- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.221
Etkiisi geçmemiş olsaydı gebelikte silik çizgi çıkardı canım.Kızlar bi de ben taze transfer oldum biliyorsunuz. Opudan önce çatlatma iğnesi yaptım onun etkisi falan geçmiştir değil mi artık
Bunu hepten unutmuştum silik çıksada boşmuş benım içinEtkiisi geçmemiş olsaydı gebelikte silik çizgi çıkardı canım.
Yani iğnenin etkisinin geçmiş olduğunu anladın en azından bundan sonra yapacagin testte ikinci çizgi çıkarsa gebelik var dmektrBunu hepten unutmuştum silik çıksada boşmuş benım için
İğneyi yapalı bugun 13 gün olmuş canımYani iğnenin etkisinin geçmiş olduğunu anladın en azından bundan sonra yapacagin testte ikinci çizgi çıkarsa gebelik var dmektr
Ne tatlısın kofiiBebek var ya artık, garantilemek için arttırmıştır
Kizlar degerim 280.3 cikti iki gun sonra tekrar vercem tahlil ins iki katina cika
Çok iyi yaa gözünüz aydın. Kaçıncı günlerde tahlil yaptınız?140 çıkmış kan sonucumm kızlar
Aşırı duygulandım ağlayacağımHoşuma gitti paylaşayım dedim
10 kasım bizim aynı gün sanırım 23 ünde benim kan testimTransfer gününü saymazsak 7 gün oldu
Eevt canom 10 kasımda oldum transfer10 kasım bizim aynı gün sanırım 23 ünde benim kan testim
Saol canım teşekkür ederimValla bana 2 barsak su tam geliyor. Idrar kesesi 300 500 ml arası sıvı alıyor cünkü. Ama bazılarının yeterli görmemiş dr. Ben de bu grupta okudumrahimle alakalı galiba.
Belirtin varmı?kacıncı gün emb?tek mi çift mi?Benimde yarın. Test günüm
Çok iyi yaa gözünüz aydın. Kaçıncı günlerde tahlil yaptınız?
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlaarr 244 e çıkmış değerimm perşembe yine yapacağım
Gel buraya çekem kulağınıBen bugun idarar testi yaptım negatif çıktı duramadım çatladım ya
Arada olabiliyor. Kendimi cok dinlemiyorum. Alistim artik :)Ayni gun transferimizbenm biraz karnimda agri var normal mi sizde de var mi
Yaa içmemmi sağol canımEvet sık idrara çıkma gece 3_4 kere lavabo ihtiyacı var bende ama embryolar çok su içmeni istermiş annesinden o yüzden iç canım zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?