah
aynen öyle iş yapmak için bence hiç acele etme. Sonucunu al, pozitifse de yine kendini çok zorlamadan yapman gerekecek.. sonuç yeterki pozitif olsun bir yol bulunur :)Aynen valla ne yapayım yapmıyorum sağolsun eltim gelip temizledi bugün. Hafta sonları da eşim yapar herşey belli olana kadar idare edicez .
zaten bu tüp bebek tedavilerinde o görüş hakim olmaya başladı. Sayıca az ama kaliteli yumurta elde etmek gibi bir dertleri var doktorların dediğine göre..İleride belki tedaviler bunun üstüne kurulacak.F
Canım çok toplanması şart değil ki benden 8 tane toplandı. 6 tanesi dollendi. Biri transfer 3 tane donduruldu. 1 tane bile alsa önemli olan döllenmesi ve sağlıklı gelişmesi. O yüzden sayıya kafani takma. Ben burda yazılanları okuduğum için psikolojim bozuluyordu yok 25 tane toplandı 15 tane dollendi. 2 gün 8 kaldı 3.gün bir transfer hiç dondurulmadi falan yazanlar var onları düşününce hiç şansım yok diye düşünüyordum. Ama alakası yok önemli olan döllenen yumurta sayın ve embriyonun sağlıklı olması. Sayılara takılıp kendini strese sokma. Benim.doktorum tek bir yumurta ile hamile kalan hastalarım var dedi bana hep. Haklıymış da korktuğum gibi olmadi bak. 30 tane toplanıp yarısı çöp olmaktansa az ve sağlıklı kaliteli olsun buna şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?