Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim doktorumda embriyon çok iyi canım istersen transferden önce embriyoga sor dedi. Sormadım çünkü doktorumun iyi demesi bana yetti.

5aa 4bc falan blast sıfatları canım. Ondan bişey diyemez dr. Morula oluyor 4. Gün. Hadi geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşaallah sonda gerçekten hiç mi acımıyor

Aynn cnm 28 yasndym sperm sorunu fln da yok.dedigin digrudur ama diktr yonlendirmeyince ne yapim Şimdi dondurulmuş lar transfer olucak işte haftaya transfrm var artık çok geç genetiğe gönderilmesi ilaçlara basldm tedaviye basldm çünkü insalah bu tutar dua etmekten başka carem yok artik

5aa 4bc falan blast sıfatları canım. Ondan bişey diyemez dr. Morula oluyor 4. Gün. Hadi geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşaallah sonda gerçekten hiç mi acımıyor
4ab 2bb sence nasıl beşinci gün embriyosu sen sanırım anlıyosun sorayım dedim canım

Aaaa yarın benimde test günüm 5.gün embriyosu 2 tane ben korkumdan idrar testi yapamadım cok pis korkuyorum

Maşallah canım sağlıcakla kucağına al çok sevindim

maşallah canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin ♥

amin canım çok güzel haberler bunlar . tüm pozitif görenler sonuna kadar mutlu olun inş.amin .

Bende cuma günü başladım. Gonal f 900 un bugün 5. Günü bende pocs var biraz gerginim açıkçası aranizda polistik over olup tek denemede pozitif sonuc alan var mı
Bende polikistigim hafif duzey. 17 yumurta gelişti hepside olgun çıktı. Polikistik en yüksek pozitif alan grup diye biliyorum.

Ultrsonea gozuktumu daha çok küçük ama. 1000 li değerlerden sonra gozukuyormus ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…