Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar kedime kum almıştım onu taşıdım cok ağır bir şey değildi de biraz ağır yine bir şey olmamıştır dimi

İnan hiç bilinmiyorum onları gördüğüm zaman kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki bitaneyi bile yapamadım diye
Canım benim hiç öyle hissetme.. seninle alakası olan bişey değil ki.. allahtan geriye. Rabbim nasıl uygun görüyorsa onu yaşatıyo hepimize...elbet vakti geldiğinde hepimiz yaşıcaz.. benim bir tane oldu evladım şükürler olsun yatıp kalkıp her an duacıyım varlığına.. ama ben de çok bekledim çok istedim sonunda nasip oldu

Hayırlısıyla inşallah canım benim de perşembe olcak bana da bi heyecan bastı

Canım sen elinle muayene etmiş olmuyorsun ki fitil koyarken yani o kadar da içeri elini sokmuyorsun. O fitil parçaları akıntı karışımı bileydim bence. Ne renk ki gelen şey nasıl bişey tam olarak

Merhaba bende dün başladım iğnelere :) gonal f 450 mi 900 mü kullanıyorsunuz bir de fiyat olarak ne kadar acaba bilgi verir misniz
Bende cuma günü başladım. Gonal f 900 un bugün 5. Günü bende pocs var biraz gerginim açıkçası aranizda polistik over olup tek denemede pozitif sonuc alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…