Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim var, sol tüpümün hemen önünde. Birde ortada bir yerde oluştu şu iki senenin içinde. Doktor yeri iyi ameliyata gerek yok dedi öyle başladım tüp bebeğe. bebeğe zararı yokmuş.

Bende oyle dusunuyorum canım hatta soyle bişey duymuştum biri hakkında dua edersen o kişininde melekleri sana dua edermiş Bende senın için edicem en son kontrolunde doktor rahım kalınlığın için ne dedı?
16 dedi dün. Senin kaç?

Nasil biseyler geliyor canim eline ftil ve ilac kullandığın icin adet olmazsin
Şöyle soyleyeyım canim burda sunu okumustum iste adet oluncagi zaman rahim asagıya iniyormus, eger gebelik varsa, elle muayene sonucunda ele bısey gelmiyormuş, bunuda ben fitil koyarken elime bir seyler geldi baya adetime 2 gun kaldı tahlilimede

Canım transfer olur gbi yaptılar sıkışık olmam gerekıyomuş su içtim sıkışınca amelyathneye aldılar bni 1 dakıkada doktor rahıme bişey bıraktı bu kadar
Arkadaşlar bunu neye göre yapıyorlar. Bir test sonucunda mı karar veriliyor? Her isteyene yaparlar mı?

Yerleşmedir, benimde o renkti. Allahım sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…