- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.401
Peki bunu nasılı anlıyorlar test le mi ya da başka birşey le miEğer bagisikliksa sebebi bağışıklık sisteminiz çok fazla iyi durumda olduğunda bazen bebeği vcüt kabullenmeyebiliyorr..savunmaya geçiyor buda tutunmayı engelleyebilir yabancı bı cisim gbi itirebiliyor rahim..bizim bı yakinimizin başına gelmişti..sizinkinin sebebi bu olmayadabilir tabikitosbaga
Benim 2.denemem ve ikisi de hiçbir şekilde tutunamadı bana çok garip geliyor açıkçasıEğer bagisikliksa sebebi bağışıklık sisteminiz çok fazla iyi durumda olduğunda bazen bebeği vcüt kabullenmeyebiliyorr..savunmaya geçiyor buda tutunmayı engelleyebilir yabancı bı cisim gbi itirebiliyor rahim..bizim bı yakinimizin başına gelmişti..sizinkinin sebebi bu olmayadabilir tabikitosbaga
12.gün 109 çıkmıştı telefonda sordum değil dedi. Olsaydı ne güzel olurduİkiz olablir mi acaba canım
Bende oradan baktım aslında. Transfer gününü yazdım.Canım benim 5.günüm embriyosu benim,doktor dedi ki transfer olduğu gün şuanda gebeliginiz 13. Günü sayılıyooyani transfer tarihi baz alınıyor hatta blastokist tarihi yani transfer tarihini baz alıyorsunuz internette hesaplama araçlarına bakın tüp bebek transfer tarihine göre diye o şekilde doğru çıkıyor yani eğer gebelik olumlu olursa kalp atışını duymaya gitiigmizde neredeyse 1 aylık oluyor gebelik
Tansiyonuna bak. Bende arada düşüyordu.Bayanlar bisey sormak istiyorum transferden sonraki günlerde bayılacak gibi olanlar var mı ben böyle boncuk boncuk ter döktüm ayakta duramayacak gibi oldum uzandım hemen olanlar varmı boyle
Canım estrofem günde 3 kereCanım hangi ilaçları kullanıyorsun yazarmisin tek tek?? Rahimde miyom,cikollatakisti vs varmı polip? Bende var mesela..küçükte olsa..tüplerde sıkıntı yok dimi rahim filmine bakıldı mi eğer tutunmuyorsa bunların hepsi birer sebep olabiliyor malesf?? Nerede yaptırdın canm tüp bebeği,beslenmeme dikkat ettin mi transferden sonra? Bagisiklikla alakalı bana bı test yapılmadı ne olur ne olmaz mantığı ile ilaca başlattılar sanırım..hee kan değerlerinden biseylerle bakıldı ise bilememtosbaga
İlk denemenmiydi canim?Canım estrofem günde 3 kere
Prolutex iğne 2 kere. Folik asit 1kere ve d vitamini günde 10 damla
Koç üniversite hastanesinde yaptırıyorum
Kist veya miyom var dedi sanırım çok emin değilim ama çok önemli değil dedi rahim filmin temiz dedi
Normal beslendim kuruyemiş yemeye dikkat ettim yumurta falan
Valla bilemiyorum moralim sıfır
2. Canımİlk denemenmiydi canim?
Yapicak bişey yok canım el mecburOfffffff napcaz
Hayatım transferi de zaten normal siklusta, yerleşmenin olacağı tarihlerde yapıyorlar. Sen hiç kafanı bulandırma. Sat'ı baz alOtomatik hesapla yaptım 4+4 gözüküyor şuan
antikorlar sapıtıyo bazen. Embriyoyu düşman hücre olarak algılıyor. Vücuttan atıyoe. Ama bu her gebe kalamayanda var demek değil canım. Bizim dr'da veriyomuş gördüm. 5 gün kullanıyosun. Romatizma sedef ilacı aslındaBağışıklıktan sa benim bağışıklığım iyi mi kötü Mü anlayamadım
Dur bi bakayım hiç aklıma gelmedi tansiyon aletimde vardı aslında çok haklisinTansiyonuna bak. Bende arada düşüyordu.
Iyi yapmışsın valla kendini yiyeceğine git test yaptır dimi amaKızlar ben dayanamadım kan testi verdim. 99.61 çıktı ellerim titriyor bunu yazarken şuan
Amin inşallah canım. Hepimiz güzel haberler alalım artıkIyi yapmışsın valla kendini yiyeceğine git test yaptır dimi amatebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşaallah
Kaçıncı günündü? Ben hep karıştırıyorum bi güneş daha var. Umutsuz olan sen miydinAmin inşallah canım. Hepimiz güzel haberler alalım artık
Olsun canım sağlıklı olsunda 1 tane olsun12.gün 109 çıkmıştı telefonda sordum değil dedi. Olsaydı ne güzel olurduolsun. Ne gelirse Allah tan her şeye razıyım.
10.gün bugün eşimi zorla götürdüm. Yok csnım ben gayet umutluydumKaçıncı günündü? Ben hep karıştırıyorum bi güneş daha var. Umutsuz olan sen miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?