benim şuan 10.güNüm hala karnında şişkinlik ve gaz var normal yani takılmaKızlar sizdede oturup kalkarken Kaşık agrısı oluyormu peki karında sertlik yarın 3. Gunum 5 gün embriyosu bide aşırı gaz belirti yaşamak için erken değil mi ?
Evde idrar testi yapmadın degilmi ben pazargunu yapıcambenim şuan 10.güNüm hala karnında şişkinlik ve gaz var normal yani takılma
Dilekcim sen transferin kaçıncı günü öğrenmiştinbenim şuan 10.güNüm hala karnında şişkinlik ve gaz var normal yani takılma
Transfer gününüde sayarsak 9 canimDilekcim sen transferin kaçıncı günü öğrenmiştin
5.gün embriyosuydu ama demi. Benim 3.gün embriyosu da transfer gününü Sayarsak 8.gundeyimTransfer gününüde sayarsak 9 canim
Canim dedigin imkansız. 3.gün embriyo transferinde hcg kana 8.gunde geciyor. 5.gun embriyosunda ise 7.gunde. sen 5.gunde nasil öğreneceksin hemde idrardaEvde idrar testi yapmadın degilmi ben pazargunu yapıcamtransferden 5 gün sonra silikte olsa cıkarmış yabancıların sitesinde gördum
Benimkisi 5.gün embriyosu transfer gününü saymadan 5. Gün deniycem bilgilendiririz seniCanim dedigin imkansız. 3.gün embriyo transferinde hcg kana 8.gunde geciyor. 5.gun embriyosunda ise 7.gunde. sen 5.gunde nasil öğreneceksin hemde idrarda
Yeni gelen arkadaşlarda test gününü söylerse buraya yazarız hamilelik haberi aldıkça da bize de umut olur inşallah
Tamam canim ama benim bildiğim.cikmaz çıkarsa yaz bizde yapalımBenimkisi 5.gün embriyosu transfer gününü saymadan 5. Gün deniycem bilgilendiririz seni
Hakkimizda hayirlisiTamam canim ama benim bildiğim.cikmaz çıkarsa yaz bizde yapalım
İlk denemem bugün bi ağlama krizi tutdu beni olmayacakmış gibi hissediyorumAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede. Ilk denemen mı.
Inan bende aynı durumdayim durduk yere ağlıyorum ya olmadıysa diye ama elimizden bisey gelmez rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz. Belkide boşuna üzüyoruz bu kadar kendimizi tutunmuslardir bize .İlk denemem bugün bi ağlama krizi tutdu beni olmayacakmış gibi hissediyorum
Transfer ağrılı bisey degilki kasmana hiç gerek yok normal muayne gibi düşün çok ince bişeyle yapılıyor zaten hisetmiyorsun bile .Merhabalar benim size sormak istedigim birsey var ben daha once 1 asilama yaptirdim ve kendimi inanilmaz kastim canim cok yanmizti haftaya pazartesi transfer gunum belli olacak ilk denemem cok korkuyor kasarsam tutmaz diye genel anesteziyle transfer yaptiran varmi eski topiklerde gordum ama nasil olur bilemedim
Bugün 5. Gün gittim sabah erken belli eden testlerden aldım olumsuz çıktı onla bsey belli olmaz dedi herkes işte meraktan inşallah tutunmuşlardırInan bende aynı durumdayim durduk yere ağlıyorum ya olmadıysa diye ama elimizden bisey gelmez rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz. Belkide boşuna üzüyoruz bu kadar kendimizi tutunmuslardir bize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?