- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.981
Evet canım yarın bakalım hayırlısı olsunO hiç belli olmaz canımyarın sabah mı vereceksin
Aynen doğru canım hayrlısı. Heyecanla sonucunu bekliyorumCanım o işler hiç belli olmuyo ki. Belirtisi, hissi olup hamile olmayan oluyo, hiç belirti bişe olmadan hamile olan oluyoo.. ben heyecandan bişe hissedemiyorum şuan
Heyecanla bekliyorm canım inşallah güzel haberler alırızEvet canım yarın bakalım hayırlısı olsunTakdir Allah’ın biz elimizden geleni yaptık
Evet canım belirti aramaya cidden gerek yok hepsi ilaç danBende şu anda hiç bisey hissetmiyorum artık ilacın yan etkilerini de okudum ya o yüzden belirtilerede bakmıyorum açıkçası herşey var yan etkilerde belirti aramak doğru değil inşallah güzel sonuçlarla döneriz buraya benim haftaya çarşamba test günüm
İnsallah canımHeyecanla bekliyorm canım inşallah güzel haberler alırız
Amin inşallah canım Allah yolunu gözlediğimiz dualarımızı kabul etsin inşallahEvet canım belirti aramaya cidden gerek yok hepsi ilaç dano yüzden hayırlısı olsun hepimiz için
Belirti arama canım belirtisiz tutan cok var ki zaten belirtiler ilaçlardan bence. Doğal yolla hamıle kalanlar da 2 haftalıkken ya da 1 haftalıkkende bişey hissetmıyo kiGünaydın kızlar bugun nasıl durumlar benim hiç ağrım sızım belirtim yok bölede olunca insan korkuyor tutmuyo diye
Taze ol kalan kaliteli ise dondurMerhaba arkadaşlar kasım 24 te tüp bebek için Adana Acıbadem hastanesiyle görüşmeye gideceğim ve uygun görülürse hemen başlatılmasını isteyeceğim yaşım 23 ve erkek faktörlü olacak bende herhangi bir problem yok sadece aklımı karıştıran dondurup vücut dinlendirip mi işlem yaptırmak yoksa taze transfer mi olması hı şuan daha hiçbir şey belli değil ama tedaviye başlayınca strese girmeden şimdiden yol haritamı çizmek istiyorum. Ve ilk denememiz olacak yardımcı olur musunuz çok heyecanlıyım
Yasın guzeldi diye hatrlıyorum sperm faktorude yoksa mutlaka genetıgı normal embrıyonda olur. Bana bi doktor 30 yasında bir kadın senede 8 ay genetık olarak normal yumurtası olur dedı kalan 4 ay bozuk olur dedi o donemede denk gelme ihtimali olabılıyo o yuzden 2. 3. De tutturuyolar, yeterki tüp bebek tedavısı oldgmz ay genetıgı normal aya gelelım o zaman embrıyonun genetık yapısıda guzel oluyor. İnşallah tutsunda bitsin bu korkularımız artıkTek ona bakılmadı cnm hoca gerek gormedii oda inşallah bu seferki olur da olmazsa herseyi düşünmekte lazm zaten bahçeciye gidip embriyolarida genetiğe gonderticm
Bencede en mantıklısı canım cok guzel soylemişsin sadece belirti olarak yerleşme kanaması olabılır cunku o ilaçlardan olmaz sonucta ilaç kan cıkarmaz ilaç fakat o agrıları krampları ilaçlar yapabılır. Boşuna bence belirti aramakBende şu anda hiç bisey hissetmiyorum artık ilacın yan etkilerini de okudum ya o yüzden belirtilerede bakmıyorum açıkçası herşey var yan etkilerde belirti aramak doğru değil inşallah güzel sonuçlarla döneriz buraya benim haftaya çarşamba test günüm
Merhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?
Kendi içinde bölündü ikizimi oldu acaba canım bana da yüksek geldi
Yuksek ihtimal bölünmüştür embriyo ikiz olma yolunda olabilir
Mesajıma aynı yorumu yapan herkese teşekkürlerHayırlı olsun canımevet çok yüksekmiş belki bölünmüş ikiz olmuştur
Yerleşme kanamasını da ogrendigim kadarıyla kadınların 3te birii görebiliyormuş canım ne kadar düşünmesek o kadar iyi aslında sadece hareketlerimize dikkat edecez biraz daha yavaş ve sakin olmamız lazım ve ağır işlerden uzak duracaz ben amigurumi öğrenmeye sardım ☺Bencede en mantıklısı canım cok guzel soylemişsin sadece belirti olarak yerleşme kanaması olabılır cunku o ilaçlardan olmaz sonucta ilaç kan cıkarmaz ilaç fakat o agrıları krampları ilaçlar yapabılır. Boşuna bence belirti aramak
Aynen oyle herkesde olmuyo kanama ama gorsem oyle bi kan yerleşmemi diye dusunurum agrıları dusunmem.Yerleşme kanamasını da ogrendigim kadarıyla kadınların 3te birii görebiliyormuş canım ne kadar düşünmesek o kadar iyi aslında sadece hareketlerimize dikkat edecez biraz daha yavaş ve sakin olmamız lazım ve ağır işlerden uzak duracaz ben amigurumi öğrenmeye sardım ☺
Tabiki öle ağrıda olunca adet olcaz sanıyoz allah yardımcımız olsun piskoloji pek iyi olmuyoBelirti arama canım belirtisiz tutan cok var ki zaten belirtiler ilaçlardan bence. Doğal yolla hamıle kalanlar da 2 haftalıkken ya da 1 haftalıkkende bişey hissetmıyo ki
Ben ve cok fazla hareket te doğrumu 8 ezcane gezmissiniz,bzim şöyle tüp bebek merkeznin anlaşmalı olduğu eczane var ztn genç bı çocuk var merkezin orda sorumlu gbi duruyor..o getiriyor tüm ilaçları eşim başından beri sdece ordan alıyoruz üstelik indirimli fiyattanAynen canım artık eşim gitsin alsın ya bu neymiş böyle sinir oldum
Bende düşünürüm ama gelmeyenler için söylüyorum negatif düşünmesinler diye canım benim ❤Aynen oyle herkesde olmuyo kanama ama gorsem oyle bi kan yerleşmemi diye dusunurum agrıları dusunmem.
Aynen canim bende gelis fiyatiyla aldim teyzemdenKizlar bende 550 aldim eczaciyla pazarlik yapin direk liste fiyatindan almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?