Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Peki bunu nasılı anlıyorlar test le mi ya da başka birşey le mi

Benim 2.denemem ve ikisi de hiçbir şekilde tutunamadı bana çok garip geliyor açıkçası

Canım hangi ilaçları kullanıyorsun yazarmisin tek tek?? Rahimde miyom,cikollatakisti vs varmı polip? Bende var mesela..küçükte olsa..tüplerde sıkıntı yok dimi rahim filmine bakıldı mi eğer tutunmuyorsa bunların hepsi birer sebep olabiliyor malesf?? Nerede yaptırdın canm tüp bebeği,beslenmeme dikkat ettin mi transferden sonra? Bagisiklikla alakalı bana bı test yapılmadı ne olur ne olmaz mantığı ile ilaca başlattılar sanırım..hee kan değerlerinden biseylerle bakıldı ise bilemem tosbaga

Bende oradan baktım aslında. Transfer gününü yazdım.

Canım estrofem günde 3 kere
Prolutex iğne 2 kere. Folik asit 1kere ve d vitamini günde 10 damla

Koç üniversite hastanesinde yaptırıyorum
Kist veya miyom var dedi sanırım çok emin değilim ama çok önemli değil dedi rahim filmin temiz dedi
Normal beslendim kuruyemiş yemeye dikkat ettim yumurta falan
Valla bilemiyorum moralim sıfır

İlk denemenmiydi canim?

Bağışıklıktan sa benim bağışıklığım iyi mi kötü Mü anlayamadım
antikorlar sapıtıyo bazen. Embriyoyu düşman hücre olarak algılıyor. Vücuttan atıyoe. Ama bu her gebe kalamayanda var demek değil canım. Bizim dr'da veriyomuş gördüm. 5 gün kullanıyosun. Romatizma sedef ilacı aslında belki senin dr'unda vermiştir. Adini hatirlayamadim. Bana versin dr sana söylerim. Bidaha ki transferinde kullanırsın inşaallah

Çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum bugün transfer sonrası 4. Günüm hiç belirtim yoktu hatta hala yok diyebilirim arada kasıklarımdaki ağrı dışında o da normalde de oluyor kistim olduğu için ancak bugün akşam ishal oldum çok kötü bulantıyla birlikte yarım saat kadar sonra geçti böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…