kızlar bende ayın 30'unda gidecem galiba banada o zaman yapılacak.. :1rolleyes:
halecim benim doktorda önceden söölemiyo geçen ay gittik 2li testi yapalım dedi... bu seferde ööle olur galiba ama ben yinede soracam hatırlatma amaçlı... a.s
bide bişe soracam siz testler için para veriyor musunuz... :uhm: bizde ööle bişe olmadı hiç... sadece muayene ücreti veriyorum ne tetlere ne ilaçlara hiç bişeye para vermiom... :sm_confused:
asortie üçlü test de kan örneğine bakılarak yapılıyor.kan vericez yani tekrar(( bunu mu sordun??ben mi yanlış anladım soruyu ??
ya evet ben testlere para veriyorum..özele gidiyorum mesele muayene 100ytl.her ay veriyorum bu parayı eğer o ay içinde gidersem para almıo kontrol gibi ama ay geçsin hemen alıolar( bir de testlere ayrı para veriyorum..mesela ikili test için gittim 100 muayene+70 ikili test ücreti..
şimdi haziranın 2.sinde gidicem yine 100 muayene+50 üçlü test için vercem..
işin komik tarafı da ne bilio musunuz??ben her ay para veriorum ssk da hiç gitmedim daha ii ilgilensin die ama doğumu devlet hastanesinde yapcakmışım olaya bakıno kadar para verdikten sonra nie orda yapıcam dgumu öyle değil mi??bende gittiğim zaman konuscam burda özel hastane var hsh. orda normal doğum 300ytl ssk lılara bende oraya cağırcam doktorumu orda yapıcam kendısı de tahımınen bi 400-500ytl alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?