Kasim annesiyimm

Down Sendromu kromozom anomalisi gibi hastalik risklerini kontrol amacli yapiliyor. Riskliyse 3lü 4lü taramalar oneriliyor. Test icin anneden kan aliniyor ve ultrasonda bebegin ense kalinligina burun kemigine falan bakiyorlar.

Bende özel hastaneye gidiyorum canım ama çalıştığım için vakit bulamadım henüz fiyat sormak için ne kadar fiyatları

Seninle ayni gunde dogum yapicaz allah nasip ederse :) ben devlet hastanesine gidiyorum mukemmel bi doktorum var cok sukur ayrintili ultrason icin ozele gidicem bende.

Down Sendromu kromozom anomalisi gibi hastalik risklerini kontrol amacli yapiliyor. Riskliyse 3lü 4lü taramalar oneriliyor. Test icin anneden kan aliniyor ve ultrasonda bebegin ense kalinligina burun kemigine falan bakiyorlar.
Bana doktorum dediki eger hastaligi ciksa alidirirmisiniz bende hayir dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi. Ben yaptirmayacagim. Böyle düsünen sirf benmiyim? Sasirdim dogrusu

Bende özel hastaneye gidiyorum canım ama çalıştığım için vakit bulamadım henüz fiyat sormak için ne kadar fiyatları
Bana doktorum dediki eger hastaligi ciksa alidirirmisiniz bende hayir dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi. Ben yaptirmayacagim. Böyle düsünen sirf benmiyim? Sasirdim dogrusu

Kızlar ikili testleri özel de mi yaptırıyorsunuz ben henüz araştırmadım
Ben özele gidiyorum ikili testi de aynı yerde yaptıracağım fiyat sormadım gidince öğrenirim artık zaten kan vermeyi düşünmüyorum ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıksın yeter.

Ben de öyle düşünüyorum canım,Rabbime emanet yavrularimiz,rabbim dusundurmesin aldırmayı insallah.ense kalınlığı ve burun kemiği varsa inş.gerek yoktur.ikinci oğlumda riskli cikmisti gitmediğim doktor kalmadı,insan sırf içini rahat ettirmek icin doktor doktor geziyor,boş yere stres yaratıyor insanda.9 ayı heder etmeye değmez.

ne yaptirmistinda riskli cikti? Hangi testi? Kan aliyorlarmis galiba ondanda belli oluyormus. Bu ücüncüydü degilmi senin? Oglun normal saglikli dogdumu? Iste diyorum ya süphe oluyo 9 ay boyunca cekiyorsun bu sefer. ALLAH vermesin

zaten ense ve burunu ölcmeleriyle cikmiyormu hastgaligin olup olmadigi?

ne yaptirmistinda riskli cikti? Hangi testi? Kan aliyorlarmis galiba ondanda belli oluyormus. Bu ücüncüydü degilmi senin? Oglun normal saglikli dogdumu? Iste diyorum ya süphe oluyo 9 ay boyunca cekiyorsun bu sefer. ALLAH vermesin
Doktorum bana 3 li test yaptıralım kayitlara geçmem lazım demişti,ensesi ve burun kemiği normal olmasına rağmen.kan tshlilinde çıkıyor canım sonuc.evet bu3.bebisim olcak insalalh canım.oglum maasalalh sağlıklı doğdu.
zaten ense ve burunu ölcmeleriyle cikmiyormu hastgaligin olup olmadigi?
Çıkıyor canım,bazı doktorlar sırf hastaneye para kazandırmak için yaptırıyorlar lütfen itibar etmeyin böyle şeylere.Özellikle 3 li testi ben çok arastirmistim.sadece istatiki sonuçlar veriyor .Mesela 30 yaşında 2.hamileligi olan birisinin bebeğinin down sendromu olma ihtimalini veriyor sonuç.

Ayrıca ayrıntılı ultrasonda bebeğin down sendromu olup olmadığı baya belli oluyor.oyle bebeklerin kalp odacık sayısı farklı oluyor normal bebeklerde.parmak bogumlari daha eksik oluyor,burun kemiği oluşmuyor sadece kıkırdak oluyor gibi şeyler aklımda kalan.ha en önemlisi de 3 li testte fln normal çıkıp doğunca down sendromu olan çok bebek varmış.yavrularimix Allah'a emanet inş.

Ben de bebegimden vazgecmem Allahtan gelen basimin ustundedir. Prosudur geregi yaptiricam yinede.

yuh benim ilk cocugum ben 30 olcam dogmadan bebegim. Bende risk yüksekmi simdi. Benim bildigim 35 yasindan yukarisi yüksek risk.

Annem kardesime hamileliginde hep ozellere gittik 29 yasindaydi o zaman. Testler hep kotu cikti. Doktorlarin demedigi kalmadi kardesim dogdu suan 12 yasinda ve sapasaglam hic birseyi yok allaha sukurler olsun. Testler %100 down var yada yok demiyor sadece risk oranini soyluyor. Ozeller cok fazla test vs ile para somuruyor sadece.

Ben doktora sordum risk durumum nedir diye daha testi yaptirmadan kac yasindasin dedi 23 un sonlarindayim dedim yahu dedi evinize gidin risk var mi diye soruyosunuz diyo daha dun dogmussunuz dedi ahaha doktorum muhtesem bi insan gercekten

Ben doktora sordum risk durumum nedir diye daha testi yaptirmadan kac yasindasin dedi 23 un sonlarindayim dedim yahu dedi evinize gidin risk var mi diye soruyosunuz diyo daha dun dogmussunuz dedi ahaha doktorum muhtesem bi insan gercekten
snein yasin kücükmüs benim 30 valla riskli olabilir bende

Kızlar bende en başından beri düşünmüyordum testleri ama doktorum kötü bişey çıkarsa Allah korusun daha teşekküllü bir hastaneye yönlendiririz seni dedi yaptırmanı öneririm dedi benimde fikrim değişti yaptıracağım tabii sizinle aynı düşüncedeyim Allah korusun asla aldırmam

Bayanlar 14. haftamda randevum var haftaya o haftalarda ne gibi seylere bakiyorlar misal ense kalinligini vs. down sendromu olup olmadigi icin baska ne gibi seylere bakiyorlar bu haftada? Ben doktoruma bi soruyumda yapsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…