- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.101
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahMaşallah canımsağlıkla ilerlesin inşallah
hastane laboratuarında da mı sıkıntılar oluyor bunu ilk defa duyuyorum . bu arada tebrik ederim hayırlısı olsun inş.İlk hastanenin laboratuarına bile güvenmiyorum. Doktoruma 20 yi demedim 140 için iyi dedi.
Teşekkür ederim amin hepimiz için hayırlısı..hastane laboratuarında da mı sıkıntılar oluyor bunu ilk defa duyuyorum . bu arada tebrik ederim hayırlısı olsun inş.
Amin canım inşallah hepimizinkiniiallah tamamına erdirsin insallah sağlıkla sıhhatle
Herkese merhaba. Ben bugun transfer oldum. Doktora oncesi yumurtanin kalitesini sordm netten arastirdim iyi orta vs yada 5aa 4bc neyse seyler okudum benimki nasil dedim hee iyi iyi senin yumurtlarin dedi o kadar :d yani bilemedim suan. 4.embriyosu. Neyse transfer oncesi 1 litreden fazla su icmeme ragmen yeterince dolmamis dediler sanirim hava verdiler. Doktor o an bucugu falan degisti hatta bununla goremicem ben falan diyerek. Doktor diger cubugu soktu ama israrla goremedi. Aslinda yeterince dolu mesanen cok su icmissin ama rahmin onde biraz o yuzden geride kaliyo vs bi seyler soyledi tabi yine stres heyecan idrar tutmaya calisma kafasindan hatirlamiylrum tam olarak soylediklerini.Bunu musait bi anda doktora arayip sorucam cunku rahim filmi vs cekinmistim ilk kez duyuyorum rahmin onde diye bi seyi. Neyse en sonunda embriyoyu yerlestirdiler ve sonda taktilar hic acili bi islem degil ve hatta cok rahatlatiyor odaya gitmeden. 1 saat yattim ve taburcu. Sureci yazmak istedim biri transfer surecini sormstu. 2.si smdi yapmam gereken dikkat etmem gereeknler sey var mi 3. Rahmim onde olmasi onemsencek bi durum mu acaba belki olmama sebebiydi bugune kdar. Cvplatan herkese tesekkurler simdiden. Doktorda israrla kalite soylemedi sogudum kendisinden simdi
[/QUOTEbende sordum da net bi cevap alamadım transferde sanırım olumlu yada olumsuz araştırıp etkilenmemiziistemiyorlar diye düşündüm rahmin önde olup olmamasıyla alakalı hiç bisey bilmiyorum transfer olduktan sonra sana güzel konuştular mi yani güleryüzle falan kötü düşünme olur mu Bu 12 gün bizim için çok önemli hele özellikle şu 3 gün daha bi önemli güzel düşün olumsuz hiç bisey düşünme ve keyfini çıkar anı hareketlerden kaçın dinlen sürekli yatmak zorunda değilsin seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol zihin olarak.. seni üzecek kişilerden uzak dur
bende sordum da net bi cevap alamadım transferde sanırım olumlu yada olumsuz araştırıp etkilenmemiziistemiyorlar diye düşündüm rahmin önde olup olmamasıyla alakalı hiç bisey bilmiyorum transfer olduktan sonra sana güzel konuştular mi yani güleryüzle falan kötü düşünme olur mu Bu 12 gün bizim için çok önemli hele özellikle şu 3 gün daha bi önemli güzel düşün olumsuz hiç bisey düşünme ve keyfini çıkar anı hareketlerden kaçın dinlen sürekli yatmak zorunda değilsin seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol zihin olarak.. seni üzecek kişilerden uzak durHerkese merhaba. Ben bugun transfer oldum. Doktora oncesi yumurtanin kalitesini sordm netten arastirdim iyi orta vs yada 5aa 4bc neyse seyler okudum benimki nasil dedim hee iyi iyi senin yumurtlarin dedi o kadar :d yani bilemedim suan. 4.embriyosu. Neyse transfer oncesi 1 litreden fazla su icmeme ragmen yeterince dolmamis dediler sanirim hava verdiler. Doktor o an bucugu falan degisti hatta bununla goremicem ben falan diyerek. Doktor diger cubugu soktu ama israrla goremedi. Aslinda yeterince dolu mesanen cok su icmissin ama rahmin onde biraz o yuzden geride kaliyo vs bi seyler soyledi tabi yine stres heyecan idrar tutmaya calisma kafasindan hatirlamiylrum tam olarak soylediklerini.Bunu musait bi anda doktora arayip sorucam cunku rahim filmi vs cekinmistim ilk kez duyuyorum rahmin onde diye bi seyi. Neyse en sonunda embriyoyu yerlestirdiler ve sonda taktilar hic acili bi islem degil ve hatta cok rahatlatiyor odaya gitmeden. 1 saat yattim ve taburcu. Sureci yazmak istedim biri transfer surecini sormstu. 2.si smdi yapmam gereken dikkat etmem gereeknler sey var mi 3. Rahmim onde olmasi onemsencek bi durum mu acaba belki olmama sebebiydi bugune kdar. Cvplatan herkese tesekkurler simdiden. Doktorda israrla kalite soylemedi sogudum kendisinden simdi
hastanenin embriyologları görüş öyle bir imkanın varsa onlar detaylı bilgi veriyorlar bildiğim kadarıylaHerkese merhaba. Ben bugun transfer oldum. Doktora oncesi yumurtanin kalitesini sordm netten arastirdim iyi orta vs yada 5aa 4bc neyse seyler okudum benimki nasil dedim hee iyi iyi senin yumurtlarin dedi o kadar :d yani bilemedim suan. 4.embriyosu. Neyse transfer oncesi 1 litreden fazla su icmeme ragmen yeterince dolmamis dediler sanirim hava verdiler. Doktor o an bucugu falan degisti hatta bununla goremicem ben falan diyerek. Doktor diger cubugu soktu ama israrla goremedi. Aslinda yeterince dolu mesanen cok su icmissin ama rahmin onde biraz o yuzden geride kaliyo vs bi seyler soyledi tabi yine stres heyecan idrar tutmaya calisma kafasindan hatirlamiylrum tam olarak soylediklerini.Bunu musait bi anda doktora arayip sorucam cunku rahim filmi vs cekinmistim ilk kez duyuyorum rahmin onde diye bi seyi. Neyse en sonunda embriyoyu yerlestirdiler ve sonda taktilar hic acili bi islem degil ve hatta cok rahatlatiyor odaya gitmeden. 1 saat yattim ve taburcu. Sureci yazmak istedim biri transfer surecini sormstu. 2.si smdi yapmam gereken dikkat etmem gereeknler sey var mi 3. Rahmim onde olmasi onemsencek bi durum mu acaba belki olmama sebebiydi bugune kdar. Cvplatan herkese tesekkurler simdiden. Doktorda israrla kalite soylemedi sogudum kendisinden simdi
Akşamları uyuduktan sonra oldu bana eşim üstümü açtığımı söyledi ben kolay kolay üstümü açmam kış vakti özellikleKızlar selam, transferden sonra 2. Ve 4. günümde inanılmaz bir ateş basması oldu bende ateşimi ölçtüm normaldi ama yanaklarım falan kıpkırmızı oldu bu şekilde bir yarım sa falan sürdü. Hiç bu tarz birşey yaşayan oldu mu?
Bende kesinlikle kolay üşüyen biriyimdir. Asla üzerime birşey alamadımAkşamları uyuduktan sonra oldu bana eşim üstümü açtığımı söyledi ben kolay kolay üstümü açmam kış vakti özellikle
Insallah pozitifi görürsün canım hep böyle gülsün yüzün inşallah hep olumlu olOlumlu konustu aslinda yuzde 70 ihtimal verdi ama cifr transfer yaptilar normalde tek diye konusmustuk. Son anda boyle karar aldik. O bile aslnda beni dusundurdu acaba kalitesi cok iyi degilde o yuzden mi 2 yaptilar diyorumnormalde cok rahat bi tipim gercekten ama bu konuda bilirsiniz insan pimpirikli oluyor. Umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz bu surecte ya cidden zormus. İlk denemede bile yoruldum kafa olarak
hastanenin embriyologları görüş öyle bir imkanın varsa onlar detaylı bilgi veriyorlar bildiğim kadarıyla
Insallah herşey güzel olur canım kendimizi dinlememek en doğrusu aslındaBende kesinlikle kolay üşüyen biriyimdir. Asla üzerime birşey alamadım
Donduracaklar canım zaten çözülürken de kaliteleri değişiyor o yüzden bence şu an ki durumun önemli olan ve embriyon isterse 3. Gun embriyosu olsun isterse 5. Gun önemli olan tutulmaları kaliteleri bile iyi olduğu halde tutunamayanlar var sen kalbini ferah tut olursa lutuftur olmasa da bir hayır vardır mutlaka ama şu anda senin olumsuz düşünmen sana zaten hiç bir fayda vermeyecek biliyorsun ve strese bağlı morale bağlı bizim tedavi surecimiz o yüzden hep güzel düşünmeye çalışSonra sordum odaya gelen kisiye. 3 tane dondurulmusm var imza almaya geldiler bende inatla kalitesini sordm. Kadinda bana suan belli degilki 2 gun sonra arayin beni ben size soyleyeyim dedi tam kelimeleri hatirlamiyorm ama bu tarz bi sey. Suan yazmiyo falam dedi yani anlamadim ;d valla doktordan memnunum diye birakmadim ama ins hastane falan iyidir icime suphe dusmesin yani
Çok teşekkür ederim kuzumO hiç sorun değil
Bence de embriyo biriktir öyle ara ver. Dr'un asistanı da toplatmıştı yumurtalarını. Bugün sordum ne alemdesin diye, emriyoları dondurduk. 1 2 sene sonra transfer yaptiricam dedi. Geç kalmamak için kenara koyalım dedi.
Canım çok üzüldümBenim negatif canım
sakıncası yoksa hangı merkeze gıttığini söyleyebılır mısın bu genelde detaylı bılgı verıyorlar dıye bılıyorumSonra sordum odaya gelen kisiye. 3 tane dondurulmusm var imza almaya geldiler bende inatla kalitesini sordm. Kadinda bana suan belli degilki 2 gun sonra arayin beni ben size soyleyeyim dedi tam kelimeleri hatirlamiyorm ama bu tarz bi sey. Suan yazmiyo falam dedi yani anlamadim ;d valla doktordan memnunum diye birakmadim ama ins hastane falan iyidir icime suphe dusmesin yani
Canım kan sulandirici bulmak sıkıntı olabiliyor. Eğer hamileligin boyunca kullanmak zorunda kalırsa mutlaka sana yakın bir eczane ile anlaş, her ay ordan al. Kafan rahat eder ugrasmazsinKimse depodan getirelim diye şık sunmadı bi yeri telefonla aradım istedim eşim getirir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?