- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.301
Hanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu mm kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bahceci umuta gidiyorum altunizadede canim evim de sancaktepe cok uzak degil ama yinede mesafeli bjrazBu arada rabbim isteyen herkese nasip etsinilk denemem Aralık ayını bekliyoruz mesajları okudum biraz coğu arkadaş istanbulda ve Okan üniversitesi yada cevresindeki hastanelerde tedavi oluyor evleriniz yakınmı peki (ben Pendik ve tuzladan bahsediyorum hastane olarak)
Evet çok kısa bir işlem. Hiçbir şey anlamıyorsun. Öyle ağzından narkoz falan vermiyolar. Damar yolundan ilaç veriyo. Uyandiginda hafif adet agrisi gibi agri olabiliyor. O kadarcık. Bende hiç kanama olmadi. Sen tedbirli git tabii yine de. Rahat ol çok keyifli gerçektenAllah razı olsunbide birsey sorcam da opu dan cok korkuyorum anlatabilirmisinz nasil yapılıyor agrili mi? Hemşire sadece opu suresince uyutulacagimi söyledi 15 dakika flnmis islem bitince hemen uyancakmisim agir bi anestezi degil anladığım kadarıyla.. Opu sonrasi kan gelebilirmis ped getirmemi söyledi başka da bi bilgim yok nasıl işlem sonrasi agri oluyormu acaba
Dönüşümlü calışma var işe gideceğim günde de hastane işim olsun istemiyorum aralığın 27 si raporum bitiyor ama sanki transfer o tarihe kadar yapılmayacak gibime geldiBen de canim okulomcesi ogretmeniyim zor oluyo calisirken tedavi gerçektende.. benimde 1 adet dönemi rahim dinlendirdik simdi transfer hazirligindayim ilaclarimi kullnıyorumsende simdi adet olunca aralikta baslarsiniz hazirliklara
EvetOpu öncesi mi?
Üzülmüyorum canım sende üzülme hepimiz için hayrlısı olsunDün bende yaptım üzüldüm. Ama cok erkendi hıc üzülme kanda güzel cıkacak ınsallah
Senin ev pendikten uzak. Ama dediğin gibi gelip gidilmeyecek mesafe değil sonuçta.Ben bahceci umuta gidiyorum altunizadede canim evim de sancaktepe cok uzak degil ama yinede mesafeli bjraz
Devlet memuruyum raporluyum Bi ameliyat gecirdim işe başlamadan işlemler olsun bebişimle işbaşı yapmak istiyorum pandemiden dolayı yoğun calışma var kafam rahat olsun istedim ama doktorumuz 2 ay rahmi dinlendirmek istedi
Aahh ahh keşke günü gününe programlayabilsek. Cuma transfer oldu, o gün hastanenin hemen yanındaki siteye ablama gidip 2 gün yattım. Eve gelince de istirahat etmeyi planladım. İlk andan itibaren gün sayıyorum, şu gün test yaptırırım, eşimle gidip kan veririm, kahvaltı edene kadar sonuç çıkar gibi gibi hayaller. Fakat dün sabah eşim korona pozitif olduğunu öğrendik ve ben ayaklandım, sürekli bişeyler yapıyorum ona kötüleşmesin diye. Ben negatifim ama karantina altındayım, gününde gidip test bile yaptıramayacağım. Eşim iyi olsun da, başka zaman yeni hayaller kurarız inşallahDevlet memuruyum raporluyum Bi ameliyat gecirdim işe başlamadan işlemler olsun bebişimle işbaşı yapmak istiyorum pandemiden dolayı yoğun calışma var kafam rahat olsun istedim ama doktorumuz 2 ay rahmi dinlendirmek istedi
Adetin geldigi gune gore birde rahim kalinligi onemli ona gore tranafer oluyo aralik 10 adet olursan aralik sonu yada ocak basi transfer olursun gibi tahmini ama bu bikac gun oncede sonrada olabilirDönüşümlü calışma var işe gideceğim günde de hastane işim olsun istemiyorum aralığın 27 si raporum bitiyor ama sanki transfer o tarihe kadar yapılmayacak gibime geldi
O taraflarda bi yer bilmiyorum. Ben de bahçeci umuttayım yakın oturuyorum.Bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsinilk denemem Aralık ayını bekliyoruz mesajları okudum biraz coğu arkadaş istanbulda ve Okan üniversitesi yada cevresindeki hastanelerde tedavi oluyor evleriniz yakınmı peki (ben Pendik ve tuzladan bahsediyorum hastane olarak)
Çok güzeeeeeeel. Katlanarak artsın inşallah.Arkadaşlar bugün 12. Günüm sabah kan vermiştim sonucum yeni geldi çok şükür 630 çokk mutluyum.Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin doktorum hemen aradı Perşembe yine kan ver dedi haftaya çarşambada kontrole gel dedi.
İnşallah sizinki gibi gecer benimde inşallahEvet çok kısa bir işlem. Hiçbir şey anlamıyorsun. Öyle ağzından narkoz falan vermiyolar. Damar yolundan ilaç veriyo. Uyandiginda hafif adet agrisi gibi agri olabiliyor. O kadarcık. Bende hiç kanama olmadi. Sen tedbirli git tabii yine de. Rahat ol çok keyifli gerçekten
Yok canim oyle uzak degil 11üs var uskudara giden evin dibinden biniyorum yarim saat 40 dakikada hastanedeyimSenin ev pendikten uzak. Ama dediğin gibi gelip gidilmeyecek mesafe değil sonuçta.
Yok canim korkma bende cok cekiniyorudm hersey en fazla yarim saat icinde olup bitiyor ayılıyorsun da cok rahatİnşallah sizinki gibi gecer benimde inşallahaslında düşünüyorum incecik bi ignenin ne ağrısı olacak diyorum ama hassas narin miniminnak caniçim yumurtalıklarımın acısından korkuyorum
Çağdaş Arslana gidiyorumHangi doktora gidiyorsunuz
Bencede gerçekten rahim dinlerdirme yöntemi lucrin vurularak oluyo çünküm yanlız şuan prof gibi konıstumYok sadece adet olmayı bekledimadını niye böyle koymuşlar anlamadım. Sanki rahmi spa merkezine sokuyomuşuz gibi
Rabbim sifa versin esinin iyilesmesi senin pozifinin iki mutlu haber alirsiniz insallahAahh ahh keşke günü gününe programlayabilsek. Cuma transfer oldu, o gün hastanenin hemen yanındaki siteye ablama gidip 2 gün yattım. Eve gelince de istirahat etmeyi planladım. İlk andan itibaren gün sayıyorum, şu gün test yaptırırım, eşimle gidip kan veririm, kahvaltı edene kadar sonuç çıkar gibi gibi hayaller. Fakat dün sabah eşim korona pozitif olduğunu öğrendik ve ben ayaklandım, sürekli bişeyler yapıyorum ona kötüleşmesin diye. Ben negatifim ama karantina altındayım, gününde gidip test bile yaptıramayacağım. Eşim iyi olsun da, başka zaman yeni hayaller kurarız inşallah
Merhaba Canım isim verebilir misin doktoru mu değiştirmek istiyorum daBen varım canim
Ben de ebru hanima başladigimda kan hapi kullaniyordum. gyneferon öneriyorum ben dedi. Ondan aldim kullandim. Dün bitti daha almicam. 2 kutu içmiş oldum toplamda. Zaten referans aralığının altında değildi. Alt sinira yakindi diye vermisti dr. Eczacimda gebelikte ve gebelik planlayanlarda gyneferon cok uygun dedi.Bende bugun tsh a baktirayim diye saglik ocaginda kan verdim tsh 3.1 cikti zaten 2t mg ilac kullaniyordum normalde 2 lerdeydi bu estrfem herhalde az yukseltti doktora soracam bakalim belli dozu yukseltir.. birde demir eksikligi bende hep var yillarca hic gecmiyo hap hep kuallndim kullanınca az duzeliyor simdi yine baya dusuk cikti simdide surup yazmis doktor varmi aranizda kullaniniz transfer aşamasında.. zaten vitamin kullaniyorum birsuur ilac daha ne alayim bilemedim
O zmaan ebru hanima sorayim da ondan kullanayim bende eiseferon diye vi surup vermis banada.. benim iste alt sınırın altında maleseff..Ben de ebru hanima başladigimda kan hapi kullaniyordum. gyneferon öneriyorum ben dedi. Ondan aldim kullandim. Dün bitti daha almicam. 2 kutu içmiş oldum toplamda. Zaten referans aralığının altında değildi. Alt sinira yakindi diye vermisti dr. Eczacimda gebelikte ve gebelik planlayanlarda gyneferon cok uygun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?