Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen öyle ne demek canım. Burda hepimiz birbirimize derman olmaya çalışıyoruz rabbimnasip arkadaşla biz aynı dr'a gidiyoruz, ona da aynı saatte vurdurmuş hepsini. Sen yine de söylersin ama sorun olacağını hiç sanmiyorum.

Adetin 2.yada 3.gunu basliyorsun canim ilac kullanmaya tahmini 15-20 si arasida transfer oluyo

Benim transferim 20-21.günlerde oldu

Bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk denemem Aralık ayını bekliyoruz mesajları okudum biraz coğu arkadaş istanbulda ve Okan üniversitesi yada cevresindeki hastanelerde tedavi oluyor evleriniz yakınmı peki (ben Pendik ve tuzladan bahsediyorum hastane olarak)

Bende bugun tsh a baktirayim diye saglik ocaginda kan verdim tsh 3.1 cikti zaten 2t mg ilac kullaniyordum normalde 2 lerdeydi bu estrfem herhalde az yukseltti doktora soracam bakalim belli dozu yukseltir.. birde demir eksikligi bende hep var yillarca hic gecmiyo hap hep kuallndim kullanınca az duzeliyor simdi yine baya dusuk cikti simdide surup yazmis doktor varmi aranizda kullaniniz transfer aşamasında.. zaten vitamin kullaniyorum birsuur ilac daha ne alayim bilemedim

Adetin 2.yada 3.gunu basliyorsun canim ilac kullanmaya tahmini 15-20 si arasida transfer oluyo
Devlet memuruyum raporluyum Bi ameliyat gecirdim işe başlamadan işlemler olsun bebişimle işbaşı yapmak istiyorum pandemiden dolayı yoğun calışma var kafam rahat olsun istedim ama doktorumuz 2 ay rahmi dinlendirmek istedi

Allah razı olsun bide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acaba

Beni ne ağrım ne bir lekelenmem olmuştu sadece çok gazım olmustu karnım çok şişmişti oda geçmişti 2 güne korkulacak bir şey değil yani

Ben de canim okulomcesi ogretmeniyim zor oluyo calisirken tedavi gerçektende.. benimde 1 adet dönemi rahim dinlendirdik simdi transfer hazirligindayim ilaclarimi kullnıyorum sende simdi adet olunca aralikta baslarsiniz hazirliklara

Evet canım bende çok korkuyordum cumartesi oldum hiç bişi yok zaten uyutuyorlar çıkınca da ağrın olmuyor ped götür ama 1 ped dolmucak kadar kanama oluyor hiç bişi yok yani

Merhabalar benim opu işlemi
Evet uygun kalınlığa gelmesi bekleniyor. Reglin 3. günü gittiğimde ilaç başlandı. Sonrea 4-5 günde bir kontrole gittim, usg muayene ve kanda e2 kontrol edildi. Transferden bir hafta önce transfer tarihim belli oldu
Hadi hayırlısı bakalım beklemek zor geliyor Bi ara 3 günde bir doktordayken şimdi günleri sayıyorum inşallah hepimiz olumlu sonuclar alırız bu arada sizin sonuc belli oldumu transfer tarihi ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…