- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.061
Belirtın varmıydı senınEvet kuzum. Sen baktırıdın mı
Ben perşembe yaptırcam bakalımKarın agrısı ve gögüs ağrısı var canım.
Öyle mi dersin gerçi burdan da baktım başka topiklere evet var olmuş yani ne biliyim bilmediğimiz işler farklı olan hersey korkutup stres. YaratıyorYerlesmeden olur niye olmasın? Tutunma ayrı yerleşme ayrı. Kendine yuva yapmıştır, gelişirken kanatmıştır azıcık
Getirtsinler depodan. Niye pes ediyosun hemen8 tane eczane gezdim lutinus ilacı bulamadım valla yoruldum pes ettim eve geldim
Ben de öyle biliyorum. Mesela benim bebeğin 9. Haftada kalbi durmuştu. Bunu rutin kontrolde öğrendim. Bi kaç gün önce durmuş. Ama ne kan geldi ne bişey.
Hafi hayirlisi olsun inslalahGittim geldim bebeğim. Ilaç verdi 27'sinde kontrole çağırdı. Tahminen kontrolden 5 gün sonra transferini yaparız dedi. Evet burun farkıyla kasım ayını kaçırmış bulunuyorumsen de var mı gelme alametleri?
Kahverengi zaten eski kandır. Taze kan gelirse sıkıntı.Öyle mi dersin gerçi burdan da baktım başka topiklere evet var olmuş yani ne biliyim bilmediğimiz işler farklı olan hersey korkutup stres. Yaratıyor
Amiiin hiç birimize yaşatmasınRabbim tekrarını göstermesin kuzum
Inşaallah kuşum. Sen ayın kaçında gidiceksin?Hafi hayirlisi olsun inslalah
Ayni ilaçlarımı verdiHafi hayirlisi olsun inslalah
20 sinde canim cuma gunuInşaallah kuşum. Sen ayın kaçında gidiceksin?
Yok yok kahve tonlarıydıKahverengi zaten eski kandır. Taze kan gelirse sıkıntı.
Alakası yok. Benim tutan tedavimde son günlerine doğru fitili itemiyodum bile. Sanki daralmış kurumuş gibiydi ama pozitif olmuştu.Kızlar benim soruma cevap verecek olan yokmu
Tebrik ederim nedense pozitif içime doğmuştu140 çıkmış kan sonucumm kızlar
O hiç sorun değilYok yok kahve tonlarıydı
Evet aynen orası daralmıs biseyler kapatmıs gibiAlakası yok. Benim tutan tedavimde son günlerine doğru fitili itemiyodum bile. Sanki daralmış kurumuş gibiydi ama pozitif olmuştu.
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?