- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
artip artmadigini bilmiyorum daha kan degerimi almadim bile. Iki gün önce ilk kez kan verdm sonucu bugün öglen aciklanacakmis. aricam öglen yani hic haberim yok kanimdaki degerden
insallah canimAy ben diger arkdasla seni karistirmisim canim kusura bakmahayirli haberlerini alirsin insallah
Kizlar sonuc cikti bati bir gün gectiginde yaptirdim kan testini 158 cikti sonuc. Iyimi sizce???
canim sen bi bekle hala kanamam varmi? Yoksa hafif olup gittimi? Yerlesme olunca öyle saatlerce kanama olmaz kanar hafif kaybolur.
Cok guzel canm tebrik ederm taze hamisssimzzKizlar sonuc cikti bati bir gün gectiginde yaptirdim kan testini 158 cikti sonuc. Iyimi sizce???
cok sagol canim ya icimi ferahlattin insallah katlaniyordur bugün aslinda alip tekrar baksalar iyi olur tam ikinci günü bugün o deger iki gün öncenin... insallah hersey güzel ilerler rabbim isteyenlere nasip etsin en kisa zamandaIyi tabi cok iyi hem de benim de 5 gun gectiginde 580di katlanir o 2 gunde bir hayirli olsun :):)
tsk ederim canim sagolCok guzel canm tebrik ederm taze hamisssimzz
korkma o az adet olsa daha cok gelir hangi renkte kan?Simdi tekrar baktım, gunluk pedimde findik kadar leke vardi..
sen bi takip et canim cogalmazsa korkma. Ama sürekli geliyosa o kötü insallah hayirli haberler verirsin bize sende. Rabbim yardimcimiz olsun@nonan hadi gozun aydin cnm darisi bana insAllah yarin guzel haberler alirim. Kahve renkli geldi. Adetten once bi gelir sonra sokulur ya ona benzettim. Aksama artarsa bebegimi kaybetim diyecem
kızlar 3 gün kala test yaptım negatif moralim kotü
öyle cnım da bu ay çok umutluydum yine hayal kırıklığı her şeyi al baştan....canim üzülme elbet birgün olacak rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
kayganlastirici falan kullanmiyorsunuz degilmi?öyle cnım da bu ay çok umutluydum yine hayal kırıklığı her şeyi al baştan....
Canm,uzulme benmde onceki gebeligimde testte cikmamisti ayni gun kan verdim pozitifti her ne kadar benmki kimyasaldi o zaman ama umudunu kaybetme gec dollenme olmus olabilr dua et canm yada kan ver istersenkızlar 3 gün kala test yaptım negatif moralim kotü
Canım bende adetime 2_3 gün vardı test yaptım negatifti. Sonra adetime 4 gün geçti yaptım şükür pozitif. Bekle azcık. İnşallah istediğin gibi olur.kan vermek istemiyorum bir de orda hayal kırıklığı istemiyorum .
Canım sonuç çok güzel. Her gün 2 ye katlanacak inşallah. Bu arada ben Fransadan şikayetçiydim . Almanya'ya göre daha iyiymiş. İdrarda öğrendiğim ertesi günü aile doktorumla randevum vardı hemen kan testi verdi. Ertesi gün yaptırdım. Bit sonraki gün de sonucu aldım. Türkiyede olsak aynı gün gir bir yere test yaptır bir kahve içene kadar sonucu al. Ohhhh misssKizlar sonuc cikti bati bir gün gectiginde yaptirdim kan testini 158 cikti sonuc. Iyimi sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?