- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 41
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.081
Hadi gözün aydı canım az evvel herkese dua ettim allahım kabul etsin hepimizi sevındırsın insallah140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Oyy maşallah canım kat kat artsın kendim almış gibi haberi sevindim rabbim kalbimi görüyoİki gün önce 20ydi. Bugün 140 ama farklı hastaneler, ilk gittigim hastane çok güven vermedi. Bugün transferin 8. Günü
Benim de öyleydi. Üşümenle bile alakalı olabilir. Daralır genişlerEvet aynen orası daralmıs biseyler kapatmıs gibi
Kimse depodan getirelim diye şık sunmadı bi yeri telefonla aradım istedim eşim getirir artıkGetirtsinler depodan. Niye pes ediyosun hemen
Evt canim benim adetimin 11.gunu bugunTam bir hafta var aramızda
YaaTebrik ederim nedense pozitif içime doğmuştusağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Amin canım çok sağol. İnşallah daha bisürü pozitifler okuyalım burdaHadi gözün aydı canım az evvel herkese dua ettim allahım kabul etsin hepimizi sevındırsın insallah
İnşallah sen de pozitifi gör de bizler de sevinelimOyy maşallah canım kat kat artsın kendim almış gibi haberi sevindim rabbim kalbimi görüyo
Ayy valla burda iste okuyunca biseylerBenim de öyleydi. Üşümenle bile alakalı olabilir. Daralır genişleroraları biliyorsun
Benimde geçen sefer daralmıştı. Tutmamıştı da. Demek ki gerçekten alakası yokmuş.Alakası yok. Benim tutan tedavimde son günlerine doğru fitili itemiyodum bile. Sanki daralmış kurumuş gibiydi ama pozitif olmuştu.
Dinlen canım bol bol ağlama ağlamak senin için daha kötü bir durumKızlar cumartesi kan vermiştim 19 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim 89 çıktı ultrason baktı doktor sonra eve geldim az bi kan vardı çok korktum ben ağlayıp duruyorum evde sonra hemşire de progestanı ikiye çıkar dedi
muayneden dolayı mı acabaKızlar cumartesi kan vermiştim 19 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim 89 çıktı ultrason baktı doktor sonra eve geldim az bi kan vardı çok korktum ben ağlayıp duruyorum evde sonra hemşire de progestanı ikiye çıkar dedi
Sağol kuzum inşallahİnşallah sen de pozitifi gör de bizler de sevinelimÇok sağol canım
Masallah canim ikiz mi acabaİki gün önce 20ydi. Bugün 140 ama farklı hastaneler, ilk gittigim hastane çok güven vermedi. Bugün transferin 8. Günü
Maşallah canım140 çıkmış kan sonucumm kızlar
allah tamamına erdirsin insallah sağlıkla sıhhatleHayırlısıyla inşallah canım benim de perşembe olcak bana da bi heyecan bastı
İlk hastanenin laboratuarına bile güvenmiyorum. Doktoruma 20 yi demedim 140 için iyi dedi.Masallah canim ikiz mi acaba
Farkli hastane olsa bile bu kadar oynarmi
Hadi hayirlisi doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?