- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.241
Ben daha once cok sıkışık gitmistim hep. Cok zor oldu sonrasi. Benim normalde de su icer icmez tuvaletim gelir zaten :) bu sefer son 3 saat wc ye gitmedim ama su da icmedim. 45 dk kala 1 litre suyu 5 dk da ictim. Gayet yeterli dedi hemsire. Sonrasinda da zorlanmadim.İnş canım perşembe 11 gibi gelin dedi ama çok sıkışık olmam gerekiyormu yoksa biraz olsam yeter mi bilginiz varmı
Bildiğim kadarıyla onların saatleri yumurta toplamak için cok önemli doktoruna kesin söyleHanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Yok bebeğim daha ben transfer bekliyorumKofi sen listede varmısın
Senin de transfer gunu 9 kasım dı dımı
Onlar seni rahatlatmış, tatlı olarak da beni mi seçtin çok merci canımNe tatlısın kofiirahatladım 3-5 doktor bir kaç ebe ve hemşireyle görüştükten sonra
YaaBildiğim kadarıyla onların saatleri yumurta toplamak için cok önemli doktoruna kesin söyle
Hadi bu ara senin aran olsun inşaallahBu arada öğretmenim ne yalan söyleyim okulların kapanmasına cok sevindim nasıl yapıcam die düşünüyordum merdiven cık in cocuklar çarpabiilir nöbette ayakta...Allah ım insallah tutmuştur bebişlerimde tam 90 dan vurmuş olurum bu arayı
Oylemı kusura bakma kuzum...seni hep gorunce burdaYok bebeğim daha ben transfer bekliyorum
Bide tüy dikmişsin bravoYok valla saat 16.30 civarıydı eşim markete gitti yaptım bende
Her konunun içine girersem böyle olur işteOylemı kusura bakma kuzum...seni hep gorunce burdadedim transfer oldu
Sağol canım hepimize inşallahMaşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çift embriyo. 3. Gün . Belirti sayılırım bilmiyorum ama karnım çok şiş. İştah çokBelirtin varmı?kacıncı gün emb?tek mi çift mi?
Lucrin mi vuruldun canım rahim diblendirmedeHer konunun içine girersem böyle olur iştebirazdan doğurucam sananlar da olabilir şaşırmam ben rahim dinlendirme tahmin etmemiştim. Dr bekletince aralığa kaldı benim mevzu
Aaaah ahh benim embriyocuklar dondurucuda beni bekliyoHoşuma gitti paylaşayım dedim
Kaç dakika sürüyor peki transfer işlemiBen daha once cok sıkışık gitmistim hep. Cok zor oldu sonrasi. Benim normalde de su icer icmez tuvaletim gelir zaten :) bu sefer son 3 saat wc ye gitmedim ama su da icmedim. 45 dk kala 1 litre suyu 5 dk da ictim. Gayet yeterli dedi hemsire. Sonrasinda da zorlanmadim.
Dün bende yaptım üzüldüm. Ama cok erkendi hıc üzülme kanda güzel cıkacak ınsallahBen bugun idarar testi yaptım negatif çıktı duramadım çatladım ya
Yok sadece adet olmayı bekledimLucrin mi vuruldun canım rahim diblendirmede
9 kasım benım canımAşırı duygulandım ağlayacağım
Ben aynı anda vurdum üçünü birden. Ovitrelleyi sakın kaçırma. Opu için kaçta gel dediler?Hanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?