bende ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum.muayene ve tahlillerimi indirimli yaptırıyorum.reçetemede annelik kaşesi var ondan vuruyo doktorum ilaçlar ücretsiz..indirimli muayeneye 25 ytl. veriyorum.doğumuda aynı hastanede yapıcam inş.normal:225 ytl , sezeryan 400 ytl.
Ikili Test Yaptirmadin Mi Hale . Ozaman Da Kan Almişlardi Benden. Herşeye Bakildi Adan Zye .çok şükür Bişey çikmadi. Benimde Testim 31 Mayista Olcak. Cumartesi Eşimle Gitmek Için Aldim. çünkü Detayli Ultrasonla Herşeyine Bakilcakmiş Eline Ayağina Yüzüne Heryerine Duduklarina Bile Dediler Yanliş Anlamadiysam.ikili Test çok Iyiydi Inş.bu Da Iyi Olur. Inş.seninkide Iyi Olur.takma Kafana Bence.bir De Ben Yeniyimde şu Bebek Takvimi Varya Altta Onu Nerden Yapiyonuz:)
Azo ben de 27 yaşındayım ve ilk bebeğim. Sen kaç yaşındasın hepiniz benden küçüksünüz galiba demişsin ama halecik dışında yaş ortalamamız hemen hemen aynı sanırım :) Ya bu arada hale sen ne kadar küçükmüşsün :))) Ne zaman evlendiniz?
YAA BU KADAR UCUZ HASTENEYİ NERDE BULDUN. NERESİ BURASI ALLAHINI SEVERSEN SÖYLE ...:bbo:
şeyy çok mu küçük geldim size yaw
saka bi yana da harbiden erken evlendim yani.. 18 yasında evlendim işte.. kader kısmet iiki de evlenmişim :)))
evet hemşom:dance: en küçük sensin galiba..
olsun ne güzel
bende keşke erken evlenseydimde şimdi 2. yi yapıyo olsaydım..
herşey kısmet
hayırlısı canım tam zamanıa.s.
Benim de ilk bebeğim ve 29 yaşındayım. Sana çok özeniyorum Hale. Keşke ben de erkenden anne olabilseydim. Geç kalmışım gibi geliyor. Ben eşimle aynı yaştayım ve de lise arkadaşım. Çok uzun süre çıktık ve ben onu bekledim haliyle. Okuduk, askere gitti, bekledim, iş, vs. 26da evlenebildik. Sonra bebek istemedi bizimki, onu razı ettim, sonra da 2 sene olmadı bi türlü. Çok şükür oğluşum sonunda gelmeye karar verdi. :))))
Bu arada aranızda en çok korkan benim üçlü testten, kesin yaptırmam gerekiyo çünkü. Benim tsh hormonu 44tü bebeğim 5 haftalıkken. 9. haftada tamamen düşürdük ama çok ağladım. Bodrumda doktorlar aldır istersen falan dedi. Anormallik olabilir dedi. Sonra İstanbulda 3 doktora daha sordum. Onlar da kesinlikle birşey olmayacağını söylediler. Şimdi 3 lü test yapılacak, eğer sorun çıkarsa, amniosentez yapılacak. 2 ayrı doktora gidiyorum ben. Biri İstanbulda, biri Bodrumda. Normalde Bodrumda yaşıyorum ama şu an İstanbuldayım ve bu testi de burda yaptıracağım. Doktorlar şu an için bir soru yok, hatta bir hafta önden gidiyor diyorlar ama ben çok korkuyorum. Umarım her şey yolunda gider ve amniosenteze gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?