Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Sevebi Yumurta kalitesizligi olup hamile kalan arkadas varmi
Canım benım çikolata kıstım var ve bu hastalıkta da yine yumurta kalitesini bozuyor iki kere hamile kaldım devam etmedi bu ikinci tüp bebek denemem daha transfer olmadım ama bundan önce ki tüp bebekte yumurtalar kalitesiz çıkmıştı

Arkadaşlar bugün transfer dahil 8.günüm bugün lekelenme yaşadım biraz doktor pruloton deport vurdurmamı istedi böyle bişey yaşayan var mı

Arkadaşlar bugün transfer dahil 8.günüm bugün lekelenme yaşadım biraz doktor pruloton deport vurdurmamı istedi böyle bişey yaşayan var mı
Canım ben daha transfer olmadım ama lekelenme yaşayan varmış yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inş canım ayaklarını uzat dinlen biraz geçmiş olsun

Kızlar estrofem ve climara bant kullanıp bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim

kızlar merhaba bende başlıyorum umarım ocak ortası gibi en geç nasip olursa.
sormak istediklerim
progestan iğne ne zaman başlanıyor vurulmaya? acısı çok olur diyorlar. şu an uzun protokol gonopeptly var onu vuruyorum ve adet olunca başlıyorum inşallah tedaviye. yapacak bişey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…