Kasim annesiyimm

aslında o kadar sabırsız değilim ama tahmini yumurtlama tarihimi düşünürsem çıkmalı gibiydi.geç d öllenme olduğunu sanmıyorum

Idrarda adet gununu 1 gun gectiginde bile cikmayabiliyo hemen umutsuzluga kapilma belki de vardir

evet canim yaa adet oncesi farkinda olmasakda kimyasal gebelik gecirebiliyoruz bunu cogu kadn farketmezmis. adet oncesi yapinca seviniyoruz ama kisa suruyo malesef.diyecegim o ki adetin uzerinden bihafta gecmeden yapinca kendinizide bebeginizde strese sokarsiniz.

Canlar bugün keseyi gördük. Rabbime şükürler olsun. Benim ilk hamileliğim. 3 yıldır bu günleri hayal bile edemiyordum. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.

Canlar bugün keseyi gördük. Rabbime şükürler olsun. Benim ilk hamileliğim. 3 yıldır bu günleri hayal bile edemiyordum. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
Ay insallah darisi bana hcg degerin kaclardaydi canm

1 martta keseyi gördüm tatlım 4+5 te gördüm Adet olacağım tarihte kan testi yaptırdım 194 çıktı valla nasıl bilmiyorum sonuç

1 martta keseyi gördüm tatlım 4+5 te gördüm Adet olacağım tarihte kan testi yaptırdım 194 çıktı valla nasıl bilmiyorum sonuç
ne güzel canim bende adet olacagim günden bir gün sonra kan alirdim 158 cikmisti. Iyi dediler bilmiyorum. Bayagi erken görmüssün insallah bendede haftaya görünür ozamana 5+3 olcam insallah

ne güzel canim bende adet olacagim günden bir gün sonra kan alirdim 158 cikmisti. Iyi dediler bilmiyorum. Bayagi erken görmüssün insallah bendede haftaya görünür ozamana 5+3 olcam insallah
Pazartesi felanda görünebilir canım bence bi git şansını dene. Haftaya cumada kalp atışını duycaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…