Pazartesi felanda görünebilir canım bence bi git şansını dene. Haftaya cumada kalp atışını duycaz inş
Evet daha garanti olur öylesi. Evet canım cuma kalp atışını duycaz. Düşüğün neden oldu ve kaç aylıkken olduben persembe gidecegim bosver en iyisi daha erken ya. Bide düsükyaptim ya ondanda korkuyorum beklemek en iyisi aceleye gerek yok. Senedemi kalp atisini duyacaksin cuma günü?
Evet daha garanti olur öylesi. Evet canım cuma kalp atışını duycaz. Düşüğün neden oldu ve kaç aylıkken oldu
Allah bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımm. Yiyecek ekmeği varsa geliyo zaten allah sağlık versin. Yaşın kaçinsallah canim ya duyarsin insallah. Benim hcg degerim adet geciktikten 3+4 gün sonra 30 cikti ve 30 da kaldi hic yükselmedi idrar testlerim hep silikti hic netlesmedi ikinci cizgi sonra kanama basladi bir kac süre sonra
amin insallah canim ama gögüslerimin ucu aciyodu simdi fazla acimiyo azaliyo gibi ondada öyle olmustu belirtiler gitmisti birdenAllah bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımm. Yiyecek ekmeği varsa geliyo zaten allah sağlık versin. Yaşın kaç
Canım benim de gögüs uclarım acımıyor artık neden acaba normal mi benim ilki düşük oldu ondada gögüslerden anlamıştım sişliği tamamen gitmişti kanamam olmadı dr 9.haftada gittik kalp atısları 7.haftada durmuştu malesef 11.haftada kanama basladı 10 gün surdu gitti malesef.Simdi pazartesi randevum var inş hayırlısyla kesemizi görürüzamin insallah canim ama gögüslerimin ucu aciyodu simdi fazla acimiyo azaliyo gibi ondada öyle olmustu belirtiler gitmisti birdenkasik agrilarim var ama hala
Benimde çok ağrıyordu ama şimdi yanlara geçti ağrı uçlardaydı. Bugünde mide bulantım başladı sabah uyandım midem bulanmaya başladıamin insallah canim ama gögüslerimin ucu aciyodu simdi fazla acimiyo azaliyo gibi ondada öyle olmustu belirtiler gitmisti birdenkasik agrilarim var ama hala
durduk yeremi agriyo dokdundukcami? benim uclari dokundukca aciyodu.Benimde çok ağrıyordu ama şimdi yanlara geçti ağrı uçlardaydı. Bugünde mide bulantım başladı sabah uyandım midem bulanmaya başladı
sende durduk yeremi agriyodu aciyodu daha dogrusu yoksa dokundukcami? bende dokundukca!Canım benim de gögüs uclarım acımıyor artık neden acaba normal mi benim ilki düşük oldu ondada gögüslerden anlamıştım sişliği tamamen gitmişti kanamam olmadı dr 9.haftada gittik kalp atısları 7.haftada durmuştu malesef 11.haftada kanama basladı 10 gün surdu gitti malesef.Simdi pazartesi randevum var inş hayırlısyla kesemizi görürüz
Dokununca acıyodu ve sanki kocamanmış gibi hissediyodum sünecekmiş gibi aşşa doğru sanki öyleydi ama geçti gibi biraz. Geçsin ya çok fenaydı. Bide çok fazla şişkinlik oluyo bende sizdede varmıdurduk yeremi agriyo dokdundukcami? benim uclari dokundukca aciyodu.
aynen bendede dokununca aciyo ve yaniyo zaten cok sicak gögüslerim bendede sis gibi sünüyo gibi aynen.Dokununca acıyodu ve sanki kocamanmış gibi hissediyodum sünecekmiş gibi aşşa doğru sanki öyleydi ama geçti gibi biraz. Geçsin ya çok fenaydı. Bide çok fazla şişkinlik oluyo bende sizdede varmı
Evet dokununca agrıyordu yada bir yere degince ama arastırdım bir kaç ark aynı seyi yasamış 2.gebelikle belirtiler aynı olmayabilir miş .bizde hayırlısyla kesemizi ve kalp atısımızı duysak da rahatlasak hayırlısıylasende durduk yeremi agriyodu aciyodu daha dogrusu yoksa dokundukcami? bende dokundukca!
aynen dokununca aciyodu sennde gögüslerin sicakmi yaniyo gibimi elleyince?Evet dokununca agrıyordu yada bir yere degince ama arastırdım bir kaç ark aynı seyi yasamış 2.gebelikle belirtiler aynı olmayabilir miş .bizde hayırlısyla kesemizi ve kalp atısımızı duysak da rahatlasak hayırlısıyla
Benim de şişkinliğim gitti hatta cok fazla istahsızım canım hiç yemek istemiyor.Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyoraynen bendede dokununca aciyo ve yaniyo zaten cok sicak gögüslerim bendede sis gibi sünüyo gibi aynen.
karin migde kismindaki siskinligim gitti benim
aynen :) bendede pek istah yok birde wcye gittim cok sükür bayagi birikmisti haha onun icinde siskinligim gittiBenim de şişkinliğim gitti hatta cok fazla istahsızım canım hiç yemek istemiyor.Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyor
Benim randevum pazartesi inş güzel haberlerle gelirim bende de cok şişkinlik vardı neyse ki gitti .aynen :) bendede pek istah yok birde wcye gittim cok sükür bayagi birikmisti haha onun icinde siskinligim gitti
banada pazartesi ye veriyodu ben istemedim daha erkendiye birsey görünmez sonra moralim bozulur persembe gidecgim ozamana 5+3 olacak net gözükmesi lazim kesenin sen suan kac haftaliktasin? ben 4+4Benim randevum pazartesi inş güzel haberlerle gelirim bende de cok şişkinlik vardı neyse ki gitti .
hadi hayirlisi canim ya :) belki sende görünür degerin kacti en son? Onada bagli sanirimbenim de seninle aynı son regl 30 ocaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?