Canım üzme kendini lütfen 5 ci gün belli olmaz o testlerle boşuna stres olursun iyice bende ilk tedavimde yaptım ama bu sefer yapıcam kesinlikle .adet tarihim geliyor benimde eğer olmazsam belki yaparım. Ama daha erken onun için.Bugün 5. Gün gittim sabah erken belli eden testlerden aldım olumsuz çıktı onla bsey belli olmaz dedi herkes işte meraktan inşallah tutunmuşlardır
Benimde 2 kasımda transfer edildi ama 3.gün embriyosuyduMerhaba Hanımlar. İkinci denemem. 5. Gün embriyosu 1 tane 2 Kasımda transfer edildi. 12 Kasım test günüm. Allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin Amin.
Aşılamada cok agrim olmustu gozum korktu acikcasi 3 dondurulmus embriyom transfer edilecek Rabbim yuzumu guldursun insallahTransfer ağrılı bisey degilki kasmana hiç gerek yok normal muayne gibi düşün çok ince bişeyle yapılıyor zaten hisetmiyorsun bile .
Amin canım bizim durumumuzda olan herkese rabbim yardim etsin inşallah hayırlısıyla nasip etsin inşallahAşılamada cok agrim olmustu gozum korktu acikcasi 3 dondurulmus embriyom transfer edilecek Rabbim yuzumu guldursun insallah
Evet Canım bel ağrısı oluyor hem ilaçların hemde yaklaşan regl döneminin belirtileriyle aynıkizlar merhaba bugun transferin 2. gunu sabahtan beri acayip bel ağrısı cekiyorum boyke bi durum yaşayan varmi aranizda
Benimde çok bel agrım var bende çok oturmaktan olduğunu düşünmüştüm. Ama adetim de yaklaştı ondan da olabilir .ilaçlarin etkisi yeni cikiyor o zaman ne yaptimsa geçmiyor
evet otumaktan da olabilir. Benim daha adete 12 gün var. Senin kaçıncı gun canimBenimde çok bel agrım var bende çok oturmaktan olduğunu düşünmüştüm. Ama adetim de yaklaştı ondan da olabilir .
Benimde 2 kasımda transfer edildi ama 3.gün embriyosuydu
Benim transfer günüyle beraber 6 ci günüm adetime 4 gün kaldi .evet otumaktan da olabilir. Benim daha adete 12 gün var. Senin kaçıncı gun canim
az kalmış adetine Rabbim hayırlısını versin hepimize insallahBenim transfer günüyle beraber 6 ci günüm adetime 4 gün kaldi .
Amin inşallah.az kalmış adetine Rabbim hayırlısını versin hepimize insallah
inşallah canimAmin inşallah.
Umarım gelmez adetim çok korkuyorum .
Kaçıncı denemeniz size bunu düşündürdü merak ettimAman tutmayacak nasıl olsa diye düşünüyorum bıraktım düşünmeyi
Aman tutmayacak nasıl olsa diye düşünüyorum bıraktım düşünmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?