- 30 Kasım 2016
- 46
- 15
- 3
- 33
Bende özel hastaneye gidiyorum canım ama çalıştığım için vakit bulamadım henüz fiyat sormak için ne kadar fiyatlarıben özel hastaneye gidiyorum orda yaptırdım canım ama devleti bilmiyorum inan ki.
Bende özel hastaneye gidiyorum canım ama çalıştığım için vakit bulamadım henüz fiyat sormak için ne kadar fiyatları
Bana doktorum dediki eger hastaligi ciksa alidirirmisiniz bende hayir dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi. Ben yaptirmayacagim. Böyle düsünen sirf benmiyim? Sasirdim dogrusuDown Sendromu kromozom anomalisi gibi hastalik risklerini kontrol amacli yapiliyor. Riskliyse 3lü 4lü taramalar oneriliyor. Test icin anneden kan aliniyor ve ultrasonda bebegin ense kalinligina burun kemigine falan bakiyorlar.
Bana doktorum dediki eger hastaligi ciksa alidirirmisiniz bende hayir dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi. Ben yaptirmayacagim. Böyle düsünen sirf benmiyim? Sasirdim dogrusuBende özel hastaneye gidiyorum canım ama çalıştığım için vakit bulamadım henüz fiyat sormak için ne kadar fiyatları
Ben özele gidiyorum ikili testi de aynı yerde yaptıracağım fiyat sormadım gidince öğrenirim artık zaten kan vermeyi düşünmüyorum ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıksın yeter.Kızlar ikili testleri özel de mi yaptırıyorsunuz ben henüz araştırmadım
Ben de öyle düşünüyorum canım,Rabbime emanet yavrularimiz,rabbim dusundurmesin aldırmayı insallah.ense kalınlığı ve burun kemiği varsa inş.gerek yoktur.ikinci oğlumda riskli cikmisti gitmediğim doktor kalmadı,insan sırf içini rahat ettirmek icin doktor doktor geziyor,boş yere stres yaratıyor insanda.9 ayı heder etmeye değmez.Bana doktorum dediki eger hastaligi ciksa alidirirmisiniz bende hayir dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi. Ben yaptirmayacagim. Böyle düsünen sirf benmiyim? Sasirdim dogrusu
ne yaptirmistinda riskli cikti? Hangi testi? Kan aliyorlarmis galiba ondanda belli oluyormus. Bu ücüncüydü degilmi senin? Oglun normal saglikli dogdumu? Iste diyorum ya süphe oluyo 9 ay boyunca cekiyorsun bu sefer. ALLAH vermesinBen de öyle düşünüyorum canım,Rabbime emanet yavrularimiz,rabbim dusundurmesin aldırmayı insallah.ense kalınlığı ve burun kemiği varsa inş.gerek yoktur.ikinci oğlumda riskli cikmisti gitmediğim doktor kalmadı,insan sırf içini rahat ettirmek icin doktor doktor geziyor,boş yere stres yaratıyor insanda.9 ayı heder etmeye değmez.
zaten ense ve burunu ölcmeleriyle cikmiyormu hastgaligin olup olmadigi?Ben de öyle düşünüyorum canım,Rabbime emanet yavrularimiz,rabbim dusundurmesin aldırmayı insallah.ense kalınlığı ve burun kemiği varsa inş.gerek yoktur.ikinci oğlumda riskli cikmisti gitmediğim doktor kalmadı,insan sırf içini rahat ettirmek icin doktor doktor geziyor,boş yere stres yaratıyor insanda.9 ayı heder etmeye değmez.
Doktorum bana 3 li test yaptıralım kayitlara geçmem lazım demişti,ensesi ve burun kemiği normal olmasına rağmen.kan tshlilinde çıkıyor canım sonuc.evet bu3.bebisim olcak insalalh canım.oglum maasalalh sağlıklı doğdu.ne yaptirmistinda riskli cikti? Hangi testi? Kan aliyorlarmis galiba ondanda belli oluyormus. Bu ücüncüydü degilmi senin? Oglun normal saglikli dogdumu? Iste diyorum ya süphe oluyo 9 ay boyunca cekiyorsun bu sefer. ALLAH vermesin
Çıkıyor canım,bazı doktorlar sırf hastaneye para kazandırmak için yaptırıyorlar lütfen itibar etmeyin böyle şeylere.Özellikle 3 li testi ben çok arastirmistim.sadece istatiki sonuçlar veriyor .Mesela 30 yaşında 2.hamileligi olan birisinin bebeğinin down sendromu olma ihtimalini veriyor sonuç.zaten ense ve burunu ölcmeleriyle cikmiyormu hastgaligin olup olmadigi?
yuh benim ilk cocugum ben 30 olcam dogmadan bebegim. Bende risk yüksekmi simdi. Benim bildigim 35 yasindan yukarisi yüksek risk.Doktorum bana 3 li test yaptıralım kayitlara geçmem lazım demişti,ensesi ve burun kemiği normal olmasına rağmen.kan tshlilinde çıkıyor canım sonuc.evet bu3.bebisim olcak insalalh canım.oglum maasalalh sağlıklı doğdu.
Çıkıyor canım,bazı doktorlar sırf hastaneye para kazandırmak için yaptırıyorlar lütfen itibar etmeyin böyle şeylere.Özellikle 3 li testi ben çok arastirmistim.sadece istatiki sonuçlar veriyor .Mesela 30 yaşında 2.hamileligi olan birisinin bebeğinin down sendromu olma ihtimalini veriyor sonuç.
snein yasin kücükmüs benim 30 valla riskli olabilir bendeBen doktora sordum risk durumum nedir diye daha testi yaptirmadan kac yasindasin dedi 23 un sonlarindayim dedim yahu dedi evinize gidin risk var mi diye soruyosunuz diyo daha dun dogmussunuz dediahaha doktorum muhtesem bi insan gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?