- 22 Aralık 2010
- 9.000
- 421
- 363
- Konu Sahibi casperayse
-
Çok üzgünüm canım ağladım konuş konuşa kendimle yapacak birşey yok nasibten öteye köy yok bir kızım var ona sarılıyorumÜzülme lütfen..bakalım inşaalah birgün nasip olacak bize de
Hakkinda hayirlisi canim ins bir dahakine olur uzulme de diyemiyorum eminim ki ben de cok uzulurdum keske elimizden daha fazlasi gelse tutmaları icin1,73 canım nasibimde yokmuş
Hakkında hayırlısı canim Allah daha fazla bekletmez ins bizleriBen de dün akşam yaptım 2.40
Keşke canım ama yapacak birşey yok boşluktayım zaten zor ikna ettim eşimi daha tedavi konuşması yok evde duymak istemiyorHakkinda hayirlisi canim ins bir dahakine olur uzulme de diyemiyorum eminim ki ben de cok uzulurdum keske elimizden daha fazlasi gelse tutmaları icin
Canim biraz ara ver esinde zaman geçtikçe sana hak verecektir o zaman bir daha başlarsınız tedaviye insKeşke canım ama yapacak birşey yok boşluktayım zaten zor ikna ettim eşimi daha tedavi konuşması yok evde duymak istemiyor
Valla canim galiba 5 ile 6 bin arasi olmaliraporsuz tüp bebek ilaçları ne kdr tutuyor alan var mı
Canim hayirli olsun cok guzel cikmis kan ver istersenKızlar transfer in 8. Günü 3.gün embriyosu dayamayip akşam saatlerinde ilk idrarla bile değil test yaptım
Yarın. Vereceğim canım bugünde böyle çıktıCanim hayirli olsun cok guzel cikmis kan ver istersen
Canım inş bebeğin seninledir ve seninle kalırKızlar transfer in 8. Günü 3.gün embriyosu dayamayip akşam saatlerinde ilk idrarla bile değil test yaptım
Amin canım inşallahCanım inş bebeğin seninledir ve seninle kalırnerede yaptırdın tüp bebeği bilgi verebilir misin rica etsem?
Canim hayirli olsun benim de 2 tane dondurulmuş 3.gun embriyom var transfer icin ilaçlara basladim seninki taze miydiYarın. Vereceğim canım bugünde böyle çıktı
Taze oldu canımCanim hayirli olsun benim de 2 tane dondurulmuş 3.gun embriyom var transfer icin ilaçlara basladim seninki taze miydi
Ovitrelle iğnenin etkisi geçmiştir herhalde simdiye kadar o zamanTaze oldu canım
Geçti canım 15 gün oldu iğne olalı yok estrofem kullanmıyorumOvitrelle iğnenin etkisi geçmiştir herhalde simdiye kadar o zaman
Çünkü dune gore daha koyulasmis test ins her şey sağlıklı ilerler estrofem kullaniyor musunuz
O zaman ignenin etkisi kalmamistir canimGeçti canım 15 gün oldu iğne olalı yok estrofem kullanmıyorum
Yok ben coraspirin oksapar iğne progestan ve folik asit kullanıyorum şuanO zaman ignenin etkisi kalmamistir canim
Bana estrofem verdi de doktor gunde 3 tane içiyorum transfer icin sana hic vermedi mi
Anladim canim tesekkurlerYok ben coraspirin oksapar iğne progestan ve folik asit kullanıyorum şuan
Bana da direk tüp dedi doktorum canım ama tüp bebek merkezi bulunduğum yerde yeni açıldı embriyolog İstanbuldan gelmiş ama merkez daha yeni olduğu için hiçbir bilgi yok iyi yada kötü diye ne kadar güvenebilir bilmiyorum. Senin msjını okuyunca umut oldu bana çünkü biliyorum sende çok uğraşmıştın Msjlarından hatırlıyorumAmin canım inşallah❤ Erzurum araştırma hastanesi nde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?