- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.161
12. Güne kalmıyor canım bende ama bünyedir bilemem umutlandırmak istemiyorum ama bence var senin12. Gün İğnenin etkisi olabilir mi sizce
Ben açıkçası kalitelerini hiç sormadım acemilik mıdır nedir bilmem ilk defa yaptırınca böyle oluyor sanırım. Bana da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ayın 14 ü cumartesi günü. Ben gayet pozitiftim sanki normal bi kontrole gitmişim gibi. Hatta hemşire maşallah ne pozitifsin sen öyle demişti. Eve gelince strese girdim neden bilmem. 2 gündür gergindim. Bugün sakinledimderken şiddetli bir ağrı tekrar strese soktu beni. Annem sağolsun üşütmüşsündür korkma deyip üzerime battaniye örttü ağrı mağrı kalmadı. Demem o ki ister istemez strese giriyoruz. Ama bu sonucu değiştirmiyor boş yere sıkmayın kendinizi. Güzel sağlıklı mutlu haberler alırız hepimiz inşaAllahOlumlu konustu aslinda yuzde 70 ihtimal verdi ama cifr transfer yaptilar normalde tek diye konusmustuk. Son anda boyle karar aldik. O bile aslnda beni dusundurdu acaba kalitesi cok iyi degilde o yuzden mi 2 yaptilar diyorumnormalde cok rahat bi tipim gercekten ama bu konuda bilirsiniz insan pimpirikli oluyor. Umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz bu surecte ya cidden zormus. İlk denemede bile yoruldum kafa olarak
Cesaret verdin bana sağolHayir yani hiiccc hemde ve iyiki takti onu cok rahatlatti beni
Baştaki rakam blastın evresini dolayısıyla kütlesini gösteriyor. Ilk harf iç hücrelerin yapısı, ikinci harf dış hücrelerin yapısı. Ic bebek oluyor, dış plasenta. Cc olanlar için tutma olasılığı daha düşük dediler. Ama mesela 5aa ve 5bb arasında sadece yüzde 3'lük tutma farkı var. Yani a,b,c arasında uçurumlar da yok. Seninkiler de iyi görünüyor4ab 2bb sence nasıl beşinci gün embriyosu sen sanırım anlıyosun sorayım dedim canım
Aynen canım önceki 5aa 3bb di kimyasal oldu nasip teşekkür ederimBaştaki rakam blastın evresini dolayısıyla kütlesini gösteriyor. Ilk harf iç hücrelerin yapısı, ikinci harf dış hücrelerin yapısı. Ic bebek oluyor, dış plasenta. Cc olanlar için tutma olasılığı daha düşük dediler. Ama mesela 5aa ve 5bb arasında sadece yüzde 3'lük tutma farkı var. Yani a,b,c arasında uçurumlar da yok. Seninkiler de iyi görünüyorYüzdeler bahane Allah nasip ederse yüzde 50 tutar, Allah nasip etmezse yüzde 50 tutmaz ben olaya böyle bakıyorum.
Hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallahArkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini paylaşmayi nasip etsin RabbimSelamlar. Bebiklerimi aldım geldim bugün :)
Uzuun bir aradan sonra burdayım. Eşim azospermi, teste ile sperm buluyoruz. daha önceki denememizde 6 embriyomuz olmuştu. 2+2+2 3 seferde transfer oldum. Sadece biri tuttu ama 8 haftalıkken kaybettim. Şimdi 7 embriyomuz var. 2 tanesi ile kavuştuk :)
Oyalanmak güzel oluyordu burda, özlemişim :)
Sonuçta yaratma Allah'a mahsus. Herşeyin en iyisi mükemmeli de olsa, Allah ol demedikten sonra olmuyor. Bu sefer hepimiz icin sonuna kadar pozitifli günler görmek nasip olur inşaallah.Aynen canım önceki 5aa 3bb di kimyasal oldu nasip teşekkür ederim
Bugün 3. Gündü o zaman. 4 embriyoyu 5'e götürme kararı aldıklarına göre herşey yolunda demektirKızlar perşembe transferim olacak kesinleşti 4 tanesi devam ediomul ama 5 gün kritik gün dediler inş hepsi devam ederde hayırlı ile olur dua edin
İnş öyledir ya12. Güne kalmıyor canım bende ama bünyedir bilemem umutlandırmak istemiyorum ama bence var senin
Ben. Özel doktora gidiyorum. Anlaşmalı hastaneleri oluyor. Operasyonları hastanede yapıyor. Neyi merak ettin?kızlar istanbul avrupa yakasında olupta özel klinikte tedavi gören varmı . doktorun özel muaynenesi gibi
İnşallah canımSonuçta yaratma Allah'a mahsus. Herşeyin en iyisi mükemmeli de olsa, Allah ol demedikten sonra olmuyor. Bu sefer hepimiz icin sonuna kadar pozitifli günler görmek nasip olur inşaallah
Hayır onu da anlamadım zaten .. sadece bi kere geldi sonra da gelmedi acaba yerleşme miydi azıcık geldi bidaha gelemediUltrsonea gozuktumu daha çok küçük ama. 1000 li değerlerden sonra gozukuyormus ultrasonda
İlaç ne verdi kofi?Aç mı tok mu?Gittim geldim bebeğim. Ilaç verdi 27'sinde kontrole çağırdı. Tahminen kontrolden 5 gün sonra transferini yaparız dedi. Evet burun farkıyla kasım ayını kaçırmış bulunuyorumsen de var mı gelme alametleri?
Selamlar. Bebiklerimi aldım geldim bugün :)
Uzuun bir aradan sonra burdayım. Eşim azospermi, teste ile sperm buluyoruz. daha önceki denememizde 6 embriyomuz olmuştu. 2+2+2 3 seferde transfer oldum. Sadece biri tuttu ama 8 haftkaybettim. Şimdi 7 embriyomuz var. 2 tanesi kavuştuk :)
Oyalanmak güzel oluyordu burda, özlemişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?