- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.121
Öyle yapacağım canım inşallah bir kutu daha aldım şimdilikCanım kan sulandirici bulmak sıkıntı olabiliyor. Eğer hamileligin boyunca kullanmak zorunda kalırsa mutlaka sana yakın bir eczane ile anlaş, her ay ordan al. Kafan rahat eder ugrasmazsin
Canım kaçıncı gün embriyosu ve tek mi çift mi, belki erken yapmışsındırYok baktırmadım. Dün ıdrar yaptım negatıf cıktı
Haydi hayırlısı olsun canımGittim geldim bebeğim. Ilaç verdi 27'sinde kontrole çağırdı. Tahminen kontrolden 5 gün sonra transferini yaparız dedi. Evet burun farkıyla kasım ayını kaçırmış bulunuyorumsen de var mı gelme alametleri?
Ben sanki ince bir çizgi görüyorum canım ama yanlış yönlendirmek de istememEki Görüntüle 2722474
Çatlatma İğnemin 12. Günü testim böyle çıktı sizce var mıdır
Allah allah cok ilginçKimse depodan getirelim diye şık sunmadı bi yeri telefonla aradım istedim eşim getirir artık
Bişey kalmadi deseneEvt canim benim adetimin 11.gunu bugun
Inşaallah hakkımızda hayırlısı olsunHaydi hayırlısı olsun canımİnsallah güzel sonuçlarla dön
Ben de görüyorum. Kaç gün olsu transfer olalı?Eki Görüntüle 2722474
Var gibi geldi banaEki Görüntüle 2722474
Yok çizgi var silik zaten ama telefon da çok zor gözüküyor normal de silik çizgi olduğu belliBen sanki ince bir çizgi görüyorum canım ama yanlış yönlendirmek de istemem
Ben sadece klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 12. Gün testim buBen de görüyorum. Kaç gün olsu transfer olalı?
12. Gün İğnenin etkisi olabilir mi sizceVar gibi geldi bana
Ben de öyleŞimdi bu pozitif haberleri alınca transfer zamanım hemen gelsin istiyorumHepiniz sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah.
Niye ağlıyorsun artmış değerinKızlar cumartesi kan vermiştim 19 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim 89 çıktı ultrason baktı doktor sonra eve geldim az bi kan vardı çok korktum ben ağlayıp duruyorum evde sonra hemşire de progestanı ikiye çıkar dedi
İgne etkisini falan bılememde benim ilk transferimde tek cızgı cikmisti. Yoktu bısey cıkmamıs tı, bence sizde var inşallah Rabbım kucagımızı bos bırakmasın12. Gün İğnenin etkisi olabilir mi sizce
İnş vardır yarın testi tekrarlıcamİgne etkisini falan bılememde benim ilk transferimde tek cızgı cikmisti. Yoktu bısey cıkmamıs tı, bence sizde var inşallah Rabbım kucagımızı bos bırakmasın
Hmm tüp bebek için 12. Güne göre çok az çizgi dicektim. Ama senin normalmiş. Var gibi duruyor bence hayırlı olsunBen sadece klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 12. Gün testim bu
Bana da doktorum birara güvendiğin yer olsun demişti. Var ki böyle birşey ondan dedi.Teşekkür ederim amin hepimiz için hayırlısı..
ilk gittigim hastane bana hiç bi anlamda güven vermedi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?