- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.041
İnşallahCanım güzel haberlerini bekliyorumbelirti herkeste olmuyo, inşallah bebeğin seninledir
Merhabalar bende 31 ekimde opu işlemi oldum 2.adeti bekliyoruz 10 Aralık adet tarihim ilk tüp bebek denemem transfer işlemi için kaç günlük tedavi uygulanıyor acabahiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
140 çıkmış kan sonucumm kızlarCanım dualarım seninlekat kat artmıştır inşallah değerin
Hic belirtim yoktu canim ondan korkuyordum zaten bakalim iki katina çıkacakmıY
yaaa süper darısı basıma insallahbelirtin bar mıydııııı
Bence de embriyo biriktir öyle ara ver. Dr'un asistanı da toplatmıştı yumurtalarını. Bugün sordum ne alemdesin diye, emriyoları dondurduk. 1 2 sene sonra transfer yaptiricam dedi. Geç kalmamak için kenara koyalım dedi.Canım çok teşekkürleraslında ara vermek istiyorum ama yumurta rezervim de çok düşük böyle olunca ara da veremeyecek gibiyim. En azından biraz embriyo dondurup ara vermeyi planlıyorum. Aslında ilk transferim pozitif olmuştu ondan diğer transferlerin de hemen pozitif olacağını düşünmüştüm
Hau maşallah çifter çifter katlasın inşaallah. Sonu da başı gobi güzel olsun140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Yaaa cok güzell140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Ilk degerin kacti canim140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Canım aynı transfer olmustuk demı 9 kasım140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Gittim geldim bebeğim. Ilaç verdi 27'sinde kontrole çağırdı. Tahminen kontrolden 5 gün sonra transferini yaparız dedi. Evet burun farkıyla kasım ayını kaçırmış bulunuyorumkofi canim gittin mi doktora naptin
Oo maşallah hadi hayırlısı olsun aralıği seninle açarızGittim geldim bebeğim. Ilaç verdi 27'sinde kontrole çağırdı. Tahminen kontrolden 5 gün sonra transferini yaparız dedi. Evet burun farkıyla kasım ayını kaçırmış bulunuyorumsen de var mı gelme alametleri?
İki gün önce 20ydi. Bugün 140 ama farklı hastaneler, ilk gittigim hastane çok güven vermedi. Bugün transferin 8. GünüIlk degerin kacti canim
Yerlesmeden olur niye olmasın? Tutunma ayrı yerleşme ayrı. Kendine yuva yapmıştır, gelişirken kanatmıştır azıcıkYarın 7 gün olucak yerleşme olması imkansız gibi 5: gündü bide
Evet kuzum. Sen baktırıdın mıCanım aynı transfer olmustuk demı 9 kasım
Aralık ayında açılışı benimle yapicaz sanirsamOo maşallah hadi hayırlısı olsun aralıği seninle açarızkızz yok gelmedi vicdansız
Benim negatif canım
Ben de öyle biliyorum. Mesela benim bebeğin 9. Haftada kalbi durmuştu. Bunu rutin kontrolde öğrendim. Bi kaç gün önce durmuş. Ama ne kan geldi ne bişey.Canımsın umarım bebeklerimiz bizimledir peki şeyi biliyor musun canım adet olucak olsan bile ilaçlar engelliyor mus doğrumu acaba
Hakkında hayırlısı olsun inşaallahBenim negatif canım
Yok baktırmadım. Dün ıdrar yaptım negatıf cıktıEvet kuzum. Sen baktırıdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?