Bende 26 yaşındaym ama bana 35 yaş altına yapmıyoruz dedi. :-(26 yaşındayım kuzum ben
Normalde öyle ama imza alıp yapıyorlar bir çok hastanede kuzum hatta raporda bi bebek diye görünüyor ama ikisinide koyuyorlar Rahime ve imza alıyorlar bunu talep ettiğine dair kötü olmuş ya nerde tedavi görüyorsunBende 26 yaşındaym ama bana 35 yaş altına yapmıyoruz dedi. :-(
Sanki çift gibi ya bilemedim keşke yapmasaydın kuzum insan o tek çizgiyi görünce zaten inme iniyorkızlar erken gebelik testi yaptım bugün transferin 7. günü silik çizgi hemen çıktı ama doğrumu görüyorum acaba sizde bir bakın çok heyecanlandım ya
inşallah cnmAyyy ne güzel inşallah bizlerde o haberi duyarız heyecanla bekliyorum
Dayanamadım canım ya ne bileyimSanki çift gibi ya bilemedim keşke yapmasaydın kuzum insan o tek çizgiyi görünce zaten inme iniyor
Sence çift mi tam belli değil resimden yaaaDayanamadım canım ya ne bileyim
Cuma günü tekrar yap o zaman netleşir inşallah vardırDayanamadım canım ya ne bileyim
kan testi yaptırın bence inşallah hayırlısı olur hakkinizdaDayanamadım canım ya ne bileyim
ya ikinci silik beyaz çizgi hemen belirdi akşam yaptım erken gebelik testi %99 doğru diyor ama bilemedim yarın kan testi yaptırmaya çalışcam bakalım Rabbim en iyisini bilirSence çift mi tam belli değil resimden yaaa
Benim de 2 ci günüm test tarihi 19 kasım bana çok geç tarih vermişler ben kesin çatlarım .Bugün transferim oldu benimle gün sayacak olan varmı kızlartest günüm 17 kasım tabi dayanabilirsem
Keşke yapmasaydın insan iyice stres oluyor ben ilk.tedavimde yaptım pozitif çıktılar kanda çıkmadi ben artık bu testlere hiç güvenmiyorum .Inşallah vardır tekrar yaparsın. Hem çok erken varsa da hemen çıkmaz bencekızlar erken gebelik testi yaptım bugün transferin 7. günü silik çizgi hemen çıktı ama doğrumu görüyorum acaba sizde bir bakın çok heyecanlandım ya
Benim de 2 ci günüm test tarihi 19 kasım bana çok geç tarih vermişler ben kesin çatlarım .
ne bileyim yaa yaptım işte meraktan ama bu testin yorumlarını okudum genellikle yanlış diyor insanın kan testi yaptırası da gelmiyor böyle olunca neyse ya hayırlısıKeşke yapmasaydın insan iyice stres oluyor ben ilk.tedavimde yaptım pozitif çıktılar kanda çıkmadi ben artık bu testlere hiç güvenmiyorum .Inşallah vardır tekrar yaparsın. Hem çok erken varsa da hemen çıkmaz bence
Senin tarihin geç kuzum benimde 6 kasımda oldu doktor 15 inde yaptır ama dayanamazsan en kötü ihtimalle salı günü yaptır kan testini dedi haftaya yaptıracam bekleme o kadarBenim de 2 ci günüm test tarihi 19 kasım bana çok geç tarih vermişler ben kesin çatlarım .
Moralleri bozmuyoruz ama lütfen daha erken belli olmamıştır bekle cuma günü gidip kan testi yaptırırsın kuzumne bileyim yaa yaptım işte meraktan ama bu testin yorumlarını okudum genellikle yanlış diyor insanın kan testi yaptırası da gelmiyor böyle olunca neyse ya hayırlısı
tamam canımMoralleri bozmuyoruz ama lütfen daha erken belli olmamıştır bekle cuma günü gidip kan testi yaptırırsın kuzum
Bende varım 16 test günumHerkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğudualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
S srczb test günü 12 kasım
M Muntezir test günü 15 kasim
Y ygtatskrdln test günü 13 kasım
Selmaal25 test günü 19 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?