- Konu Sahibi casperayse
-
İnşallah hep birlikteHayirli olsun canim ins güzel sonuçlanır
Canım benım çikolata kıstım var ve bu hastalıkta da yine yumurta kalitesini bozuyor iki kere hamile kaldım devam etmedi bu ikinci tüp bebek denemem daha transfer olmadım ama bundan önce ki tüp bebekte yumurtalar kalitesiz çıkmıştıSevebi Yumurta kalitesizligi olup hamile kalan arkadas varmi
Insallah canimYok canim ins yaşamazsın kendini ferah tut yumurta toplama anestezi altında oluyor zaten sadece ilaçlara alerjin varsa onları demeyi kesinlikle unutma
Insallah canimYok canim ins yaşamazsın kendini ferah tut yumurta toplama anestezi altında oluyor zaten sadece ilaçlara alerjin varsa onları demeyi kesinlikle unutma
Canım ben daha transfer olmadım ama lekelenme yaşayan varmış yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inş canım ayaklarını uzat dinlen biraz geçmiş olsunArkadaşlar bugün transfer dahil 8.günüm bugün lekelenme yaşadım biraz doktor pruloton deport vurdurmamı istedi böyle bişey yaşayan var mı
İnşallah canım yerleşmedir sağolasınCanım ben daha transfer olmadım ama lekelenme yaşayan varmış yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inş canım ayaklarını uzat dinlen biraz geçmiş olsun
Rica ederim canım içim rahat etmezse bir yarın doktora git baktır canımİnşallah canım yerleşmedir sağolasın
Telefonla görüştük iğne alıp vurdurmamı söyledi vurdurdum bakalım hayırlısıyla pozitifi görürüm inşallahRica ederim canım içim rahat etmezse bir yarın doktora git baktır canım
İnş canım çok geçmiş olsunTelefonla görüştük iğne alıp vurdurmamı söyledi vurdurdum bakalım hayırlısıyla pozitifi görürüm inşallah
Canım ben estrofem kullandım transfer öncesi sende sanırım transfer olmadın daha bende yapmadı bel ağrısıKızlar estrofem ve climara bant kullanıp bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Evet canım transfer öncesi verdi valla bende çok bel ağrısı oldu ama bir anda başlayınca ben haplara bağladımCanım ben estrofem kullandım transfer öncesi sende sanırım transfer olmadın daha bende yapmadı bel ağrısı
Kaçıncı gün embriyosu seninki. Ve transferin kaçıncı günündesinArkadaşlar bugün transfer dahil 8.günüm bugün lekelenme yaşadım biraz doktor pruloton deport vurdurmamı istedi böyle bişey yaşayan var mı
Pardon kaçıncı gün olduğunu zaten yazmıştınKaçıncı gün embriyosu seninki. Ve transferin kaçıncı günündesin
Canim Merhaba nasilsin transferin gerçekleşti mi merak ettim seniEvet canım transfer öncesi verdi valla bende çok bel ağrısı oldu ama bir anda başlayınca ben haplara bağladım
Tesekkur ederim bugun doktora gittim 3 ocak olarak transfer tarihi verdi fakat hic kan testi felan istemedi progesteron gibi hic bakmadı anlamadimCanim Merhaba nasilsin transferin gerçekleşti mi merak ettim seni
Senin transferin oldu galibaCanim Merhaba nasilsin transferin gerçekleşti mi merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?