- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.261
Canim mutlaka doktoruna söyle.. Bu ilaçlarin saati çok önemli.. Doktorun ona göre işlem saatini değiştirir gerekirse..Hanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende pkoyum transferi bekliyorum bu ay adetle beraber basliycazBende cuma günü başladım. Gonal f 900 un bugün 5. Günü bende pocs var biraz gerginim açıkçası aranizda polistik over olup tek denemede pozitif sonuc alan var mı
İnşallahhhHadi bu ara senin aran olsun inşaallah
Bende olmuştu canımpozitif arkadaşlar belirti olarak baş ağrısı olan var mı acaba acayip bi baş ağrısı girdi
Benimde karnım balon iğne batsa patlıcakÇift embriyo. 3. Gün . Belirti sayılırım bilmiyorum ama karnım çok şiş. İştah çok
Aa öyle mi tamam oyleyse yaa ayni anda vurulabiliyorsa kaygım bitmiştir teşekkürlerBen aynı anda vurdum üçünü birden. Ovitrelleyi sakın kaçırma. Opu için kaçta gel dediler?
Ben 3 unude 01:00 da vurulmustum inslalah olmaz sıkıntısı bu ignelerden 36 saat sonra opu yapiyorlarHanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Canim mutlaka doktoruna söyle.. Bu ilaçlarin saati çok önemli.. Doktorun ona göre işlem saatini değiştirir gerekirse..
Ay bende bi yandan üzülüyorum cocuklarin egitimi icin bir yandan da kendi adima seviniyorum ne yaparim ederim diye kara kara düşünüyordumHadi bu ara senin aran olsun inşaallah
Ben varım canimkızlar istanbul avrupa yakasında olupta özel klinikte tedavi gören varmı . doktorun özel muaynenesi gibi
Evet 12 yada 11 gibi alirlar. O igneler catlatma degilmis aslinda. Yumurtalara son olgunluhunu veriyormus. Son gelisimini tamamlatiyo. 36 saat sonra da kendiliginden catliyor. Ben ayni anda yaptim evet. Korkmana gerek yokAa öyle mi tamam oyleyse yaa ayni anda vurulabiliyorsa kaygım bitmiştir teşekkürler8:30 da çağırdılar hazırlanma doktoru bekleme gec kalma durumu vs hesaba katıp o saatte çağırdılar sanırım normalde 36 saat sonra yapılıyor değil mi?
Her konunun içine girersem böyle olur iştebirazdan doğurucam sananlar da olabilir şaşırmam ben rahim dinlendirme tahmin etmemiştim. Dr bekletince aralığa kaldı benim mevzu
Gonapeptyl kist oluşmasın diye vurulan bir iğne...ovitrelle in saati daha önemli onu kaçırmayın. Ameliyathanenin müsaitlik durumu açısından mühim o da. Geç yapsanız da başka saat alabirler ama o saatte başka hasta olabilir ameliyathanede o nedenle herkese farklı saat veriyorlar. Endişelenme yarın sabah hemşirenle ya da doktorunla görüşürsün...ben kullanmıştım gonapeptyl 2 şer tane kullanıyordum hemde.Hanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Cok sağolun umarım olmazBen 3 unude 01:00 da vurulmustum inslalah olmaz sıkıntısı bu ignelerden 36 saat sonra opu yapiyorlar
Hangi doktora gidiyorsunuzBen varım canim
Bana da 2 tane gonappeptyl 1 ovitrelle yapmamı söylemişti ovitrelle yi tam vaktinde vuruldum neysekiGonapeptyl kist oluşmasın diye vurulan bir iğne...ovitrelle in saati daha önemli onu kaçırmayın. Ameliyathanenin müsaitlik durumu açısından mühim o da. Geç yapsanız da başka saat alabirler ama o saatte başka hasta olabilir ameliyathanede o nedenle herkese farklı saat veriyorlar. Endişelenme yarın sabah hemşirenle ya da doktorunla görüşürsün...ben kullanmıştım gonapeptyl 2 şer tane kullanıyordum hemde.
Sabah 4'te kalkıp vurdum hem dekofi arkadaşımız ovitrelle ile gonapeptyl i ayni anda vurulduğunu söyledi tedirginligim kalmadi pek ama yine de dra söyleyeceğim
Cok sagolun gecenin bu vaktinde doktoruma ulasamasam da tecrübeli arkadaşlarıma ulaştım.. Ovitrelle hep catlatma olarak geciyor ama öyleymiş yumurtanin daha da gelismesini durduruyormus kiste dönmeden catlama evresine girebilsin diye.. Her gün yeni birsey öğreniyoruzEvet 12 yada 11 gibi alirlar. O igneler catlatma degilmis aslinda. Yumurtalara son olgunluhunu veriyormus. Son gelisimini tamamlatiyo. 36 saat sonra da kendiliginden catliyor. Ben ayni anda yaptim evet. Korkmana gerek yok
Valla ne yalan söyliyim duyunca aklıma sen geldinAy bende bi yandan üzülüyorum cocuklarin egitimi icin bir yandan da kendi adima seviniyorum ne yaparim ederim diye kara kara düşünüyordum
Merhabalarhiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?