- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
aslında o kadar sabırsız değilim ama tahmini yumurtlama tarihimi düşünürsem çıkmalı gibiydi.geç d öllenme olduğunu sanmıyorum
evet canim yaa adet oncesi farkinda olmasakda kimyasal gebelik gecirebiliyoruz bunu cogu kadn farketmezmis. adet oncesi yapinca seviniyoruz ama kisa suruyo malesef.diyecegim o ki adetin uzerinden bihafta gecmeden yapinca kendinizide bebeginizde strese sokarsiniz.canim test yaptirmaktan vazgecin derken kan testimi? Bende kimyasal oldu 4 hafta önce
Orda ilk hcg degerim 30 cikti hic yükselmedi idrar testlerimde cok silikti her yaptigimda hic koyulasmadi ikinci cizgi. Bunda simdi hergün idrar testi yapiyorum ikinci cizgim diger gebeliktekine bakarak daha koyu cok sükür ama iste kan degeri önemli olan onunda sonucu bu öglen cikacak. Düsükten hemen sonra hamile kalinca korku geldi icime acaba yinemi öyle olacak diye… endiselenince yapiyo insan ister istemez testleri…ama sana hak veriyorum sakin olmak lazim.
masallah cok cok iyi. Simdi senin adetin kac gündür gecikti peki?Kizlar simdi kan baktik 621,7 olmus degerim dr cok guzel dedi
darisi benim basima insallah benimkide artiyodur.Kizlar simdi kan baktik 621,7 olmus degerim dr cok guzel dedi
Canm bnm bat im normalde bugun ama erken yumurtlamismmasallah cok cok iyi. Simdi senin adetin kac gündür gecikti peki?
İnsallaah canm artiyodr sen hic uzulmedarisi benim basima insallah benimkide artiyodur.
Hosgeldin canm insallah bebegin siki siki tutunur aana. Kan degerlerin nasilBenim de yeni gebeligim tutunmasi icin progestan kullaniyorum
Ay insallah darisi bana hcg degerin kaclardaydi canmCanlar bugün keseyi gördük. Rabbime şükürler olsun. Benim ilk hamileliğim. 3 yıldır bu günleri hayal bile edemiyordum. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
Tesekkurler Kan degerlerim iyi sukur ilac vermedi rapor verdi calisiyorum 5 gun istirahat ediyorum insallahvtutunur melegimHosgeldin canm insallah bebegin siki siki tutunur aana. Kan degerlerin nasil
Benim sat 28 ocaktı, bat 26 Şubat. 28 şubatta bhcg 1003 çıktı. Bugün de ilk Dr kontrolümdü alttan baktı ve keseyi gördük. İnşallah darısı başına.Ay insallah darisi bana hcg degerin kaclardaydi canm
Amiinn canm insalaahBenim sat 28 ocaktı, bat 26 Şubat. 28 şubatta bhcg 1003 çıktı. Bugün de ilk Dr kontrolümdü alttan baktı ve keseyi gördük. İnşallah darısı başına.
Massllah canim ya sevindimCanlar bugün keseyi gördük. Rabbime şükürler olsun. Benim ilk hamileliğim. 3 yıldır bu günleri hayal bile edemiyordum. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
hosgeldin aramiza canim. Seninki tam olarak kac haftalik? Bide degerlerin nasildi merak ettim ben suan 4+4 deyim :) Bide keseyi gördünmü?Bende varımmm Allah izin verirse kasımın ilk günleri gelicek .
ne güzel canim bende adet olacagim günden bir gün sonra kan alirdim 158 cikmisti. Iyi dediler bilmiyorum. Bayagi erken görmüssün insallah bendede haftaya görünür ozamana 5+3 olcam insallah1 martta keseyi gördüm tatlım 4+5 te gördümAdet olacağım tarihte kan testi yaptırdım 194 çıktı valla nasıl bilmiyorum sonuç
Pazartesi felanda görünebilir canım bence bi git şansını dene. Haftaya cumada kalp atışını duycaz inşne güzel canim bende adet olacagim günden bir gün sonra kan alirdim 158 cikmisti. Iyi dediler bilmiyorum. Bayagi erken görmüssün insallah bendede haftaya görünür ozamana 5+3 olcam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?