Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok sevindim canim saglicakla kucagina alirsin insallah

İlaç ne verdi kofi?Aç mı tok mu?
Bulantı yapabilir, o yüzden tok karnına içmeni öneririm dedi estrofem coraspin. Vitamine de devam et dedi. Bana direkt folikasit vermedi. Ve ben bunu takdir ettim çünkü benim folikasit değerim normal. Malum fazlası da zarar. Decavit kullaniyorum multivitamin. Onun da içinde var tabii ama tek tüketilen kadar değil.

İyi bakalım bana verdiği folik asitin içinde d vitamini de varmış o sebeple "bende zaten d vitamini eksikti iyi oldu" mantığıyla içiyorum :) Boşluğa düştüm ben sanki ya sürekli her gün iğne gün aşırı kontrol vs sonrasındaki bu sakinliği garipsedim

Folik asit değeri kaç olması gerekiyor acaba canım bende kullanıyordum bitti şimdi bıraktım. Mutlaka normal düzeydedir diye düşünüp yenisini almadım.

Sen mi ben mi ☹ bugün hepten daral geldi artık. Ay başını bekle şimdi de .. sonra 12 gün say .. 8 de olabilir

Folik asit değeri kaç olması gerekiyor acaba canım bende kullanıyordum bitti şimdi bıraktım. Mutlaka normal düzeydedir diye düşünüp yenisini almadım.
Bilmiyorum ki referans aralığında çıkmıştı o kaldı aklımda sadece

Yarın adetinin başlaması lazım. Yarin çarşamba. Cuma geldi hadisene hoooooo

Ayaklarım buz gibi vucudum sıcak yüzümde yanma hissi, baş agrısı ara ara, en onemlısı hıc halim yok ne olmuş olabılır bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…