bende haziranın ikisinde yaptırcam.üçlü test de kan örneği alınarak yapılıyor.içimde garip bişi var sanki ya :bbo: ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah herkesin güzel haberlerinin burada okuruzza.s.
kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?
herkes yaptırdığında sonuçlarını buraya yazsın ki aramayalım konuları ve burada paylaşalım gerçi bana daha iki hafta var ama nasıl yapıldığı
konusunda da merek ettiklerim var umarım herşey yolunda gider iyice takıntılı oldum tövbeee:bbo:
ya kızlar ne biliim öle oldu birden işte :çok üzgünüm: bu arada varya bıktım kan vermekten yaa doktoruma dedim allahtan bide ben iğneden korkuorm die kafamçokkarıştı cok canım yanıyoo ya Çok üzgünüm çoook allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık su testi de içimiz rahat olsa :1rolleyes:
İnşşş. atlatırız hayırlısı ile canım.İnsan panik oluyor çok gerçekten aklım hep orda.İyilermi bi sorun var mı diye.Ense ölçülürkende doktor normal olduğunu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildi.Ben paniğim biraz elimde değil rahat olamıyorum bi türlü öfff öfff
bana onermedi doktorum ikili testi..
cunku sonuc hicbir zaman garanti verilemiyor hala..
vede bunun biraz ticarete dokuldugunden bahsetti malesef
ama bu ay sonu kontrolum var ozaman genis tarama yapicam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?