Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Pozitifler belirtileriniz sormak istiyorum ama Ben negatif aşılamamda tüm belirtileri yaşamıştım bu Sefer umutlanmak istemiyorum. İnşallah sağlıkla doğar yavrularınız

Ben açıkçası kalitelerini hiç sormadım acemilik mıdır nedir bilmem ilk defa yaptırınca böyle oluyor sanırım. Bana da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ayın 14 ü cumartesi günü. Ben gayet pozitiftim sanki normal bi kontrole gitmişim gibi. Hatta hemşire maşallah ne pozitifsin sen öyle demişti. Eve gelince strese girdim neden bilmem. 2 gündür gergindim. Bugün sakinledimderken şiddetli bir ağrı tekrar strese soktu beni. Annem sağolsun üşütmüşsündür korkma deyip üzerime battaniye örttü ağrı mağrı kalmadı. Demem o ki ister istemez strese giriyoruz. Ama bu sonucu değiştirmiyor boş yere sıkmayın kendinizi. Güzel sağlıklı mutlu haberler alırız hepimiz inşaAllah

4ab 2bb sence nasıl beşinci gün embriyosu sen sanırım anlıyosun sorayım dedim canım
Baştaki rakam blastın evresini dolayısıyla kütlesini gösteriyor. Ilk harf iç hücrelerin yapısı, ikinci harf dış hücrelerin yapısı. Ic bebek oluyor, dış plasenta. Cc olanlar için tutma olasılığı daha düşük dediler. Ama mesela 5aa ve 5bb arasında sadece yüzde 3'lük tutma farkı var. Yani a,b,c arasında uçurumlar da yok. Seninkiler de iyi görünüyor Yüzdeler bahane Allah nasip ederse yüzde 50 tutar, Allah nasip etmezse yüzde 50 tutmaz ben olaya böyle bakıyorum.

Selamlar. Bebiklerimi aldım geldim bugün :)
Uzuun bir aradan sonra burdayım. Eşim azospermi, teste ile sperm buluyoruz. daha önceki denememizde 6 embriyomuz olmuştu. 2+2+2 3 seferde transfer oldum. Sadece biri tuttu ama 8 haftalıkken kaybettim. Şimdi 7 embriyomuz var. 2 tanesi ile kavuştuk :)

Oyalanmak güzel oluyordu burda, özlemişim :)

Aynen canım önceki 5aa 3bb di kimyasal oldu nasip teşekkür ederim

Hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallah

Hayırlı olsun. Güzel haberlerini paylaşmayi nasip etsin Rabbim

Aynen canım önceki 5aa 3bb di kimyasal oldu nasip teşekkür ederim
Sonuçta yaratma Allah'a mahsus. Herşeyin en iyisi mükemmeli de olsa, Allah ol demedikten sonra olmuyor. Bu sefer hepimiz icin sonuna kadar pozitifli günler görmek nasip olur inşaallah.

Kızlar perşembe transferim olacak kesinleşti 4 tanesi devam ediomul ama 5 gün kritik gün dediler inş hepsi devam ederde hayırlı ile olur dua edin
Bugün 3. Gündü o zaman. 4 embriyoyu 5'e götürme kararı aldıklarına göre herşey yolunda demektir yoksa riske atmazlardı.

Ayni gun transferimiz benm biraz karnimda agri var normal mi sizde de var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…