kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

YAA BU KADAR UCUZ HASTENEYİ NERDE BULDUN. NERESİ BURASI ALLAHINI SEVERSEN SÖYLE ...:bbo:

canm ben ikili testimi yaptırdım da.ya ben şeyi söledim haziranda muayenem var benim o zman dr ye gitcem ama bana demedi gel o gün üçlü test de yaptrcaz falan demedi yani.gerçi ikili test zamanı da demedi de..muayene oluyorum diyo ki şimdi labaratuara git ikili test yaptır..pat die sölüo yani.allahtan para vardı da yanımda rezil olmadım :)) hani önceden ne yapcagını solemıo ben ona kızıyorum ..

Azo ben de 27 yaşındayım ve ilk bebeğim. Sen kaç yaşındasın hepiniz benden küçüksünüz galiba demişsin ama halecik dışında yaş ortalamamız hemen hemen aynı sanırım :) Ya bu arada hale sen ne kadar küçükmüşsün :))) Ne zaman evlendiniz?

şeyy çok mu küçük geldim size yaw

saka bi yana da harbiden erken evlendim yani.. 18 yasında evlendim işte.. kader kısmet iiki de evlenmişim :)))

ben 77 liyim yani 31 yaşındayım ve ilk bebeğim:) derinxby aşağıdaki linkten sende cetvelini oluşturabilirsin
http://www.lilypie.com/create_baby_days.php?r=42545
ayrıca apple nin eski bi yazısında detayları anlatmıştı altta onuda kopyalıyorum

adım :
http://www.lilypie.com/create_baby_days.php?r=42545 buraya gır canım
2. adım : burdan full sıze tıcker varya orayı seç
3. set : acılan yerden ıstedıgın cetvelı secebılırsın set1 set2 yazıyorya yukarda ordanda sayfalara bakıyorsun bunlardan bırını seç
4. adım: asağıda step 2 yazıyorya oraya gır ordanda cetvelın ustunde gormek ıstedıgın sımgeyı seç
5. adım: step 3 u tıkla Select Baby's Due-date Bebeğin dogum tarıhı
and / or Your Last Menstrual Period (optional Son adetinin ilk gununu ısretle ( gun ay yıl)
6 . adım Create Ticker varya oraya tıkla Image URL yazan kısmın altındakı kutucugun ıcındekını kopyala ve
kontrol panelınden detay bılgılerınızı duzenle kısmına gır ordan asagı kısımda gebelık ve kılo cetvelı yazan kısmın altındakı kutucuga yapıştır ve kaydet canım

şeyy çok mu küçük geldim size yaw

saka bi yana da harbiden erken evlendim yani.. 18 yasında evlendim işte.. kader kısmet iiki de evlenmişim :)))

evet hemşom:dance: en küçük sensin galiba..
olsun ne güzel
bende keşke erken evlenseydimde şimdi 2. yi yapıyo olsaydım..
herşey kısmet
hayırlısı canım tam zamanıa.s.

evet hemşom:dance: en küçük sensin galiba..
olsun ne güzel
bende keşke erken evlenseydimde şimdi 2. yi yapıyo olsaydım..
herşey kısmet
hayırlısı canım tam zamanıa.s.

:)) valla öle şimdi benim kızım 18 yaşına geldiği zaman ben 39 yaşında olcam.allah izin verirde yaşarsak tabi.. genç anne olmak çok güzel ya.mesele benim eşim 24 yaşında kayınvaldem de 42 yasında o da cok genç.. ve güzel anlaşıyorlar..

ya bu arada hayrunnisa hastanesinin metini bende çok duydum ama kahretsin düzce de oturuyorum kaldık burda yaaa :çok üzgünüm:

hihihihi :teytey: sırnaşık şey ben hiç ücret vermiyorum ama..(sadece yol masrafı biraz mesafe var aramızda) bende üniv. hastanesine gidiyorum emekli sandığına bağlıyız ve orada dosyam var..
bu arada bende büyüküm sizdennn:1closedeyes: 32 yaşındayım 33 de kucağıma alcağım.. 26 yaşında evlendim ben, çalışmak çok istediğim için hiç erken yaşta evlenmeyi düşünmedim ..bizde ilk sene bebiş istemedik sonraki senede bende bel fıtığı çıktı doktor önce ameliyat sonra bebek dedi + bir senede iyileşme dönemi kaynaşan dokular gebelikle tekrar açılmasın diye..sonrada 2,5 sene uğraştık bebiş için işde.. ..

Benim de ilk bebeğim ve 29 yaşındayım. Sana çok özeniyorum Hale. Keşke ben de erkenden anne olabilseydim. Geç kalmışım gibi geliyor. Ben eşimle aynı yaştayım ve de lise arkadaşım. Çok uzun süre çıktık ve ben onu bekledim haliyle. Okuduk, askere gitti, bekledim, iş, vs. 26da evlenebildik. Sonra bebek istemedi bizimki, onu razı ettim, sonra da 2 sene olmadı bi türlü. Çok şükür oğluşum sonunda gelmeye karar verdi. :))))
Bu arada aranızda en çok korkan benim üçlü testten, kesin yaptırmam gerekiyo çünkü. Benim tsh hormonu 44tü bebeğim 5 haftalıkken. 9. haftada tamamen düşürdük ama çok ağladım. Bodrumda doktorlar aldır istersen falan dedi. Anormallik olabilir dedi. Sonra İstanbulda 3 doktora daha sordum. Onlar da kesinlikle birşey olmayacağını söylediler. Şimdi 3 lü test yapılacak, eğer sorun çıkarsa, amniosentez yapılacak. 2 ayrı doktora gidiyorum ben. Biri İstanbulda, biri Bodrumda. Normalde Bodrumda yaşıyorum ama şu an İstanbuldayım ve bu testi de burda yaptıracağım. Doktorlar şu an için bir soru yok, hatta bir hafta önden gidiyor diyorlar ama ben çok korkuyorum. Umarım her şey yolunda gider ve amniosenteze gerek kalmaz.

canım hiç canını sıkma inşallah hiç bir şey olmaz üçlü test zaten tüm hamilelere yapılıyor her zaman olumlu düşün bak ben 35 yaşındayım ikinci çocuk için 7 sene bekledik şimdide korkuyorum bir sorun çıkar mı diye ama hiç sıkıntı yapmamaya ve hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ve öylede oluyor sende olumlu ve güzel düşün inşallah tüm kasım anneleri sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklar kendine ve bebişine iyi bak

günaydın hamişleeeeeeeer!!!
nasılsınız?
ben bu sabah uzun zamandır çook ama çook iyi hissediyorum kendimi.
hiçbir sebebi yok aslında..ama midebulantılarımın artık geçmesi,halsizliğimin kalmaması ve havaların güzel olması sebep gösterilebilir:)

ebuka canım benim inş. hiç bişeycikleri yoktur bebişinin üzülme sakın..sen nekadar pozitif olursan herşey okadar yolunda gider..ikili ve üçlü testler nekadr doğru bilgilerde verseler doktorların söylediği bişey var.bu belirtiler sadece tahmin..yani genelde büyük olasılıkla bebekler sağlıklı doğuyor..sen içini ferah tut hayatım..

azocum günaydın..bemde bomba gibiyim bu sabah.akşam evi tasıdılar ben hiç bişi yapmadım :)) gerçi yarısı gelmedi esyanın ama yenı evde yattım.evet bende de artık bulantılar halsizlik kalmadı ve kendimi çok zinde hissediyorum..

ebuka cım ya ne olursa olsun hiçbir zaman kötüyü düşünme taraftarı değilim.tabi bunu sölemek kolay bende ne zaman dr ye gitsem bi kaç gün önceden beni bir korku alıyor. bişi olcak bebeğime,acaba doğmayacakmı,acaba bişi mi var yersiz şüphelerim var ve bu beni de bebeğimide cok büyük derecede etkilediğini düşünüyorum.kendini rahatlat ve dr ye gidene kadar kötü düşünme.nasıl düşünürsen öyle gelişir herşey..için rahat olsun bence bebeğide huzursuz etme..
bu arada yaşın geç değil ki aslında normal yaş anne olmak için.anormal durum bende :)) ama bende böyle olmasını istedim.yani benim annemle aramda tam 30 yaş var.çok iyi anlaşıyoruz annemle ama tabiki bazen kafa yapımız uymuyor..ben tamamiyle onu düşünerek bu yaşta hamile kaldım yoksa bende bilirdim kocamla gezip tozmayı :) umarım hepimiz için hayırlısı olsun.ama hamileliğin bu kadar sorumluluk yükleyeceğini bilmezdim.herşey bebeğimin üstüne kuruldu şimdi sanki dünya onun etrafında dönüyor.insanların tepkisi aman bişi kaldırma aman onu çekme beni daha çok geriyor..diyorum ya hepimiz hayırlısıyla bi doğum yapsak..allah yardımcımız olun a.s.

halecim yeni evin hayırlı uğurlu olsun..güle güle otur inş.bu yaş meselesinide takma bence..hiçte erken değil..gerçekten ben böle düşünüyorum.hep özenmişimdir genç annelere..çokta küçük değilsin hani:)

azocum haleden sonra ben geliyorm 22 yaşındayom ilk bebişim
halecim yeni evinde hayırlı olsun

teşekkür ederim azo ve asortie ..

bu arada bildiğim kadarıyla tatlımelek de benle yaşıt 21 yasnda yani....

hah bah işte gördünmü kaçtane anne adayı var seninle yaşıt olan..ne güzel çıtır anneler:)

ay canım sen kaç yaşındasın da çıtır anneler diyosun
hem doğum yapacaz çıtırımız mı kaldı

bende 29 yaşındayım. Bu yaşa kısmetmiş diyelim anne olmak(inş.oluruz).Ben türkiye hastanesine gidiyorum normal doğum 1600 ytl sezeryan 2600 dediler.muayeneye 50 ytl veriyorum. çok mu yaa . ben çok evhamlıyım. herkes öyledir tabi de. doktorumu seviyorum tecrübeli bi kadın ama para olayını düşününce fark varmış baya . acaba sizler ne kadar vereceksiniz bilen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…