- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.281
Ay sagol canim Oyle olacak artik saglik herseyden onemli vardir bi hayirValla ne yalan söyliyim duyunca aklıma sen geldinçok iyi oldu dinlenmene bak canım. Anaları ilgilensin eğitimleriyle
5 dakika :)Kaç dakika sürüyor peki transfer işlemi
Aynen öyle ne demek canım. Burda hepimiz birbirimize derman olmaya çalışıyoruzCok sagolun gecenin bu vaktinde doktoruma ulasamasam da tecrübeli arkadaşlarıma ulaştım.. Ovitrelle hep catlatma olarak geciyor ama öyleymiş yumurtanin daha da gelismesini durduruyormus kiste dönmeden catlama evresine girebilsin diye.. Her gün yeni birsey öğreniyoruz
Adetin 2.yada 3.gunu basliyorsun canim ilac kullanmaya tahmini 15-20 si arasida transfer oluyoMerhabalarpembiss123 bende ilk tüp bebek tedavime başladım 31 ekimde yumurtalar toplandı 2 adet gecmesini bekliyoruz 1.adeti oldum 2.adet 10 aralıkta kanımda pıhtılaşma sorunum var oksapar ve vitamin kullanıyorum şu anda transfer işlemleri tedavisi kaç gün sürüyor acaba
Vallahi çok güzel denk geldi. Bunun ucunda umarım senden güzel haberler de alırızAy sagol canim Oyle olacak artik saglik herseyden onemli vardir bi hayir
Al benden de o kadar bas ucuma koymustum yatarken vuruldum ikisini de kalkmamak içinSabah 4'te kalkıp vurdum hem degonapeptyl bi taraftan ovitrelle bi taraftan
Benim transferim 20-21.günlerde olduMerhabalarpembiss123 bende ilk tüp bebek tedavime başladım 31 ekimde yumurtalar toplandı 2 adet gecmesini bekliyoruz 1.adeti oldum 2.adet 10 aralıkta kanımda pıhtılaşma sorunum var oksapar ve vitamin kullanıyorum şu anda transfer işlemleri tedavisi kaç gün sürüyor acaba
Amin amin hepimizden insallah canim Rabbim kimsenin emeğini heyacanini umidbi bosa cikarmasinVallahi çok güzel denk geldi. Bunun ucunda umarım senden güzel haberler de alırız
Rahmin ne kadar sürede kalınlaştığına mı bağlı acabaBenim transferim 20-21.günlerde oldu
Amin inşaallahAmin amin hepimizden insallah canim Rabbim kimsenin emeğini heyacanini umidbi bosa cikarmasin
Devlet memuruyum raporluyum Bi ameliyat gecirdim işe başlamadan işlemler olsun bebişimle işbaşı yapmak istiyorum pandemiden dolayı yoğun calışma var kafam rahat olsun istedim ama doktorumuz 2 ay rahmi dinlendirmek istediAdetin 2.yada 3.gunu basliyorsun canim ilac kullanmaya tahmini 15-20 si arasida transfer oluyo
Allah razı olsunAynen öyle ne demek canım. Burda hepimiz birbirimize derman olmaya çalışıyoruzrabbimnasip arkadaşla biz aynı dr'a gidiyoruz, ona da aynı saatte vurdurmuş hepsini. Sen yine de söylersin ama sorun olacağını hiç sanmiyorum.
Evet uygun kalınlığa gelmesi bekleniyor. Reglin 3. günü gittiğimde ilaç başlandı. Sonrea 4-5 günde bir kontrole gittim, usg muayene ve kanda e2 kontrol edildi. Transferden bir hafta önce transfer tarihim belli olduRahmin ne kadar sürede kalınlaştığına mı bağlı acaba
Beni ne ağrım ne bir lekelenmem olmuştu sadece çok gazım olmustu karnım çok şişmişti oda geçmişti 2 güne korkulacak bir şey değil yaniAllah razı olsunbide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acab
Ben de canim okulomcesi ogretmeniyim zor oluyo calisirken tedavi gerçektende.. benimde 1 adet dönemi rahim dinlendirdik simdi transfer hazirligindayim ilaclarimi kullnıyorumDevlet memuruyum raporluyum Bi ameliyat gecirdim işe başlamadan işlemler olsun bebişimle işbaşı yapmak istiyorum pandemiden dolayı yoğun calışma var kafam rahat olsun istedim ama doktorumuz 2 ay rahmi dinlendirmek istedi
Çek valla canım gelGel buraya çekem kulağınıyaramaz cocuk
Evet canım bende çok korkuyordum cumartesi oldum hiç bişi yok zaten uyutuyorlar çıkınca da ağrın olmuyor ped götür ama 1 ped dolmucak kadar kanama oluyor hiç bişi yok yaniAllah razı olsunbide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acaba
Merhabalar benim opu işlemiAllah razı olsunbide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acaba
Hadi hayırlısı bakalım beklemek zor geliyor Bi ara 3 günde bir doktordayken şimdi günleri sayıyorum inşallah hepimiz olumlu sonuclar alırızEvet uygun kalınlığa gelmesi bekleniyor. Reglin 3. günü gittiğimde ilaç başlandı. Sonrea 4-5 günde bir kontrole gittim, usg muayene ve kanda e2 kontrol edildi. Transferden bir hafta önce transfer tarihim belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?