Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Kızlar sizdede oturup kalkarken Kaşık agrısı oluyormu peki karında sertlik yarın 3. Gunum 5 gün embriyosu bide aşırı gaz belirti yaşamak için erken değil mi ?

Günaydın arkadaşlar selamlarr:) 33 yaşındayım 3.denemem olacal, bu sefer pozitifi görürüm inşaşlah. Yumurtalarım toplandı, doktorum pzt transfer yapıcaz dedi 6.gün oluyor pzt. Daha önce hiç 6.gün transferi duymamıştım bile, duyanlar ya da tecrübe edenler var mı acaba?

Evde idrar testi yapmadın degilmi ben pazargunu yapıcam transferden 5 gün sonra silikte olsa cıkarmış yabancıların sitesinde gördum
Canim dedigin imkansız. 3.gün embriyo transferinde hcg kana 8.gunde geciyor. 5.gun embriyosunda ise 7.gunde. sen 5.gunde nasil öğreneceksin hemde idrarda

Canim dedigin imkansız. 3.gün embriyo transferinde hcg kana 8.gunde geciyor. 5.gun embriyosunda ise 7.gunde. sen 5.gunde nasil öğreneceksin hemde idrarda
Benimkisi 5.gün embriyosu transfer gününü saymadan 5. Gün deniycem bilgilendiririz seni

Kızlar merhaba ben tedavinin 8. Günü deyim kontrole gittim herşey iyi e2 ve progesteron bakıldı o da iyi Dr lucrin diye bir ilaç yazdı? Var mı aranızda bile duyan kullanan?

Yeni gelen arkadaşlarda test gününü söylerse buraya yazarız hamilelik haberi aldıkça da bize de umut olur inşallah

Hayirli cumalar arkadaslar
3 kasim cumartesi 2 dondurulmus embryo transfer edildi 14 kasim test gunum..
Bu benim 7.ci tup bebek denemem
Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Merhaba Hanımlar. İkinci denemem. 5. Gün embriyosu 1 tane 2 Kasımda transfer edildi. 12 Kasım test günüm. Allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin Amin.

İlk denemem bugün bi ağlama krizi tutdu beni olmayacakmış gibi hissediyorum
Inan bende aynı durumdayim durduk yere ağlıyorum ya olmadıysa diye ama elimizden bisey gelmez rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz. Belkide boşuna üzüyoruz bu kadar kendimizi tutunmuslardir bize .

Merhabalar benim size sormak istedigim birsey var ben daha once 1 asilama yaptirdim ve kendimi inanilmaz kastim canim cok yanmizti haftaya pazartesi transfer gunum belli olacak ilk denemem cok korkuyor kasarsam tutmaz diye genel anesteziyle transfer yaptiran varmi eski topiklerde gordum ama nasil olur bilemedim

Transfer ağrılı bisey degilki kasmana hiç gerek yok normal muayne gibi düşün çok ince bişeyle yapılıyor zaten hisetmiyorsun bile .

Inan bende aynı durumdayim durduk yere ağlıyorum ya olmadıysa diye ama elimizden bisey gelmez rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz. Belkide boşuna üzüyoruz bu kadar kendimizi tutunmuslardir bize .
Bugün 5. Gün gittim sabah erken belli eden testlerden aldım olumsuz çıktı onla bsey belli olmaz dedi herkes işte meraktan inşallah tutunmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…