- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.001
Yok tam tutunma olmadı anlamına geliyor benimde 13 cıkmıştıkızlar en son transfer sonucum 7 çıkmıştı ben kimyasal gebelik mi yaşadım
Degerın ınsallah katlanır bir daha test yaptırdınmı canımkızlar en son transfer sonucum 7 çıkmıştı ben kimyasal gebelik mi yaşadım
yaptırmadım doktor değer çok düşük bu şekilde doğuma kadar devam etmez dedi o yüzden yapmadım .Degerın ınsallah katlanır bir daha test yaptırdınmı canım
Benim var, sol tüpümün hemen önünde. Birde ortada bir yerde oluştu şu iki senenin içinde. Doktor yeri iyi ameliyata gerek yok dedi öyle başladım tüp bebeğe. bebeğe zararı yokmuş.Kızlar selam bugün kontrolüm vardı. Adetin 7.günü rahim kalınlığı 4mm. estrofem 4 e çıkardı doktorum aynı zamanda bant verdi. Size şöyle bir sorum olacak myom tüp bebekte engel mi? benim rahim içerisinde iki adet myom var 2cmden küçük ikisi de.. engel teşkil etmediğini söyledi doktorum fakat size sormak istiyorum özellikle tüp bebekle hamile kalmış myomu olan arkadaşlarım var mı?
16 dedi dün. Senin kaç?Bende oyle dusunuyorum canım hatta soyle bişey duymuştum biri hakkında dua edersen o kişininde melekleri sana dua edermişBende senın için edicem en son kontrolunde doktor rahım kalınlığın için ne dedı?
Transfer esnasinda yapılabiliyorsa bu demek oluyorki mutlaka bacakakBence transferde ister çünkü transfer yapacağı sırada doktor şu rahim filmine bir daha bakayım dedi artık embriyoyu koyacağı yerimi ayarlıyor bilmiyorum ama gerekli birşey yani
Hakkında hayırlısı olsun canım, Dondurulmus embriyo vardı galiba senin ınsallah onda alırsın guzel haberlerıyaptırmadım doktor değer çok düşük bu şekilde doğuma kadar devam etmez dedi o yüzden yapmadım .
Kızlar benim soruma cevap verecek olan yokmuPozıtıf cıkanlar cevap verirse sevinirim ben fitil koyarken elime bir suru sey gelıo bu adet olacagım anlamına geliyor burada öyle bısey ler okumuştum
Nasil biseyler geliyor canim eline ftil ve ilac kullandığın icin adet olmazsinKızlar benim soruma cevap verecek olan yokmu
amin cümlemiz hayırlı haberler alalım inş. canımHakkında hayırlısı olsun canım, Dondurulmus embriyo vardı galiba senin ınsallah onda alırsın guzel haberlerı
Şöyle soyleyeyım canim burda sunu okumustum iste adet oluncagi zaman rahim asagıya iniyormus, eger gebelik varsa, elle muayene sonucunda ele bısey gelmiyormuş, bunuda ben fitil koyarken elime bir seyler geldi baya adetime 2 gun kaldı tahlilimedeNasil biseyler geliyor canim eline ftil ve ilac kullandığın icin adet olmazsin
Arkadaşlar bunu neye göre yapıyorlar. Bir test sonucunda mı karar veriliyor? Her isteyene yaparlar mı?Canım transfer olur gbi yaptılar sıkışık olmam gerekıyomuş su içtim sıkışınca amelyathneye aldılar bni 1 dakıkada doktor rahıme bişey bıraktı bu kadar
Ahahaha yok kız cok kararlıyım bu sefer no no yapmıcamSeni de göreceğiz
Bide arkadaşın üçüncü gün embriyosu iydu yawrum üzülmesin erkenden diye didimSeni de göreceğiz
2 ve daha fazla başarısız denemeden sonra yapılıyor diye yazmıştı burdaki arkadaşlar ben öyle hatırlıyorum amaArkadaşlar bunu neye göre yapıyorlar. Bir test sonucunda mı karar veriliyor? Her isteyene yaparlar mı?
Yerleşmedir, benimde o renkti. Allahım sağlık sıhhat versin.Kızlar günaydın sabahın bu saatinden. Benim 10. Günüm. Dün akşamdan beri bel ağrısı adet ağrısı bu sabahda koyu kahve lekelenme. Peçeteye geliyor. Kötü bir şey olmasa gerekyerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı? Bu nedir şimdi?
Aa ben her gittiğim eczanede buldum şansaPiyasa da oksapar yok neymiş corana tedavisinde de kullandığı için çabuk bitiyormuş
Bende senin gibiyim. Mesela Saat 11 de alacağız derlerse saat 10 da küçük suyu gidene kadar az az iç. Yetiyor o.Transferden çok korkuyorum kızlar ya ben çok çabuk sıkışıyorum idrarımı nasıl tutucam ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?