Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

oncelikle gecmis olsun canim...bende yarin yumurta toplanacak heyecan dorukta:) insallah bebegin seninledir:) bak 6 gun gecmis bile 6 gun kaldi test yaptirmana.. insallah hayirlisi neyse o olsun Nerede oturuyosun? Gercekten bu surecte doktor cok onemli.. ama sunu diyorum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah’a kaldi.. verirse o verir..

Canim ilk once hastaligin icin cok geçmis olsun insallah güzel sonuçlar alırsın oksapar degil de clexan kullandim ama ikisi de kan sulandirici iğneler
Ne yonden sormuştum eğer yakiyor ve morartiyor mu diye soruyorsan evet maalesef oyle yapiyor

Canim sana da simdiden geçmis olsun ins guzel yumurtalar toplanir ohss riskin var mi

Kizlar merhaba tup bebek asamasindayim tedaviye adetin hangi gunu baslanmasi gerekiyo? Pazartesi adet olmam gerekiyodu 3. Gun olarak carsamba gidicektim hastaneye ama bugun oldum 3. Gunde pazara geliyo 4. Gun gidicem haliyle blkan falan alip baslarmi ignelere tedaviye yardimci olursaniz cok sevinirim hesaplarim sasti hep erken olunca

Sizinle aynı tarihte başlamışız tedaviye :) Ben ilk 30 ekim'de başladım tedaviye tek foliküldü. opu'da boş çıktı Kasım 25'te tekrar iğnelere başladım. Bu sefer Klomen de kullandım. Bugün opu oldum bu sefer iyi çıktı yumurta ama yarını çıkarması gerekiyormuş. Sonrasında 3. gün donduracaklar. 5 gün ara verdik. Görünen 3 tane daha var onlar kalırsa eğer bu sefer onları uyarıp büyütecekler. Bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun. Maddi manevi ve fiziksel olarak da zor bi süreç

Ovulasyon testiyle hamile olup olmadiginiza baktınız mı hic gebelik testine gore daha doğru çıktığını yazmışlar ama emin olamadim

Teşekkürler canım Allah seninde yardimcin olsun insaallah cok guzel gecer Aynen yariladik cok sukur insaallah benimledirler.
Konya dayim canim sen nerdesin

Teşekkürler aminn amin canim hepimiz de insaallah aynen onun icin sormustum normal demekki

oncelikle guzel yumurtalarinin olmasina cok sevindim İnsallah saglikla gelisirler ve mukkemmel embriyolarin olusur:) bu benim ilk tedavim cocuk icinde 2.5-3 yildir ugrasiyoruz insallah hayirlisi olsun hakkimizda... gercekten maddi manevi cok yorucu bir surec.. ozellikle son gonalfler cok acidi her kontrolde kan verirken gittikce acimaya basladi... Hergun hastaneye gitmek ve o catala yatmak bile cok yorucu bir surec.. ama soyle dusunuyorum.. cok sukur bu guzel birsey icin mucadele ediyosun ya ciddi bi hastaligin olsaydi ve bu yuzden hastaneye gitmek zorunda kalsaydin? Cok sukur sagligin yerinde bi sekilde maddi imkani sagladin bu tedaviyi en guzel yerde yapabiliyorsun.. sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Allah’a kaldi.. sonucta veren de o alan da o..diye kebdimi pozitif tutuyorum.. normalde baska kadinlar icin hamile kalmak neredeyse wc ye gitmek kadar kolayken biz bunca sikintilari yaisyoruz.. bunu yasamamiz icin bir sebep var demekki.. o sebebi verene de sukurler olsun.. velhasilkelam yarin opu var ve cok heyecanliyimkorku degil sadece heyecan var.. gunlerdir karnimda buyuttugum yumoslar kocaman oldu ve alinma vakti Allah izin verirse Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli haberler almak dilegiyle

Teşekkürler canım Allah seninde yardimcin olsun insaallah cok guzel gecer ❤ Aynen yariladik cok sukur insaallah benimledirler.
Konya dayim canim sen nerdesin

hayirli habelerini verirsin insallah canim Bu zamanlwri stresten uzakta neseli bi sekilde gecirmeye calis.. yuruyus yapabilirsin mesela.. kitap fln oku seviyosan dizi izle:) kafandan o mesguliyeti cikart ve tabiki bol bol dua et HAngi tup bebek hikayesini okuduysam hepsinde kafamdan attim dusunmedim mesgul oldum ama yasaklarada dikkat ettim demis.. bence poztif olalim hersey Guzel olacak Allahin izniyle..

merhabalar bende 4 aralıkta şahin zeteroğlu ile tüp bebek tedavisine başladım ilk denememiz şuan da daha iğnelerimi vurunuyorum cok heyecan ve stres var. ilk denemeye rağmen yıpranmış ve yorgun hissediyorum kendi mi inşallah bekleyen herkes iyi sonuç alır rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın çok zormuş

Çok güzel bir düşünce tarzınız var. Gerçekten de öyle. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ve iyi bir şey için uğraşıyoruz. Gerisi Allah'ın takdiri. Nasipte varsa olur.
Size opu için iyi dileklerimi gönderiyorum. çabucak atlatın yumurtalarınız güzelce toplansın. Gelişmelerinizi bekliyoruz umutla.
Beni bugün aradılar dün toplanan tek yumurtam döllenmiş. :) Bakalım 3. günü görebilecek mi.
Allah herkese güç kuvvet versin. İğneler zaten eziyet ama onları da geçtim gerçekten her gün vajinal muayene olmaktan aşırı sıkıldım.

insallah Cok tesekkur ederim:) ya ohss riskini nasil anlicaz en cok ondan korkuyorun zaten insallah basima gelmez.. doktor genel olarak boyle birsey olabilecegjnden bahsetti ama bizzat sende olabilir demedi..
Canim simdi anlaşılmaz toplandıktan sonra anlasiliyor iste karında sivi birikmesi oluyor halsizlik mide bulantisi ve karin sisligi ben 4 gun serum.yedim canim bir hafta da ancak geçti ama zordu ins sende olmaz canim herkeste olacak diye bisey yok.ama boyle belirtiler hissedersen hemen doktoruna git bu onemli

Insallah 3. Gunu de gecer 5 güne gelir o stresi biliyorum cok zor imtihan belki daha zor imtihanlar da var elbet ama ne bileyim bu da çok farkli Allah isteyen herkese nasip etsin insallah içinde bizlere de

Canim ins gorur guzel dusun benim de 10 yumurtadan 5 i dollenmisti ama ikisi 3.gun donduruldu canim digerleri devam etmedi ilk tedavimde ise yumurtalar kalitesiz çıktı 2.gun durmuslardi gelişimleri
O yuzden canim her sey kader kısmet bundan once iki kere hamile.kaldim hem de asilama ile ama devam.etmedi
Allahım inşallah bize de guzel duygular yasattirir

Ben de 2 aralıkta transfer oldum ama dün ovulasyon testi yaptim silik cikti zaten herkesde silik çıkarmış köyü kirmizi olunca hamilelik belirtisiymiş çoğu kişi adetinden bir hafta once bu testle hamileliğini ogrenmis cok moralim bozuldu ( bütün umurlarım yerle bir oldu

amin inşallah. Benim de ilk denemede boş çıktı. Bunun döllenmesi bile bizi aşırı sevindirdi. Gelen 3 tane daha var ama devam eder etmez zaman göstericek. Haftaya çarşamba yeniden maraton başlıyor. Herkes için hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Siz şimdi yine tedavi oluyor musunuz?

Test için biraz erken değil mi? Eğer 5. Gün embriyosu ise bile transferin test günün 12-13 aralık olmalı. Lütfen stres olma kan testi gününü sabırla bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…