- 1 Şubat 2017
- 94
- 36
- 3
- 32
insallah canim ya insallahİlla diğeri düştü diye buda düşecek değil kızlar sakın öyle düşünmeyin. O tutunamadı belkide ondan düştü bu daha sağlıklıdır belki tutundu. Güzel gebelik geçiririz inşallaaahh
İnş canım hayırlısyla saglıkla gelsinlerİlla diğeri düştü diye buda düşecek değil kızlar sakın öyle düşünmeyin. O tutunamadı belkide ondan düştü bu daha sağlıklıdır belki tutundu. Güzel gebelik geçiririz inşallaaahh
oho masallah seninki iki kati benimkinin bende sirf 158 cikti ayni günBenim en son ayın 28 de yapıldı 322.4 cıktı
Benim subat 22 de 3 cıktıoho masallah seninki iki kati benimkinin bende sirf 158 cikti ayni gün
ben sirf 28 Subatta aldirdim kanimi oda 158 cikti doktor randevuya cagirdi haftaya persembe insallah artiyodur önemli olan o ozaman sende görünür kese canim pazartesine insallahBenim subat 22 de 3 cıktı
subat 24 de 48.33
subat 28 de 322.4
İnş canım sabah 8 de aldım randevuyu calısıyorum ben işe gitmeden gideyim dedim hemde dr ogleden sonra error oluyrben sirf 28 Subatta aldirdim kanimi oda 158 cikti doktor randevuya cagirdi haftaya persembe insallah artiyodur önemli olan o ozaman sende görünür kese canim pazartesine insallah
merak etme iyi artis yapmis sen yurtdisindamisin?İnş canım sabah 8 de aldım randevuyu calısıyorum ben işe gitmeden gideyim dedim hemde dr ogleden sonra error oluyrsabah sıra beklemeden ilk ben giricem ins güzel haberlerle gelirim
hayir daha cok erken test icin. Bence bat´a bir iki gün kala sabah yap. Simdiden belirtiler olmaz piskolojiktirMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?
Yok bursadayım ben inş canım keseyi görürüm.Merak etme güzel artıyordur degerlerin inş saglıkla alıcagız kucagımza meleklerimizimerak etme iyi artis yapmis sen yurtdisindamisin?
Insallah görürsün keseyi. Haber et bizlere. Banada dua et insallah artiyodur degerlerim
insallah canim ya insallah rabbim yardimcimiz olsunYok bursadayım ben inş canım keseyi görürüm.Merak etme güzel artıyordur degerlerin inş saglıkla alıcagız kucagımza meleklerimizi
İnş canım Allah gönlüne göre versin ama bence biraz daha bekle daha 8 gün var en azından 4 gün kala yapMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç cıkar mı?
benim hic belirtilerim olmadi adetten önce :) o yüzden diyorum ki üzülmemen icin adet günü test yap daha net cikar ALLAH insallah kalbine göre versin canimBata 5 gün kaldı Çarşamba falan. Siz yeni anne adaylarısınız diye sordum. Adetten önce hangi belirtileriniz oldu
Benim belirtilerimBata 5 gün kaldı Çarşamba falan. Siz yeni anne adaylarısınız diye sordum. Adetten önce hangi belirtileriniz oldu
Canm hosgeldin aramiza1 martta keseyi gördüm tatlım 4+5 te gördümAdet olacağım tarihte kan testi yaptırdım 194 çıktı valla nasıl bilmiyorum sonuç
Hahaha önemli değil canım benimCanm hosgeldin aramizabnde ptesi dr a gittim 2hafta sonra gel.kalp.atislarini dinleriz dedi ne zaman gitsem bilemedm keseyi vajinal ultrasonlami gorduler bile ultrasonun kaliteside onemliymis sanirm. Senn sat in ne zamandi .ay ne cok soru sordm dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?