kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

daha kimse yaptırmadı galiba
neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz artık

kızlar bende ayın 30'unda gidecem galiba banada o zaman yapılacak.. :1rolleyes:
halecim benim doktorda önceden söölemiyo geçen ay gittik 2li testi yapalım dedi... bu seferde ööle olur galiba ama ben yinede soracam hatırlatma amaçlı... a.s
bide bişe soracam siz testler için para veriyor musunuz... :uhm: bizde ööle bişe olmadı hiç... sadece muayene ücreti veriyorum ne tetlere ne ilaçlara hiç bişeye para vermiom... :sm_confused:

benimde ikili testim gayet iyi çıktı fakat üçlü taramadan nedense çok korkuyorum.Halenin söylediği gibi bendede bi sıkıntı oluyor.Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...

ya bende 16 haftalıkken yapılacak ama nasıl yapıldığı konusunda çook meraklıyım
birazda endişeliyim tabi 2 li iyi çıktı inşallah bu da ii çıkar hepimizin
yaptıran yazmayı unutmasın

ya evet ben testlere para veriyorum..özele gidiyorum mesele muayene 100ytl.her ay veriyorum bu parayı eğer o ay içinde gidersem para almıo kontrol gibi ama ay geçsin hemen alıolar ( bir de testlere ayrı para veriyorum..mesela ikili test için gittim 100 muayene+70 ikili test ücreti..
şimdi haziranın 2.sinde gidicem yine 100 muayene+50 üçlü test için vercem..
işin komik tarafı da ne bilio musunuz??ben her ay para veriorum ssk da hiç gitmedim daha ii ilgilensin die ama doğumu devlet hastanesinde yapcakmışım olaya bakın o kadar para verdikten sonra nie orda yapıcam dgumu öyle değil mi??bende gittiğim zaman konuscam burda özel hastane var hsh. orda normal doğum 300ytl ssk lılara bende oraya cağırcam doktorumu orda yapıcam kendısı de tahımınen bi 400-500ytl alır.

asortie üçlü test de kan örneğine bakılarak yapılıyor.kan vericez yani tekrar (( bunu mu sordun??ben mi yanlış anladım soruyu ??

asortie üçlü test de kan örneğine bakılarak yapılıyor.kan vericez yani tekrar (( bunu mu sordun??ben mi yanlış anladım soruyu ??

yok canım işte ayrıntılı ulrasyona mı bakılıyor yoksa bakılmıyor mu
onu merak ediyorum sadece

hımm.onu bende bilmiorm yarın öğrenirim.. dr nin yanındaki sekreter bıktı benden.gerekmedikçe dryle görüşmüorm herşeyi o kıza soruorum :)) yarın arayıp onu da sorarımm :)) ee asistan olmak kolay değil :)))

canım bende özele gidiyorum aylık 60YTL veriyorum + o ay içinde tekrar gidebiliyorum + SSK'lı olduğum için muayene ücreti hariç hiçbirşeye para vermiyorum... üstelik doğumda orda olacak 500YTL...
neden ööelymiş anlamadım ben ama yaa.. :uhm:

estriol düzeyleri kontrol ediliyor b-chg hormonu gebeliğin ilk haftalarında artarken 15. haftada en yüksek seviyiye gelir ve sonra düşmeye başlar AFP ise gebelik ilerledikçe sürekli artar Bütün değerler bilgisayar ortamında değerlendirilir ayrıca yaş, gebelik haftası, kilosu, anomalili doğum öyküsü ve sigara içme durumuda önemli ikizlerede uygulanıyor ama daha çok bebek varsa yapılmıyor mutlaka tüm gebelere yapılıyor ikili testi iyi çıkan anne adaylarına bazen doktorlar önermiyor ama o zamanda mutlaka AFP bakılmalıdır

inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar ikili testimiz güzeldi bunlarda inşallah öyle olur hep olumlu düşünün ilk zamanlar çok evham yapıyordum ama şimdi daha olumlu düşünüyorum her şey o zaman daha güzel oluyor hepimize sağlıklı bebişler inşallah

benim doktorumda 3 lü testten bahsetmedi 15 haziranda gidince bakalım ne dicek.ama int. araştırdığım kadarıyla 2 li test yaptıran doktorlar 3 lüye gerek görmeyebiliyomuş.ama bazı doktorlar illa yaptırıyomuş.artık doktorumuza güvenicez ve onlar ne derse onu yapıcaz..

bende ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum.muayene ve tahlillerimi indirimli yaptırıyorum.reçetemede annelik kaşesi var ondan vuruyo doktorum ilaçlar ücretsiz..indirimli muayeneye 25 ytl. veriyorum.doğumuda aynı hastanede yapıcam inş.normal:225 ytl , sezeryan 400 ytl.

arkadaşlar isimlerinizin yanındaki rakamlara bakılırsa galiba çoğunuz benden küçüksünüz..merak ediyorum anne adaylarımız kaç yaşında ve kaçıncı bebekleri..yazarmısınız?

azocum sende küçük sayılırsın aranızda en büyüğünüz benim herhalde 73 lüyüm 35 yaşındayım bir kızım var 7 yaşında çalışınca hemen düşünemedik ikinci çocuğu diğerlerinin hep ilk çocuğu herhalde

Kızlar bende haftaya Ankaraya gitmeyi düşünüyorum.Ayrıntılı ultrason yaptıracağım.Üçlüyü de orda yaptırmayı düşünüyorum.Çok sık ultrasona girmek istemiyorum.

Sanırım 10 günden önce girmek bebeği etkiliyormuş.Kim demişti bunu hanginizdi :)

Ben 29 um bu arada ilk bebeğim olcak.

15+2 yiz maşallah bebişime.

bende 21 yaşındayım haliyle ilk bebeğim :sm_cool:

içinizde en küçük anne benim galiba

selam kızlar yazıları takip ettim benim dr.umda 3'lü testten bahsetmedi
bende 2'li iyi çıkarsa gerek yok diye biliyorum
eskiden bunların hiçbiri yokmuş
ama biz evham yapıyoruz işte
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
bu arada ben 27 yaşıma girdim ve ilk bebeğim

Ikili Test Yaptirmadin Mi Hale . Ozaman Da Kan Almişlardi Benden. Herşeye Bakildi Adan Zye .çok şükür Bişey çikmadi. Benimde Testim 31 Mayista Olcak. Cumartesi Eşimle Gitmek Için Aldim. çünkü Detayli Ultrasonla Herşeyine Bakilcakmiş Eline Ayağina Yüzüne Heryerine Duduklarina Bile Dediler Yanliş Anlamadiysam.ikili Test çok Iyiydi Inş.bu Da Iyi Olur. Inş.seninkide Iyi Olur.takma Kafana Bence.bir De Ben Yeniyimde şu Bebek Takvimi Varya Altta Onu Nerden Yapiyonuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…