Kasim annesiyimm

İlla diğeri düştü diye buda düşecek değil kızlar sakın öyle düşünmeyin. O tutunamadı belkide ondan düştü bu daha sağlıklıdır belki tutundu. Güzel gebelik geçiririz inşallaaahh

İlla diğeri düştü diye buda düşecek değil kızlar sakın öyle düşünmeyin. O tutunamadı belkide ondan düştü bu daha sağlıklıdır belki tutundu. Güzel gebelik geçiririz inşallaaahh
insallah canim ya insallah

İnş canım hayırlısyla saglıkla gelsinler

Benim subat 22 de 3 cıktı
subat 24 de 48.33
subat 28 de 322.4
ben sirf 28 Subatta aldirdim kanimi oda 158 cikti doktor randevuya cagirdi haftaya persembe insallah artiyodur önemli olan o ozaman sende görünür kese canim pazartesine insallah

ben sirf 28 Subatta aldirdim kanimi oda 158 cikti doktor randevuya cagirdi haftaya persembe insallah artiyodur önemli olan o ozaman sende görünür kese canim pazartesine insallah
İnş canım sabah 8 de aldım randevuyu calısıyorum ben işe gitmeden gideyim dedim hemde dr ogleden sonra error oluyr sabah sıra beklemeden ilk ben giricem ins güzel haberlerle gelirim

İnş canım sabah 8 de aldım randevuyu calısıyorum ben işe gitmeden gideyim dedim hemde dr ogleden sonra error oluyr sabah sıra beklemeden ilk ben giricem ins güzel haberlerle gelirim
merak etme iyi artis yapmis sen yurtdisindamisin?
Insallah görürsün keseyi. Haber et bizlere. Banada dua et insallah artiyodur degerlerim

Merhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?

hayir daha cok erken test icin. Bence bat´a bir iki gün kala sabah yap. Simdiden belirtiler olmaz piskolojiktir

merak etme iyi artis yapmis sen yurtdisindamisin?
Insallah görürsün keseyi. Haber et bizlere. Banada dua et insallah artiyodur degerlerim
Yok bursadayım ben inş canım keseyi görürüm.Merak etme güzel artıyordur degerlerin inş saglıkla alıcagız kucagımza meleklerimizi

İnş canım Allah gönlüne göre versin ama bence biraz daha bekle daha 8 gün var en azından 4 gün kala yap

Bata 5 gün kaldı Çarşamba falan. Siz yeni anne adaylarısınız diye sordum. Adetten önce hangi belirtileriniz oldu

Bata 5 gün kaldı Çarşamba falan. Siz yeni anne adaylarısınız diye sordum. Adetten önce hangi belirtileriniz oldu
benim hic belirtilerim olmadi adetten önce :) o yüzden diyorum ki üzülmemen icin adet günü test yap daha net cikar ALLAH insallah kalbine göre versin canim

Benim belirtilerim
kasıklarda batma
burnumda ve karnımda tatlı bir kasıntı benim ilk gebeligimde de vardı
gögüslerde hassasiyet özellikle uclarında agrı
sık idrara cıkma
bel agrısı ve gözlerde parlaklık benim aklıma gelenler bunlar bende regle 6 gün kala kanda baktırdım 3 cıktı .sende istersen kan tahlili yaptır varsa cıkar.hatta benim regle 4 gün kala kan tahlinini tekrarladım sonucların cıkmasını beklyemeden 2.5 tl testlerden alıp evde yaptım ikinci cizgi silikte olsa cıktı bence erken testlere bosuna para verme ucuzlarda da cıkıyor kendim bizzat denedim inş Allah isteyen herkeze nasip eder bizler de saglıklla kucagımıza alırız inşş

1 martta keseyi gördüm tatlım 4+5 te gördüm Adet olacağım tarihte kan testi yaptırdım 194 çıktı valla nasıl bilmiyorum sonuç
Canm hosgeldin aramiza bnde ptesi dr a gittim 2hafta sonra gel.kalp.atislarini dinleriz dedi ne zaman gitsem bilemedm keseyi vajinal ultrasonlami gorduler bile ultrasonun kaliteside onemliymis sanirm. Senn sat in ne zamandi .ay ne cok soru sordm dimi

Hahaha önemli değil canım benim 25 ocak son adet tarihimin ilk günü. vajinal ultrasona karşıyım çok mühim bişey olmadığı sürece asla yaptırmam onu. Normal ultrasonda gördü keseyi canım. Gelecek hafta cumayada gel kalp atışını dinleyelim dedi. Senin son adet tarihi ne kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…