- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.961
transfer öncesinde bebeğini ve onunla geçecek güzel günlerini düşün . inş. sorun olmaz sana canımİnşallah öyle olur çünkü bi kaç gündür mesanemi boşaltsam da tam boşaltamamış gibi hissediyorum bu durum inşallah başıma bela olmaz
Tek ona bakılmadı cnm hoca gerek gormedii oda inşallah bu seferki olur da olmazsa herseyi düşünmekte lazm zaten bahçeciye gidip embriyolarida genetiğe gonderticmEmbrıyoların genetıgıne bakıldı mı canım? Bazen sperm ve yumurta bırleştgı zamanda genetık sorunlar olabılıyomuş
Ben de lutinus kullanıyorum canım. Eczanede olmuyo ama depodan getirtiyolar, 1 2 saat sonra gidip alıyoruz.8 tane eczane gezdim lutinus ilacı bulamadım valla yoruldum pes ettim eve geldim
Aynen canım artık eşim gitsin alsın ya bu neymiş böyle sinir oldumBen de lutinus kullanıyorum canım. Eczanede olmuyo ama depodan getirtiyolar, 1 2 saat sonra gidip alıyoruz.
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar la fön canımKizlar kan tahliline gidiyorum dua edin olurmu cok heyecanliyim
İnşAllah bi pozitif de senden alırız canımKızlar kan verdim az önce sonuç bekliyorum inşallah güzel artmıştırDualarınıza talibim
Evet canım malesef kan sulandırıcı bulmakta sıkıntı oluyor enox ya da hibor alabilriisnPiyasa da oksapar yok neymiş corana tedavisinde de kullandığı için çabuk bitiyormuş
Amin canım sağol inşallah sıraylaa veririz pozitif haberleriİnşAllah bi pozitif de senden alırız canım
Hepsi yok satıyormuş canım bu coranadan dolayı sanırım işte ama buldum yaniEvet canım malesef kan sulandırıcı bulmakta sıkıntı oluyor enox ya da hibor alabilriisn
Hayırlı güzel haberler alın inşallahKizlar kan tahliline gidiyorum dua edin olurmu cok heyecanliyim
Hamile gibi hissediyor musun canımAmin canım sağol inşallah sıraylaa veririz pozitif haberleri
Canım o işler hiç belli olmuyo ki. Belirtisi, hissi olup hamile olmayan oluyo, hiç belirti bişe olmadan hamile olan oluyoo.. ben heyecandan bişe hissedemiyorum şuanHamile gibi hissediyor musun canımben hiç bşey hissetmiyorum da test yapıp negatife o kadar alışmışım gibi şuan test yapsam dahi pozitif görecekmişim gibi hissetmiyorum
O hiç belli olmaz canımKızlar yarın test günüm bugün tüm ağrılarım,göğüs hassasiyetim hepsi geçtiOlmadı sanırım benim sanki öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?