Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende şu anda hiç bisey hissetmiyorum artık ilacın yan etkilerini de okudum ya o yüzden belirtilerede bakmıyorum açıkçası herşey var yan etkilerde belirti aramak doğru değil inşallah güzel sonuçlarla döneriz buraya benim haftaya çarşamba test günüm

Evet canım belirti aramaya cidden gerek yok hepsi ilaç dan o yüzden hayırlısı olsun hepimiz için

Günaydın kızlar bugun nasıl durumlar benim hiç ağrım sızım belirtim yok bölede olunca insan korkuyor tutmuyo diye
Belirti arama canım belirtisiz tutan cok var ki zaten belirtiler ilaçlardan bence. Doğal yolla hamıle kalanlar da 2 haftalıkken ya da 1 haftalıkkende bişey hissetmıyo ki

Taze ol kalan kaliteli ise dondur

Tek ona bakılmadı cnm hoca gerek gormedii oda inşallah bu seferki olur da olmazsa herseyi düşünmekte lazm zaten bahçeciye gidip embriyolarida genetiğe gonderticm
Yasın guzeldi diye hatrlıyorum sperm faktorude yoksa mutlaka genetıgı normal embrıyonda olur. Bana bi doktor 30 yasında bir kadın senede 8 ay genetık olarak normal yumurtası olur dedı kalan 4 ay bozuk olur dedi o donemede denk gelme ihtimali olabılıyo o yuzden 2. 3. De tutturuyolar, yeterki tüp bebek tedavısı oldgmz ay genetıgı normal aya gelelım o zaman embrıyonun genetık yapısıda guzel oluyor. İnşallah tutsunda bitsin bu korkularımız artık

Bencede en mantıklısı canım cok guzel soylemişsin sadece belirti olarak yerleşme kanaması olabılır cunku o ilaçlardan olmaz sonucta ilaç kan cıkarmaz ilaç fakat o agrıları krampları ilaçlar yapabılır. Boşuna bence belirti aramak

Merhaba ben 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum. Bugün 10.gün beta hcg kanda 789 çıktı. Çok yüksek değil mi?

Kendi içinde bölündü ikizimi oldu acaba canım bana da yüksek geldi

Yuksek ihtimal bölünmüştür embriyo ikiz olma yolunda olabilir

Hayırlı olsun canım evet çok yüksekmiş belki bölünmüş ikiz olmuştur
Mesajıma aynı yorumu yapan herkese teşekkürler Bugün hemşireme sonucu ilettim değerin çok güzel olduğunu söyledi ama illa ki ikiz olması şart değilmiş. Göreceğiz artık

Yerleşme kanamasını da ogrendigim kadarıyla kadınların 3te birii görebiliyormuş canım ne kadar düşünmesek o kadar iyi aslında sadece hareketlerimize dikkat edecez biraz daha yavaş ve sakin olmamız lazım ve ağır işlerden uzak duracaz ben amigurumi öğrenmeye sardım ☺

Aynen oyle herkesde olmuyo kanama ama gorsem oyle bi kan yerleşmemi diye dusunurum agrıları dusunmem.

Aynen canım artık eşim gitsin alsın ya bu neymiş böyle sinir oldum
Ben ve cok fazla hareket te doğrumu 8 ezcane gezmissiniz,bzim şöyle tüp bebek merkeznin anlaşmalı olduğu eczane var ztn genç bı çocuk var merkezin orda sorumlu gbi duruyor..o getiriyor tüm ilaçları eşim başından beri sdece ordan alıyoruz üstelik indirimli fiyattan

Aynen oyle herkesde olmuyo kanama ama gorsem oyle bi kan yerleşmemi diye dusunurum agrıları dusunmem.
Bende düşünürüm ama gelmeyenler için söylüyorum negatif düşünmesinler diye canım benim ❤ benim daha öyle bisey olmadi sadece bugün şeffaf bir alındım olmuş su gibi artık herşeyi normal karşılıyorum amaaaan başka şeylere dikkat vermeye çalışıyorum iyi düşünmeye gayret ediyorum

Pozıtıf cıkanlar cevap verirse sevinirim ben fitil koyarken elime bir suru sey gelıo bu adet olacagım anlamına geliyor burada öyle bısey ler okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…