- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.712
- 133
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #7.321
Canım ben 2. Adetimi olduğumda gittiğimde sormuştum demir için ufak tüpte şurup kullanıyorum diye. Çok mu düşük diye sordu ferritin düşük benim. Transfer aşamasında bırakalım inflamasyon yapabilir bunu istemeyiz gerekirse gebelikte kullanırsın dedi. Tsh için ise 3.67 olmuş transferden sonra. Ben panik yapıp gittim dalgalamalar normal dedi endokrine de danışmış hastanenin, 0.25 kullanıyodum 0.50ye çıkarsın demiş.Bende bugun tsh a baktirayim diye saglik ocaginda kan verdim tsh 3.1 cikti zaten 2t mg ilac kullaniyordum normalde 2 lerdeydi bu estrfem herhalde az yukseltti doktora soracam bakalim belli dozu yukseltir.. birde demir eksikligi bende hep var yillarca hic gecmiyo hap hep kuallndim kullanınca az duzeliyor simdi yine baya dusuk cikti simdide surup yazmis doktor varmi aranizda kullaniniz transfer aşamasında.. zaten vitamin kullaniyorum birsuur ilac daha ne alayim bilemedim
Bahçeci 5. Gün embriyosu 12. Gün 120nin üstünde çıkarsa anne %80 bebeğini kucağına alır diyomuş. Burada birisi paylaşmıştıKızlar benim idrarda pozitif çıkıyor atmıştım sonucumu buraya. Yarın kan vereceğim dualarınızı bekliyorumBi de 5. Gün embriyosunun 12. Günde değeri aşağı yukarı kaç olması gerekir bilenler yazabilir mi lütfen
Çağdaş Arslan. İlk tedavim eşim azosperm ben pkoluyum. Esimi tese için ameliyata aldılar ve ameliyat olmadan iğneyle sperm fazlasıyla bulundu şükür. Hic bir zaman sormadim rahim nasıl kaç tane yumurta gelişti hic bi soru sormadim. Çok güvendim kendisine çünkü biricik ablam bisuru özel merkezlere gitmesine rağmen hep negatif sonuç aldı 10 sene.. Tam sayfası kapattim derken Çağdaş beyi buldu ve tek seferde ikizlerine hamile kaldı. Doğumda yaptı şükür. Ben o yüzden ona çok güvendim. 43 yumurta toplandı 33 olgun çıktı. 13 tane dollendi 8 tane donduruldu. Kendisi gerçekten birtaneMerhaba Canım isim verebilir misin doktoru mu değiştirmek istiyorum da
Ağır mı atlatıyor ki? Çok geçmiş olsun. Senin de kendini eşinden uzak tutman gerekli canım. Belki hamilesinAahh ahh keşke günü gününe programlayabilsek. Cuma transfer oldu, o gün hastanenin hemen yanındaki siteye ablama gidip 2 gün yattım. Eve gelince de istirahat etmeyi planladım. İlk andan itibaren gün sayıyorum, şu gün test yaptırırım, eşimle gidip kan veririm, kahvaltı edene kadar sonuç çıkar gibi gibi hayaller. Fakat dün sabah eşim korona pozitif olduğunu öğrendik ve ben ayaklandım, sürekli bişeyler yapıyorum ona kötüleşmesin diye. Ben negatifim ama karantina altındayım, gününde gidip test bile yaptıramayacağım. Eşim iyi olsun da, başka zaman yeni hayaller kurarız inşallah
Cok iyi oldu canim soyeldigin bugun yazmis da bende daha kullanmadim şurubu cuma gidecem doktoruma sorarim insalalh bende simdi 3.10 cikti 0.25 kullaniyorum hafta sonlari iki doz al demisti yine danisicam bakalimCanım ben 2. Adetimi olduğumda gittiğimde sormuştum demir için ufak tüpte şurup kullanıyorum diye. Çok mu düşük diye sordu ferritin düşük benim. Transfer aşamasında bırakalım inflamasyon yapabilir bunu istemeyiz gerekirse gebelikte kullanırsın dedi. Tsh için ise 3.67 olmuş transferden sonra. Ben panik yapıp gittim dalgalamalar normal dedi endokrine de danışmış hastanenin, 0.25 kullanıyodum 0.50ye çıkarsın demiş.
Hayatım sen o an uyiyo olucaksınİnşallah sizinki gibi gecer benimde inşallahaslında düşünüyorum incecik bi ignenin ne ağrısı olacak diyorum ama hassas narin miniminnak caniçim yumurtalıklarımın acısından korkuyorum
Sancaktepede benim arkadaşım oturuyodu. Göztepe egitimde hemsireydi. Kursa geliyodu bizim buraya. O cok yakinirdiYok canim oyle uzak degil 11üs var uskudara giden evin dibinden biniyorum yarim saat 40 dakikada hastanedeyim
Aynen canım doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma bu dönemde. Bana öyle demişlerdi yani. Tiroidi de çok kafana takma, ancak estrofemle arasını aç yani tiroid ilacını estrofemden 2-3 saat önce iç, etkinliğini azaltıyomuş diye okumuştum.Cok iyi oldu canim soyeldigin bugun yazmis da bende daha kullanmadim şurubu cuma gidecem doktoruma sorarim insalalh bende simdi 3.10 cikti 0.25 kullaniyorum hafta sonlari iki doz al demisti yine danisicam bakalim
Hergun gidip gelmek gerçekttende zor olur trafik falan olursa cekilmezSancaktepede benim arkadaşım oturuyodu. Göztepe egitimde hemsireydi. Kursa geliyodu bizim buraya. O cok yakinirdiama tabii o calisiyo, her gün gelip gidiyodu. Ondan zor oluyodu herhalde.
Actim canim icmiyorum birseyAynen canım doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma bu dönemde. Bana öyle demişlerdi yani. Tiroidi de çok kafana takma, ancak estrofemle arasını aç yani tiroid ilacını estrofemden 2-3 saat önce iç, etkinliğini azaltıyomuş diye okumuştum.
Kan haplarinda neye dikkat etmek gerekiyormus biliyor musun? Kutunun altinda köşede demir I, II falan yaziyor. O emilimini gösteriyormuş. Gyneferon demir II güzel emilimli yani. Benim vitaminde de demir var. Ondan daha içmiyim dedim.O zmaan ebru hanima sorayim da ondan kullanayim bende eiseferon diye vi surup vermis banada.. benim iste alt sınırın altında maleseff..
Simdi baktim senin dedigin ialca ve bana simdiki verilen suruba ayni seyler yaziyo hatta hamilelikte kullanilabilir yaziyor yinede sorarim doktoraKan haplarinda neye dikkat etmek gerekiyormus biliyor musun? Kutunun altinda köşede demir I, II falan yaziyor. O emilimini gösteriyormuş. Gyneferon demir II güzel emilimli yani. Benim vitaminde de demir var. Ondan daha içmiyim dedim.
Benimkinde de var demir de ne bileyim yinede dusuk cikmis ferritin eskiden daha kotuydu yine simdi o kadar degilKan haplarinda neye dikkat etmek gerekiyormus biliyor musun? Kutunun altinda köşede demir I, II falan yaziyor. O emilimini gösteriyormuş. Gyneferon demir II güzel emilimli yani. Benim vitaminde de demir var. Ondan daha içmiyim dedim.
Demir III bu daha da etkili. Bunu sor bence de.Simdi baktim senin dedigin ialca ve bana simdiki verilen suruba ayni seyler yaziyo hatta hamilelikte kullanilabilir yaziyor yinede sorarim doktora
Şişli de miÇağdaş Arslan. İlk tedavim eşim azosperm ben pkoluyum. Esimi tese için ameliyata aldılar ve ameliyat olmadan iğneyle sperm fazlasıyla bulundu şükür. Hic bir zaman sormadim rahim nasıl kaç tane yumurta gelişti hic bi soru sormadim. Çok güvendim kendisine çünkü biricik ablam bisuru özel merkezlere gitmesine rağmen hep negatif sonuç aldı 10 sene.. Tam sayfası kapattim derken Çağdaş beyi buldu ve tek seferde ikizlerine hamile kaldı. Doğumda yaptı şükür. Ben o yüzden ona çok güvendim. 43 yumurta toplandı 33 olgun çıktı. 13 tane dollendi 8 tane donduruldu. Kendisi gerçekten birtane
Sorarim canimDemir III bu daha da etkili. Bunu sor bence de.
Bu şurup şifa olur inşaallah. Msj mı atıcaksın kontrolü mü bekliceksin?Benimkinde de var demir de ne bileyim yinede dusuk cikmis ferritin eskiden daha kotuydu yine simdi o kadar degil
Beklerim kontrolu ya cuma sabah 9 da zaten 2 gunden birsey olmazBu şurup şifa olur inşaallah. Msj mı atıcaksın kontrolü mü bekliceksin?
Heyecanla bekliyorum bakalımYok canim korkma bende cok cekiniyorudm hersey en fazla yarim saat icinde olup bitiyor ayılıyorsun da cok rahatsana amaliyat onlugu giydiriyorlar sonra damar yolu aciyorlar goturuyorlar ameliyathaneye orda damardan ilac veriyorlar bi iki soru sorarken sen zaten coktan hayal alemine daliyorsun sonra bi bakmissin bitmis yatagina goturuyorlar hemen ayiliyorsun az adet agrisi cekiyorsun agri kesici serum veriyorlar idrarina bakiyorlar yani tuvaletini yapmani istiyorlar(bakiyorlar anormal kanama vb birsey varmi diye) o yuzden su ic cikinca sonra biraz toparlanip gidiyorsun oyle bi ped dolduracak kadar da kanama olmuyor az hafif leke seklinde silince gelen bi pembelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?