Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim

İnş canım perşembe 11 gibi gelin dedi ama çok sıkışık olmam gerekiyormu yoksa biraz olsam yeter mi bilginiz varmı
Ben daha once cok sıkışık gitmistim hep. Cok zor oldu sonrasi. Benim normalde de su icer icmez tuvaletim gelir zaten :) bu sefer son 3 saat wc ye gitmedim ama su da icmedim. 45 dk kala 1 litre suyu 5 dk da ictim. Gayet yeterli dedi hemsire. Sonrasinda da zorlanmadim.

Bildiğim kadarıyla onların saatleri yumurta toplamak için cok önemli doktoruna kesin söyle

Hadi bu ara senin aran olsun inşaallah

Kaç dakika sürüyor peki transfer işlemi

Selam kizlar, ben cumartesl gunu transfer olmustum bu 3. Transferim. Dogal denedi bu sefer doktorum yani sadece progestron hapi kullaniyorum. Ama dun sabahtan itibaren kahverengi akintim var. bu normal mi sizce 3. Gun boyle olan hic duymamistim. Baya test gunum gelmeden adet olcam galiba teste bile gerek olmicak galiba bu aefder masallah..

Ben aynı anda vurdum üçünü birden. Ovitrelleyi sakın kaçırma. Opu için kaçta gel dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…