Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ben 2. Adetimi olduğumda gittiğimde sormuştum demir için ufak tüpte şurup kullanıyorum diye. Çok mu düşük diye sordu ferritin düşük benim. Transfer aşamasında bırakalım inflamasyon yapabilir bunu istemeyiz gerekirse gebelikte kullanırsın dedi. Tsh için ise 3.67 olmuş transferden sonra. Ben panik yapıp gittim dalgalamalar normal dedi endokrine de danışmış hastanenin, 0.25 kullanıyodum 0.50ye çıkarsın demiş.

Bahçeci 5. Gün embriyosu 12. Gün 120nin üstünde çıkarsa anne %80 bebeğini kucağına alır diyomuş. Burada birisi paylaşmıştı

Merhaba Canım isim verebilir misin doktoru mu değiştirmek istiyorum da
Çağdaş Arslan. İlk tedavim eşim azosperm ben pkoluyum. Esimi tese için ameliyata aldılar ve ameliyat olmadan iğneyle sperm fazlasıyla bulundu şükür. Hic bir zaman sormadim rahim nasıl kaç tane yumurta gelişti hic bi soru sormadim. Çok güvendim kendisine çünkü biricik ablam bisuru özel merkezlere gitmesine rağmen hep negatif sonuç aldı 10 sene.. Tam sayfası kapattim derken Çağdaş beyi buldu ve tek seferde ikizlerine hamile kaldı. Doğumda yaptı şükür. Ben o yüzden ona çok güvendim. 43 yumurta toplandı 33 olgun çıktı. 13 tane dollendi 8 tane donduruldu. Kendisi gerçekten birtane

Ağır mı atlatıyor ki? Çok geçmiş olsun. Senin de kendini eşinden uzak tutman gerekli canım. Belki hamilesin

Cok iyi oldu canim soyeldigin bugun yazmis da bende daha kullanmadim şurubu cuma gidecem doktoruma sorarim insalalh bende simdi 3.10 cikti 0.25 kullaniyorum hafta sonlari iki doz al demisti yine danisicam bakalim

İnşallah sizinki gibi gecer benimde inşallah aslında düşünüyorum incecik bi ignenin ne ağrısı olacak diyorum ama hassas narin miniminnak caniçim yumurtalıklarımın acısından korkuyorum
Hayatım sen o an uyiyo olucaksın uyandığında incecik sızı oluyor. Uyanmak istemiyosun falan çok tatlı ayağa kalkana kadar o da geçiyor zaten.

Yok canim oyle uzak degil 11üs var uskudara giden evin dibinden biniyorum yarim saat 40 dakikada hastanedeyim
Sancaktepede benim arkadaşım oturuyodu. Göztepe egitimde hemsireydi. Kursa geliyodu bizim buraya. O cok yakinirdi ama tabii o calisiyo, her gün gelip gidiyodu. Ondan zor oluyodu herhalde.

Cok iyi oldu canim soyeldigin bugun yazmis da bende daha kullanmadim şurubu cuma gidecem doktoruma sorarim insalalh bende simdi 3.10 cikti 0.25 kullaniyorum hafta sonlari iki doz al demisti yine danisicam bakalim
Aynen canım doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma bu dönemde. Bana öyle demişlerdi yani. Tiroidi de çok kafana takma, ancak estrofemle arasını aç yani tiroid ilacını estrofemden 2-3 saat önce iç, etkinliğini azaltıyomuş diye okumuştum.

Sancaktepede benim arkadaşım oturuyodu. Göztepe egitimde hemsireydi. Kursa geliyodu bizim buraya. O cok yakinirdi ama tabii o calisiyo, her gün gelip gidiyodu. Ondan zor oluyodu herhalde.
Hergun gidip gelmek gerçekttende zor olur trafik falan olursa cekilmez ben sancaktepe samandiradayim araba yok olsa yine rahat olurduda olsun bakalim gidip geliyoruz simdilik

Actim canim icmiyorum birsey arasini da actim dedigin gibi 3 saate yakin var aralarinda

O zmaan ebru hanima sorayim da ondan kullanayim bende eiseferon diye vi surup vermis banada.. benim iste alt sınırın altında maleseff..
Kan haplarinda neye dikkat etmek gerekiyormus biliyor musun? Kutunun altinda köşede demir I, II falan yaziyor. O emilimini gösteriyormuş. Gyneferon demir II güzel emilimli yani. Benim vitaminde de demir var. Ondan daha içmiyim dedim.

Simdi baktim senin dedigin ialca ve bana simdiki verilen suruba ayni seyler yaziyo hatta hamilelikte kullanilabilir yaziyor yinede sorarim doktora

Eklentiler

• Screenshot_20201118-004308_Chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
Benimkinde de var demir de ne bileyim yinede dusuk cikmis ferritin eskiden daha kotuydu yine simdi o kadar degil

Şişli de mi

Heyecanla bekliyorum bakalım peki opu öncesi idrara sıkışık olmak gerekiyormu transferdeki gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…