- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.201
Olsun canım yaptım aldım boyumun ölçüsünüYapmasaydın keşke ne kaldı ki pazara
İlkin heyecanı işte canım yaptım gitti boşver üzülmüyorum sevinmiyorum da olmuş olsaydı silikte olsa çıkardı
Transfer gününü saymazsak 7 gün olduKaç gün oldu ki daha?
Valla bana 2 barsak su tam geliyor. Idrar kesesi 300 500 ml arası sıvı alıyor cünkü. Ama bazılarının yeterli görmemiş dr. Ben de bu grupta okudumİnş canım perşembe 11 gibi gelin dedi ama çok sıkışık olmam gerekiyormu yoksa biraz olsam yeter mi bilginiz varmı
Umutsuzluğa kapılmak yokOlsun canım yaptım aldım boyumun ölçüsünü
Yavrum erken daha. Benim 5. Gün embriyosu. Transfer hariç 8. Gün yada 9. Gün yaparım diyorum. Sabah mı yaptın?Transfer gününü saymazsak 7 gün oldu
Çılgın kız seni yaOlsun canım yaptım aldım boyumun ölçüsünü
Hayrlısı olsun canımUmutsuzluğa kapılmak yok
Canım yanlış hatırlamıyorsam 100-150 gibi bir değer çıkması iyi olur diyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar benim idrarda pozitif çıkıyor atmıştım sonucumu buraya. Yarın kan vereceğim dualarınızı bekliyorumBi de 5. Gün embriyosunun 12. Günde değeri aşağı yukarı kaç olması gerekir bilenler yazabilir mi lütfen
Yok valla saat 16.30 civarıydı eşim markete gitti yaptım bendeYavrum erken daha. Benim 5. Gün embriyosu. Transfer hariç 8. Gün yada 9. Gün yaparım diyorum. Sabah mı yaptın?
Sabah ilk gelen idrarda yapın diyorlar ama canımYok valla saat 16.30 civarıydı eşim markete gitti yaptım bende
Evet doğru canım öyle yapmak lazımSabah ilk gelen idrarda yapın diyorlar ama canım
Daha erken ama olumsuz düşünme olur mu ❤☺Evet doğru canım öyle yapmak lazım
Aynen benimde oyleBenim de dünden beri var şiddetli değil ama geçmedi de
Kofi sen listede varmısınBilmiyorum kireferans aralığında çıkmıştı o kaldı aklımda sadece
MasallahKızlaarr 244 e çıkmış değerimm perşembe yine yapacağım
Yok düşünmüyorum canım hayrlısı olsun diyorumDaha erken ama olumsuz düşünme olur mu ❤☺
Amin inşallah canım Rabbim hayırlı evlat nasıp etsinYok düşünmüyorum canım hayrlısı olsun diyorum
Amin canım cümlemize inşallahAmin inşallah canım Rabbim hayırlı evlat nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?