Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim mutlaka doktoruna söyle.. Bu ilaçlarin saati çok önemli.. Doktorun ona göre işlem saatini değiştirir gerekirse..

Bende cuma günü başladım. Gonal f 900 un bugün 5. Günü bende pocs var biraz gerginim açıkçası aranizda polistik over olup tek denemede pozitif sonuc alan var mı
Bende pkoyum transferi bekliyorum bu ay adetle beraber basliycaz ilk deneme bakalım ama doktorun soyledimi pko tüp bebekte iyi birseymis

Ben aynı anda vurdum üçünü birden. Ovitrelleyi sakın kaçırma. Opu için kaçta gel dediler?
Aa öyle mi tamam oyleyse yaa ayni anda vurulabiliyorsa kaygım bitmiştir teşekkürler 8:30 da çağırdılar hazırlanma doktoru bekleme gec kalma durumu vs hesaba katıp o saatte çağırdılar sanırım normalde 36 saat sonra yapılıyor değil mi?

Ben 3 unude 01:00 da vurulmustum inslalah olmaz sıkıntısı bu ignelerden 36 saat sonra opu yapiyorlar

Evet 12 yada 11 gibi alirlar. O igneler catlatma degilmis aslinda. Yumurtalara son olgunluhunu veriyormus. Son gelisimini tamamlatiyo. 36 saat sonra da kendiliginden catliyor. Ben ayni anda yaptim evet. Korkmana gerek yok

Gonapeptyl kist oluşmasın diye vurulan bir iğne...ovitrelle in saati daha önemli onu kaçırmayın. Ameliyathanenin müsaitlik durumu açısından mühim o da. Geç yapsanız da başka saat alabirler ama o saatte başka hasta olabilir ameliyathanede o nedenle herkese farklı saat veriyorlar. Endişelenme yarın sabah hemşirenle ya da doktorunla görüşürsün...ben kullanmıştım gonapeptyl 2 şer tane kullanıyordum hemde.

Bana da 2 tane gonappeptyl 1 ovitrelle yapmamı söylemişti ovitrelle yi tam vaktinde vuruldum neyseki

Evet 12 yada 11 gibi alirlar. O igneler catlatma degilmis aslinda. Yumurtalara son olgunluhunu veriyormus. Son gelisimini tamamlatiyo. 36 saat sonra da kendiliginden catliyor. Ben ayni anda yaptim evet. Korkmana gerek yok
Cok sagolun gecenin bu vaktinde doktoruma ulasamasam da tecrübeli arkadaşlarıma ulaştım.. Ovitrelle hep catlatma olarak geciyor ama öyleymiş yumurtanin daha da gelismesini durduruyormus kiste dönmeden catlama evresine girebilsin diye.. Her gün yeni birsey öğreniyoruz

hiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
Merhabalar pembiss123 bende ilk tüp bebek tedavime başladım 31 ekimde yumurtalar toplandı 2 adet gecmesini bekliyoruz 1.adeti oldum 2.adet 10 aralıkta kanımda pıhtılaşma sorunum var oksapar ve vitamin kullanıyorum şu anda transfer işlemleri tedavisi kaç gün sürüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…