- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.181
Cok sevindim canim saglicakla kucagina alirsin insallahArkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
3.gün dediler evet inş canım hayırlısıBugün 3. Gündü o zaman. 4 embriyoyu 5'e götürme kararı aldıklarına göre herşey yolunda demektiryoksa riske atmazlardı.
Bulantı yapabilir, o yüzden tok karnına içmeni öneririm dediİlaç ne verdi kofi?Aç mı tok mu?
O çok heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş ya bana zaman geçmemişti3.gün dediler evet inş canım hayırlısı
İyi bakalım bana verdiği folik asitin içinde d vitamini de varmış o sebeple "bende zaten d vitamini eksikti iyi oldu" mantığıyla içiyorum :) Boşluğa düştüm ben sanki ya sürekli her gün iğne gün aşırı kontrol vs sonrasındaki bu sakinliği garipsedimBulantı yapabilir, o yüzden tok karnına içmeni öneririm dediestrofem coraspin. Vitamine de devam et dedi. Bana direkt folikasit vermedi. Ve ben bunu takdir ettim çünkü benim folikasit değerim normal. Malum fazlası da zarar. Decavit kullaniyorum multivitamin. Onun da içinde var tabii ama tek tüketilen kadar değil.
Folik asit değeri kaç olması gerekiyor acaba canım bende kullanıyordum bitti şimdi bıraktım. Mutlaka normal düzeydedir diye düşünüp yenisini almadım.Bulantı yapabilir, o yüzden tok karnına içmeni öneririm dediestrofem coraspin. Vitamine de devam et dedi. Bana direkt folikasit vermedi. Ve ben bunu takdir ettim çünkü benim folikasit değerim normal. Malum fazlası da zarar. Decavit kullaniyorum multivitamin. Onun da içinde var tabii ama tek tüketilen kadar değil.
Amin cümlemizinHayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızCok sevindim canim saglicakla kucagina alirsin insallah
Sen mi ben mi ☹ bugün hepten daral geldi artık. Ay başını bekle şimdi de .. sonra 12 gün say .. 8 de olabilirİyi bakalım bana verdiği folik asitin içinde d vitamini de varmış o sebeple "bende zaten d vitamini eksikti iyi oldu" mantığıyla içiyorum :) Boşluğa düştüm ben sanki ya sürekli her gün iğne gün aşırı kontrol vs sonrasındaki bu sakinliği garipsedim
Bilmiyorum kiFolik asit değeri kaç olması gerekiyor acaba canım bende kullanıyordum bitti şimdi bıraktım. Mutlaka normal düzeydedir diye düşünüp yenisini almadım.
Niçin yaramazlık yapıyorsun sen bakalım hm? NiçinBen bugun idarar testi yaptım negatif çıktı duramadım çatladım ya
İlkin heyecanı işte canım yaptım gitti boşver üzülmüyorum sevinmiyorum da olmuş olsaydı silikte olsa çıkardıNiçin yaramazlık yapıyorsun sen bakalım hm? Niçin
İnş canım perşembe 11 gibi gelin dedi ama çok sıkışık olmam gerekiyormu yoksa biraz olsam yeter mi bilginiz varmıO çok heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş ya bana zaman geçmemiştisen de güzel haberler alirsin inşaallah.
Kızlaarr 244 e çıkmış değerimm perşembe yine yapacağım
Yapmasaydın keşke ne kaldı ki pazaraBen bugun idarar testi yaptım negatif çıktı duramadım çatladım ya
Benim de dünden beri var şiddetli değil ama geçmedi depozitif arkadaşlar belirti olarak baş ağrısı olan var mı acaba acayip bi baş ağrısı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?