- 6 Kasım 2020
- 2.124
- 2.416
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.141
Olumlu konustu aslinda yuzde 70 ihtimal verdi ama cifr transfer yaptilar normalde tek diye konusmustuk. Son anda boyle karar aldik. O bile aslnda beni dusundurdu acaba kalitesi cok iyi degilde o yuzden mi 2 yaptilar diyorumnormalde cok rahat bi tipim gercekten ama bu konuda bilirsiniz insan pimpirikli oluyor. Umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz bu surecte ya cidden zormus. İlk denemede bile yoruldum kafa olarak
Ama kan geldi biraz çok üzüldüm hemşire de progestanı ikiye çıkardı korktum bendeNiye ağlıyorsun artmış değerin
5aa 4bc falan blast sıfatları canım. Ondan bişey diyemez dr. Morula oluyor 4. Gün. Hadi geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşaallahHerkese merhaba. Ben bugun transfer oldum. Doktora oncesi yumurtanin kalitesini sordm netten arastirdim iyi orta vs yada 5aa 4bc neyse seyler okudum benimki nasil dedim hee iyi iyi senin yumurtlarin dedi o kadar :d yani bilemedim suan. 4.embriyosu. Neyse transfer oncesi 1 litreden fazla su icmeme ragmen yeterince dolmamis dediler sanirim hava verdiler. Doktor o an bucugu falan degisti hatta bununla goremicem ben falan diyerek. Doktor diger cubugu soktu ama israrla goremedi. Aslinda yeterince dolu mesanen cok su icmissin ama rahmin onde biraz o yuzden geride kaliyo vs bi seyler soyledi tabi yine stres heyecan idrar tutmaya calisma kafasindan hatirlamiylrum tam olarak soylediklerini.Bunu musait bi anda doktora arayip sorucam cunku rahim filmi vs cekinmistim ilk kez duyuyorum rahmin onde diye bi seyi. Neyse en sonunda embriyoyu yerlestirdiler ve sonda taktilar hic acili bi islem degil ve hatta cok rahatlatiyor odaya gitmeden. 1 saat yattim ve taburcu. Sureci yazmak istedim biri transfer surecini sormstu. 2.si smdi yapmam gereken dikkat etmem gereeknler sey var mi 3. Rahmim onde olmasi onemsencek bi durum mu acaba belki olmama sebebiydi bugune kdar. Cvplatan herkese tesekkurler simdiden. Doktorda israrla kalite soylemedi sogudum kendisinden simdi
Sor iğnesini oluyummu die belki daha etkili gelirAma kan geldi biraz çok üzüldüm hemşire de progestanı ikiye çıkardı korktum bende
Aynn cnm 28 yasndym sperm sorunu fln da yok.dedigin digrudur ama diktr yonlendirmeyince ne yapimYasın guzeldi diye hatrlıyorum sperm faktorude yoksa mutlaka genetıgı normal embrıyonda olur. Bana bi doktor 30 yasında bir kadın senede 8 ay genetık olarak normal yumurtası olur dedı kalan 4 ay bozuk olur dedi o donemede denk gelme ihtimali olabılıyo o yuzden 2. 3. De tutturuyolar, yeterki tüp bebek tedavısı oldgmz ay genetıgı normal aya gelelım o zaman embrıyonun genetık yapısıda guzel oluyor. İnşallah tutsunda bitsin bu korkularımız artık
Bebek var ya artık, garantilemek için arttırmıştırAma kan geldi biraz çok üzüldüm hemşire de progestanı ikiye çıkardı korktum bende
5aa 4bc falan blast sıfatları canım. Ondan bişey diyemez dr. Morula oluyor 4. Gün. Hadi geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşaallahsonda gerçekten hiç mi acımıyor
4ab 2bb sence nasıl beşinci gün embriyosu sen sanırım anlıyosun sorayım dedim canım5aa 4bc falan blast sıfatları canım. Ondan bişey diyemez dr. Morula oluyor 4. Gün. Hadi geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşaallahsonda gerçekten hiç mi acımıyor
Aaaa yarın benimde test günüm 5.gün embriyosu 2 tane ben korkumdan idrar testi yapamadım cok pis korkuyorumKızlar benim idrarda pozitif çıkıyor atmıştım sonucumu buraya. Yarın kan vereceğim dualarınızı bekliyorumBi de 5. Gün embriyosunun 12. Günde değeri aşağı yukarı kaç olması gerekir bilenler yazabilir mi lütfen
Benimde yarın. Test günümAaaa yarın benimde test günüm 5.gün embriyosu 2 tane ben korkumdan idrar testi yapamadım cok pis korkuyorum
Bende çok korkuyorumBenimde yarın. Test günüm
Maşallah canım sağlıcakla kucağına al çok sevindimArkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
maşallah canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin ♥Arkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
amin canım çok güzel haberler bunlar . tüm pozitif görenler sonuna kadar mutlu olun inş.amin .Arkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
Bende polikistigim hafif duzey. 17 yumurta gelişti hepside olgun çıktı. Polikistik en yüksek pozitif alan grup diye biliyorum.Bende cuma günü başladım. Gonal f 900 un bugün 5. Günü bende pocs var biraz gerginim açıkçası aranizda polistik over olup tek denemede pozitif sonuc alan var mı
Ultrsonea gozuktumu daha çok küçük ama. 1000 li değerlerden sonra gozukuyormus ultrasondaKızlar cumartesi kan vermiştim 19 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim 89 çıktı ultrason baktı doktor sonra eve geldim az bi kan vardı çok korktum ben ağlayıp duruyorum evde sonra hemşire de progestanı ikiye çıkar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?